Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzyderczaSzlora

Smażę tatułaże

Polecane posty

To co przystoi chłopu to nie przystoi kobiecie z klasom. Czego nie rozumiesz. Chlop to nie baba. Kleks odbywa wyrok bo mu odwiesili zawiasy. Kobieta a klaso i taułaże xD

Edytowano przez SzyderczaSzlora
  • Like 1

Pani weterynarz która widziałam z koteuem miała pełno tatuaży nie wiem co o tym myśleć mi akurat się nie podobają ani u baby ani u typa ale przestałam kojarzyc z pato

Edytowano przez Córka mi zmarła

Przecież Frankensztajnie mój temat był odpowiedzią na to co mi zdublowałeś. Już tak masz przećpany mózg? 

Po prostu pojaśniam Magdalenę ze kobieta z klaso nie ma tatułażów a ona się za takowo ma. Pojaśniac czeba dementować fejki

1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał:

Pani weterynarz która widziałam z koteuem miała pełno tatuaży nie wiem co o tym myśleć mi akurat się nie podobają ale przestałam kojarzyc z pato

choroby psychcizne dotykaja wiele osob weterynarzy tez. okaleczanie sie to porblem z psychika jest niewazne czy to przybiera forme tatuazu ciecia czy czegos innego

Przed chwilą, Cold Updraft napisał:

Przecież Frankensztajnie mój temat był odpowiedzią na to co mi zdublowałeś. Już tak masz przećpany mózg? 

Paszoł won futrowa kruello

• Haha 1

Ja się ciągle waham, czy szlora rzeczywiście chleje, czy też robi dramy pokazowe (ostatnie nawalenie się z własnym ojcem głęboką nocą, a było to dopijanie alkoholizowania dziennego, alkoholem kradzionym własnej matce, to motyw niczym konkubent Bunia ukradziony matce przez salową 😄 )

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał:

choroby psychcizne dotykaja wiele osob weterynarzy tez. okaleczanie sie to porblem z psychika jest niewazne czy to przybiera forme tatuazu ciecia czy czegos innego

A lepiej jak siebie kaleczą czy jak innych bijo

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ja się ciągle waham, czy szlora rzeczywiście chleje, czy też robi dramy pokazowe (ostatnie nawalenie się z własnym ojcem głęboką nocą, a było to dopijanie alkoholizowania dziennego, alkoholem kradziony własnej matce, to motyw niczym konkubent Bunia ukradziony matce przez salową 😄 )

dlatego to prawdopodobne alkoholizm pewnie ma w genach no sorry ale jak ojciec przychodzi do corki z butelka i sie smieja ze matce ukradl to nie mozna byc normalnym z takimi genami i wychowaniem. 

• Like 1

Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał:

A lepiej jak siebie kaleczą czy jak innych bijo

sa rozne choroby psychcizne moim zdaniem lepiej jak siebie. ogolnie jak ktos ma problem z soba to niech sobei cos robi a nie innym 

3 minuty temu, Córka mi zmarła napisał:

Po co robić z siebie blok rysunkowy

temu żeby do więziennej subkultury pasować

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ja się ciągle waham, czy szlora rzeczywiście chleje, czy też robi dramy pokazowe (ostatnie nawalenie się z własnym ojcem głęboką nocą, a było to dopijanie alkoholizowania dziennego, alkoholem kradzionym własnej matce, to motyw niczym konkubent Bunia ukradziony matce przez salową 😄 )

Znowu cudze chłopy cię interesują?🤓 Tym się różnimy, że ja mam ślub kościelny, prace, swój dom, szczęście, zdrowie, a ty masz gacha, cudze dziecko i brak logistyki by ogarnąć opiekę dla pasierbicy, bo musisz wyspać się na rencie do godziny 13-stej. Zajmij się swoim upadły zdrowiem i brakiem pracy, bo konkurencja nie śpi, a ty się starzejesz 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

• Like 1

1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał:

dlatego to prawdopodobne alkoholizm pewnie ma w genach no sorry ale jak ojciec przychodzi do corki z butelka i sie smieja ze matce ukradl to nie mozna byc normalnym z takimi genami i wychowaniem. 

Ale mój małż ma rację, że ona brzmi sztucznie jako niby nachlana, jak pretensjonalna aktoreczka. Te jej posty o "tatusiu" też brzmią jakoś ślisko i mają niezdrowy posmak. Jakby grała dla atencji. 

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

temu żeby do więziennej subkultury pasować

Kiedyś chciałam pracować w więzieniu oraz w sanepidzie 😄😄😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Znowu cudze chłopy cię interesują?🤓 Tym się różnimy, że ja mam ślub kościelny, prace, swój dom, szczęście, zdrowie, a ty masz gacha, cudze dziecko i brak logistyki by ogarnąć opiekę dla pasierbicy, bo musisz wyspać się na rencie do godziny 13-stej. Zajmij się swoim upadły zdrowiem i brakiem pracy, bo konkurencja nie śpi, a ty się starzejesz 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

Przecież jestes niewierzaca kurlewna spionca to skąd ten kościelny slub? 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Znowu cudze chłopy cię interesują?🤓

Już ci pisałam - widziałam zdjęcia twojego eks, w dowolnej liczbie i nawet w jego środowisku zawodowym i nie podoba mi się. Jest za stary i to Janusz jakich wiele. 

Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał:

Tamten temat zablokowany to ci tu odpowiem. Widac u Giny zafascynowanie pewną epoką, mentalnością.. Typowa bohaterka produkcji jak Bulwar zachodzącego słońca czy Co się zdarzyło Baby Jean. Tyle, ze Gina gwiazdą mogła byc tylko na Kafeterii. Zauważ, ze juz tak czesto tego projektu nie ciągnie. Myślę, ze nie udźwignela tego, ze ludzie zamiast czuć cichą fascynację, głośno sie śmiali. Nie wyszlo jej 😉

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

cudze dziecko i brak logistyki by ogarnąć opiekę dla pasierbicy, bo musisz wyspać się na rencie do godziny 13-stej. Zajmij się swoim upadły zdrowiem i brakiem pracy, bo konkurencja nie śpi, a ty się starzejesz 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

myslalem ze to widmok napisal 😄 ludzie podobni rozumiem pisza podobne rzeczy 😄

2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał:

Chłop się musi trochę poobijac bo oni lubią ból i wysiłek bardziej niż babofony

kto ci tak powiedzial ? chlopy to wieksze lenie niz baby

Przed chwilą, SzyderczaSzlora napisał:

Przecież jestes niewierzaca kurlewna spionca to skąd ten kościelny slub? 

Nie jesteś na bieżąco, chorągiewa jest raz niewierząca i wojująca z kościołem, a raz głęboko wierząca (niedzielne msze i procesje), zależy jak wiatr zawieje 🙂 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Kiedyś chciałam pracować w więzieniu oraz w sanepidzie 😄😄😄

gruuubo, ja zawsze chciałam być karyną z warzywniaka 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się