Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SzyderczaSzlora

Smażę tatułaże

Polecane posty

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

temu żeby do więziennej subkultury pasować

Ty masz też tatuaż i super brykę. Podwieziesz mnie? 🙏🙋😄

🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

7 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ja się ciągle waham, czy szlora rzeczywiście chleje, czy też robi dramy pokazowe (ostatnie nawalenie się z własnym ojcem głęboką nocą, a było to dopijanie alkoholizowania dziennego, alkoholem kradzionym własnej matce, to motyw niczym konkubent Bunia ukradziony matce przez salową 😄 )

Nawet jezeli chla to nie oszukujmy się. Żaden pijak nie robi takich dramatycznych wstawek jak ona. Przesadziła ze sztucznością 😀

• Haha 1

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ale mój małż ma rację, że ona brzmi sztucznie jako niby nachlana, jak pretensjonalna aktoreczka. Te jej posty o "tatusiu" też brzmią jakoś ślisko i mają niezdrowy posmak. Jakby grała dla atencji. 

no moze udaje ze tak pije bo nie kazdy bedzie pisal ze pije jak menel spod sklepu wiec udaje ze pije z klasa jak nimfa zapijajac jakies prochy. jakby nie byla menalica to by nie udawala menelicy popijajacej prochy. ona pewnie sadzi ze jest menelem z wyzszych sfer bo pije likier z ketrelem 😄

• Haha 1

moon tez uwaza ze jak napisze ze cpa koke to jest lepszy do tych ktorych wyzywa od cpunow mda czy jak sie to tam nazywa 😄

wsrod alkusow i narkomanow pewnie jest jakas hierarchia ale dla zdrowych to ta sama patologia

Edytowano przez ***** moona i salowa

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

gruuubo, ja zawsze chciałam być karyną z warzywniaka 😜

Wszystkie knajpy bym zamknęła, bo wszędzie brudno i oszczędzają na środkach czystość 🤓 Służba Więzienna to inna bajka 😎

1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał:

kto ci tak powiedzial ? chlopy to wieksze lenie niz baby

No taki typowy chłop mam na myśli 

4 minuty temu, Kreatura mody napisał:

Tal sobie wyobrażam libeda tylko z 30 lat starszy 

a ty znowu fantazjujesz o mnie knurek ? 

4 minuty temu, Ojciec Fassbender napisał:

Tamten temat zablokowany to ci tu odpowiem. Widac u Giny zafascynowanie pewną epoką, mentalnością.. Typowa bohaterka produkcji jak Bulwar zachodzącego słońca czy Co się zdarzyło Baby Jean. Tyle, ze Gina gwiazdą mogła byc tylko na Kafeterii. Zauważ, ze juz tak czesto tego projektu nie ciągnie. Myślę, ze nie udźwignela tego, ze ludzie zamiast czuć cichą fascynację, głośno sie śmiali. Nie wyszlo jej 😉

to tylko potwierdza ze to i menelica i tepaczka skoro pije bo sie kreuje na kogos i uwaza ze to fajne. to jej picie nie jest udawane a ideologia jaka dorabia dla mnie bez znaczenia dla mnie menel to menel 

Dobra, a teraz na złość mojej teorii Gina pójdzie sie naje... i zrobi przedstawienie. Będzie tu chrząkać, jeczec, wolac tatusia, psa i szarpać sie z jakimis przechodniami 😀

1 minutę temu, Ojciec Fassbender napisał:

Nawet jezeli chla to nie oszukujmy się. Żaden pijak nie robi takich dramatycznych wstawek jak ona. Przesadziła ze sztucznością 😀

Nie pije za twoje, tylko za moje. Zostaw ją w spokoju, zajmij się sobą i swoją córką, której mieć nie chciałeś. 

O rozwód, który tu ogłaszałeś nie pytam, bo pewnie nie pamiętasz i cierpisz na pomroczność jasną niczym synowie Lecha Wałęsy 😜

• Haha 2

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wszystkie knajpy bym zamknęła, bo wszędzie brudno i oszczędzają na środkach czystość 🤓

W dziwnych miejscówkach jadasz. Albo - co bardziej prawdopodobne - nigdy nie jadasz poza domem (tym bardziej w dobrych miejscach). 

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie jesteś na bieżąco, chorągiewa jest raz niewierząca i wojująca z kościołem, a raz głęboko wierząca (niedzielne msze i procesje), zależy jak wiatr zawieje 🙂 

Prawdziwa kobieta z klasom

• Haha 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ty masz też tatuaż i super brykę. Podwieziesz mnie? 🙏🙋😄

🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

w sumie jestem kierowcą na drugi etat, po godzinach, to czemu nie😂

Dziwne te ludzie. Do wytykania kosciolkowosci pieprzowi pierwsze a same takie wyzwolone po ołtarz zaciągają chlopa XD Beks Totalny 

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

w sumie jestem kierowcą na drugi etat, po godzinach, to czemu nie😂

Nie mam reakcji 😄

Szynszyla powiedziała, że masz super brykę 🙋🩵🩵🩵🩵Więc wbije się w nowym futerku z giełdy 😜

1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał:

Ja ich trochę nie ogarniam większość to barbarzyńcy jak się okazuje 

w jakim towarzystwie sie obracasz takich masz i tyle. moim zdnaiem tu tkwi twoj problem musisz byc przyzwyczajona do jakiejs patoli i dlatego moon ci sie wydaje normalny bo jest jak ta patola wokol. 

zapisz sie na jakis kurs sport taniec czy cokolwiek co pozwoli ci spedzac czas z normalnymi ludzmi zeby nie siedziec cale dnie na kafeterii z wariatami bo tobie to szkodzi. kafeteria jest dla ludzi po ktorych wszystko splywa jak ja 😄 tobie naprawde kafeteria szkodzi. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie pije za twoje, tylko za moje. Zostaw ją w spokoju, zajmij się sobą i swoją córką, której mieć nie chciałeś. 

O rozwód, który tu ogłaszałeś nie pytam, bo pewnie nie pamiętasz i cierpisz na pomroczność jasną niczym synowie Lecha Wałęsy 😜

Ty mozesz wyzywac kogos od alkoholików, a jak ktos zwraca uwagę na problem twojej forumowej koleżanki to dajesz argument "Nie pije za twoje, tylko za moje"?  "Zostaw ją w spokoju"? Może zastosuj tez te rady u siebie. Bylbym zobowiązany. 

• Like 1

Brak mi słów na tępotę… nigdy w życiu nie popiłam leku alkoholem. A ketrel mam w apteczce jako środek, który ułatwiał mi zasypianie po rozstaniu. Bitches, ja się nie muszę tłumaczyć. Ideologia jak widać sama się dopisuje. 🥀 

Edytowano przez Cold Updraft

Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał:

Można chodzić do kościoła pod warunkiem, że jest się katolikiem typu hiszpańskiego, który popiera aborcję i gejostwo.

I pęto w cyce

Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał:

w jakim towarzystwie sie obracasz takich masz i tyle. moim zdnaiem tu tkwi twoj problem musisz byc przyzwyczajona do jakiejs patoli i dlatego moon ci sie wydaje normalny bo jest jak ta patola wokol. 

zapisz sie na jakis kurs sport taniec czy cokolwiek co pozwoli ci spedzac czas z normalnymi ludzmi zeby nie siedziec cale dnie na kafeterii z wariatami bo tobie to szkodzi. kafeteria jest dla ludzi po ktorych wszystko splywa jak ja 😄 tobie naprawde kafeteria szkodzi. 

Ale ty lubisz kogoś w ogóle bo wszyscy zli i niefajni Bosz to męczące tak cały czas filtrować ten człowiek porządny można z nim gadać z tym nie ebhh

Przed chwilą, Cold Updraft napisał:

Brak mi słów na tępotę… nigdy w życiu nie popiłam leku alkoholem. A ketrel mam w apteczce jako środek, który ułatwiał mi zasypianie po rozstaniu. Bitches, ja się nie muszę tłumaczyć. Ideologia jak widać sama się dopisuje. Zwiędłą róża 🥀 

nie tłumacz sie, i tak każde twoje słowo zostanie wykorzystane przeciwko tobie 

Przed chwilą, SzyderczaSzlora napisał:

Dziwne te ludzie. Do wytykania kosciolkowosci pieprzowi pierwsze a same takie wyzwolone po ołtarz zaciągają chlopa XD Beks Totalny 

A po co mi cywilny, jak miałam wtedy kawalera? 😄

Pieprz niech przemówi Gapie, żeby kiedyś dziecko ochrzcił (jak będzie je miał i je chciał 😜) Bo jak dziecko dorośnie, to nie dostanie sakramentu bierzmowania i będzie cierpieć oraz mieć pretensje za głupotę ojca, babci i kolejnej macochy 😜

Taka ostra bijacz a musiała się ratować psychuszko po rozstaniu z jajcami Haha. I takie kalectwo się rzuca ja menda skacząca. Pomieszanie z poplataniem

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A po co mi cywilny, jak miałam wtedy kawalera? 😄

Pieprz niech przemówi Gapie, żeby kiedyś dziecko ochrzcił (jak będzie je miał i je chciał 😜) Bo jak dziecko dorośnie, to nie dostanie sakramentu bierzmowania i będzie cierpieć oraz mieć pretensje za głupotę ojca, babci i kolejnej macochy 😜

Pretensje o co? O zgodność postępowania z głoszonymi poglądami. Pisałaś że jesteś niewierzącą więc z jakiej racji slub kościelny? Masz ty rigcz?

• Like 1

Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał:

a twoj byly byl urojony ? bo to chyba lek na schizofrenie 😄

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj imbecylu. To relatywnie słaby i bezpieczny lek. Silne to są benzodiazepiny, które być może są ci potrzebne. 

1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał:

Ale ty lubisz kogoś w ogóle bo wszyscy zli i niefajni Bosz to męczące tak cały czas filtrować ten człowiek porządny można z nim gadać z tym nie ebhh

ja wszystkich lubie bo ja nie oczekuje od ludzi ze beda jacys no mopze poza jakas patola w stylu cpuny czy alkus ich nie lubie i nimi gardze bo nic nie potrafia zrobic dobrze nawet sie zapic i ciagna to latami a nawet dekadami. 

1 minutę temu, Ojciec Fassbender napisał:

Ty mozesz wyzywac kogos od alkoholików, a jak ktos zwraca uwagę na problem twojej forumowej koleżanki to dajesz argument "Nie pije za twoje, tylko za moje"?  "Zostaw ją w spokoju"? Może zastosuj tez te rady u siebie. Bylbym zobowiązany. 

Nie taki zły króliczek zalajkował twój post. Aż tak bardzo się nudzicie? 😄

Pytanie retoryczne 🙋

Mam nadzieję, że w końcu wyślesz bezrobotną żonę do pracy i zajmiesz się swoimi problemami oraz swoim alkoholizmem sztywniaku. Dobrej nocy 😜🙋

1 minutę temu, SzyderczaSzlora napisał:

Taka ostra bijacz a musiała się ratować psychuszko po rozstaniu z jajcami Haha. I takie kalectwo się rzuca ja menda skacząca. Pomieszanie z poplataniem

1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał:

a twoj byly byl urojony ? bo to chyba lek na schizofrenie 😄

oho, zaczyna sie 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się