Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

7 minut temu, Get Оut napisał:

Nie wołaj kupy nadaremno bo będzie blokować krеtynie bezrobotny. 😆

Na szczęście mamy zaoszczędzone pieniążki od proboszcza i nie musimy się posuwać do takich rzeczy w aktach niemocy, gaźnikowi panie 😄 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Dziękuję ale w inny sposób, innymi słowami. Poza tym jego wypowiedzi były niby podobne ale jednak inne. Od razu bylo widać że to ktos inny.

Od razu było widać bo nick był inny. Ale słowa jego orginalne. Widocznie słabo go jeszcze znasz.

No nie wmówisz że słowa widmoka to nie słowa widmoka, chociaż próbować możesz jak on z jukonem że nie bylo jukonu. Nara 🙂

7 minut temu, Get Оut napisał:

Później Ci coś powiem 😊

A ten czerwony nadolbrzym to kto?

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Od razu było widać bo nick był inny. Ale słowa jego orginalne. Widocznie słabo go jeszcze znasz.

No nie wmówisz że słowa widmoka to nie słowa widmoka, chociaż próbować możesz jak on z jukonem że nie bylo jukonu. Nara 🙂

Były jego niektóre słowa w sensie cytaty ale nie wszystko co tam było napisane tylko z połowę. 

9 minut temu, Get Оut napisał:

Pewnych słów nie używam i jak ktoś pisze "muszę " zamiast "chce " to wiadomo że marnej jakości sobowtór. A jest tego więcej znaków rozpoznawczych.😅

Mhm, mogę ci dać namiary na tamte tematy to sobie od razu pokasujesz, kłamczuszku 🙂

1 minutę temu, czerwony nadolbrzym napisał:

Na szczęście mamy zaoszczędzone pieniążki od proboszcza i nie musimy się posuwać do takich rzeczy w aktach niemocy, gaźnikowi panie 😄 

A czemu ty nie skorzystasz z terapii jak cię jakiś wikary wykorzystał, bo ta twoja trauma się będzie pogłębiać. 😁O pieniądze nie pytałem i warto pamiętać żeby nie tłumaczyć się jak służalcza natura.😅

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

A ten czerwony nadolbrzym to kto?

Munek 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Były jego niektóre słowa w sensie cytaty ale nie wszystko co tam było napisane tylko z połowę. 

99 procent. Były zmienione osoby, na przykład zamiast Wandzi Want to Want Me wstawiałam ciebie. Albo zamiast Imperium wstawiałam Krejzi. I tyle. Nie przrceniaj mnie, nie chciałoby mi się nawet 2 minuty myśleć nad fałszowaniem jego dziwnego języka. 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Mhm, mogę ci dać namiary na tamte tematy to sobie od razu pokasujesz, kłamczuszku 🙂

Jak wytapetujesz sobie tym sypialnie, ale pewnie nie docenie, bo wdzięczność na pstrym koniu jeździ 😁

99 procent. Były zmienione osoby, na przykład zamiast Wandzi Want to Want Me wstawiałam ciebie. Albo zamiast Imperium wstawiałam Krejzi. I tyle. Nie przrceniaj mnie, nie chciałoby mi się nawet 2 minuty myśleć nad fałszowaniem jego dziwnego języka. 

Aż pobudzony jesteś już na samą myśl tej misji 😁

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Jak wytapetujesz sobie tym sypialnie, ale pewnie nie docenie, bo wdzięczność na pstrym koniu jeździ 😁

Ale skasujesz od razu jak te tematy na stronie 800, które nagle parę dni temu zniknęły. I ty i ja oboje wiemy, że to bardzo niewygodne dla ciebie cytaty. Myślałeś, że wszystko pokasowane, a tam niektóre tematy były blokowane i porzucane i złoto zostało 😄

Pa ksysiu.

2 minuty temu, Get Оut napisał:

@wakanka1 on jakieś cytaty co chwile z doopy wrzuca, zauważyłaś? 😄 

10 minut temu, czerwony nadolbrzym napisał:

Powiedz jej to teraz, po co czekać? 😄 

Od tego to już są prywatne kanały.😁

Ale skasujesz od razu jak te tematy na stronie 800, które nagle parę dni temu zniknęły. I ty i ja oboje wiemy, że to bardzo niewygodne dla ciebie cytaty. Myślałeś, że wszystko pokasowane, a tam niektóre tematy były blokowane i porzucane i złoto zostało 😄

Pa ksysiu.

To się zamiecie pod dywan.😅

Średnio 😄

Nara, wmawiaj że to nie ty, sukcesów życzę 🙂

Mam gdzieś życzenia i naura przygłupie 😁 

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Swoją drogą pomyśl, że jeśli to jednak jego cytaty, a on przecież doskonale wie co pisał i co kasował gdy tylko podałam Krejzi nazwę tematu na forum, to jak on cię bezczelnie robi w ch...aż współczuję 🙂

• Haha 1

Przed chwilą, czerwony nadolbrzym napisał:

No to powiedz jej teraz prywatnymi kanałami, na co czekać? 😄 

Nie mogę bo nie mówimy o wszystkim publicznie, a co Ona powie to jest święte.😁

• Haha 1

Średnio 😄

Nara, wmawiaj że to nie ty, sukcesów życzę 🙂

Ale po co wmawiać? Tam nie było niczego złego napisanego przecież tylko jakoś dziwnie. Nawet jeśli to w większości widma słowa to złączone z różnych wypowiedzi do różnych osób i to nie może brzmieć normalnie. 

• Haha 1

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Tylko połowę to ty masz mózgu 😄 

3 minuty temu, czerwony nadolbrzym napisał:

No to powiedz jej teraz prywatnymi kanałami, na co czekać? 😄 

A co za to będzie miał 🤔😅

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Zdecyduj się waflu plebana, co jest święte a co nie, kiedy prywatne a kiedy publiczne 😄 

17 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak i krejzi niby często cytowała moje słowa ale za bardzo skupiała się na sobie czyli na mnie pisząc ciągle ja i ja i za dużo było tego że kobiet nie lubię. Za dużo pisania o tobie też było. 

Przede wszystkim tutka musi udawać miłą, a Ty naturalnie jesteś sympatyczna i nie musisz udawać więc to jest główny znak  rozpoznawczy.😉

Edytowano przez Get Оut

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ale po co wmawiać? Tam nie było niczego złego napisanego przecież tylko jakoś dziwnie. Nawet jeśli to w większości widma słowa to złączone z różnych wypowiedzi do różnych osób i to nie może brzmieć normalnie. 

Ale ksysio twierdzi, że on tego nie pisał. Albo oboje kłamiecie systemowo, albo on ciebie robi jak ostatniego pelikana. To już tam wasza sprawa.

Przed chwilą, czerwony nadolbrzym napisał:

Tylko połowę to ty masz mózgu 😄 

A ty ile masz? Jedną piętnastą 🤭

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Swoją drogą pomyśl, że jeśli to jednak jego cytaty, a on przecież doskonale wie co pisał i co kasował gdy tylko podałam Krejzi nazwę tematu na forum, to jak on cię bezczelnie robi w ch...aż współczuję 🙂

Nikt nie kupi tych ulepów które zrobiłeś na podszywie i zaczynasz wzbudzać litość jak chwytasz się niczym tonący brzytwy. 😁

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Dobrze piszesz i w koncu sie przyznałeś jak jest 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się