Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 7 godzin temu Pudełka po kondomach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 7 godzin temu Ja zamówiłam kapsułki do prania Vizir, bo mi się skończyły i dużo kremów, bo siarczysty mróz. Haha 🥶🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 7 godzin temu To współczuję wam mrozów, u mnie w namiocie chyba z 14 na plusie i mrozów już podobno nie będzie Libedowsky będzie zawiedziony, że nie będzie -20 i nie zamarzne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, KochamElciè napisał: To współczuję wam mrozów, u mnie w namiocie chyba z 14 na plusie i mrozów już podobno nie będzie Libedowsky będzie zawiedziony, że nie będzie -20 i nie zamarzne xD Ja mam - 6 stopni, ostatnio było - 12.. Gdzieś jechałam ostatnio i jak widziałam babę, która wieszała pranie na podwórku, a obok uwiązany pies w budzie na łańcuchu, to aż ciepło mi się zrobiło. Szok Byłam dziś w schronisku z siostrami i zawiozłyśmy nowiutkie koce, poduszki, kołdry i karmę. Na początek najlepiej zadzwonić do danego schroniska i zapytać, co trzeba, by nie kupować w ciemno.. Warto Pomagać Tobie nie pomogę, bo jesteś wredny. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 7 godzin temu Ja nie potrzebuje pomocy i możesz spadać już salowa. Pomóż lepiej gienii, bo ja masakrują od prostytuutek, burdelmamo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElciè napisał: Ja nie potrzebuje pomocy i możesz spadać już salowa. Pomóż lepiej gienii, bo ja masakrują od prostytuutek, burdelmamo xD Da sobie radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 48 Napisano 7 godzin temu Wasze koty też dostają jobca gdy na nie wskazujecie palcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 29 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gdzieś jechałam ostatnio i jak widziałam babę, która wieszała pranie na podwórku, a obok uwiązany pies w budzie na łańcuchu, to aż ciepło mi się zrobiło. Szok Byłam dziś w schronisku z siostrami i zawiozłyśmy nowiutkie koce, poduszki, kołdry i karmę. A zastrzeliłaś może po drodze kilka saren? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 7 godzin temu nie mam kota ale kot teściowej lubi moje sznurówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Da sobie radę Ja rozlozylem święta Bożego Narodzenia 2025 na 10 rat po 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja rozlozylem święta Bożego Narodzenia 2025 na 10 rat po 50 Nigdy nie biorę niczego na raty, bo gdyby mi się coś stało, to nie chciałabym obarczać kłopotami moich bliskich. Dlatego biorę rzeczy za gotówkę Edytowano 7 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie biorę niczego na raty, bo gdyby mi się coś stało, to nie chciałbym obarczać kłopotami moich bliskich. Dlatego biorę rzeczy za gotówkę Ja chronie gotówkę a kredyt to mój przyjaciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Da sobie radę Ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja chronie gotówkę a kredyt to mój przyjaciel Zbieraj na emeryturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zbieraj na emeryturę Tak mam zamiar ale najpierw 1000 płyt bo muszę mieć z czego odkładac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 911 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak mam zamiar ale najpierw 1000 płyt bo muszę mieć z czego odkładac No i zwroty są najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 53 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam - 6 stopni, ostatnio było - 12.. Gdzieś jechałam ostatnio i jak widziałam babę, która wieszała pranie na podwórku, a obok uwiązany pies w budzie na łańcuchu, to aż ciepło mi się zrobiło. Szok Byłam dziś w schronisku z siostrami i zawiozłyśmy nowiutkie koce, poduszki, kołdry i karmę. Na początek najlepiej zadzwonić do danego schroniska i zapytać, co trzeba, by nie kupować w ciemno.. Warto Pomagać Tobie nie pomogę, bo jesteś wredny. Mitomania wleciała Edytowano 3 godziny temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 53 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie biorę niczego na raty, bo gdyby mi się coś stało, to nie chciałabym obarczać kłopotami moich bliskich. Dlatego biorę rzeczy za gotówkę Bunia pewnie to docenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach