Cold Updraft 54 Napisano 3 godziny temu Haaa haa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 3 godziny temu Japa kórwo babilońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Haaa haa ty trąbo niedouczona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, ***** moona i salowa napisał: ty trąbo niedouczona Odzywaj się ładnie a nie tak nijak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Cold Updraft napisał: Haaa haa Córo Koryntu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Cold Updraft napisał: Haaa haa Trąba jerychońska, to jest takie powiedzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Trąba jerychońska, to jest takie powiedzenie... Ja wiem, ale ja lubię tworzyć nowe związki frazeologiczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Ja wiem, ale ja lubię tworzyć nowe związki frazeologiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Ja wiem, ale ja lubię tworzyć nowe związki frazeologiczne Częste tłumaczenie jak ktoś sobie nie radzi z językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Częste tłumaczenie jak ktoś sobie nie radzi z językiem Znowu za mną łazisz. Idź już stąd ruro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Znowu za mną łazisz. Idź już stąd ruro. Nie będziesz łazić po wszystkich tematach, zaczepiać i obrażać od rana to ja z pewnością nie wejdę w twoje normalne dyskusje. Ale nie obiecuję że nie skomentuję jak znowu będziesz pisać, że doszło do rękoczynów bo to bekowe. Dasz radę iść na taki układ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Margherite napisał: Trąba jerychońska, to jest takie powiedzenie... Że glosno gra? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie będziesz łazić po wszystkich tematach, zaczepiać i obrażać od rana to ja z pewnością nie wejdę w twoje normalne dyskusje. Ale nie obiecuję że nie skomentuję jak znowu będziesz pisać, że doszło do rękoczynów bo to bekowe. Dasz radę iść na taki układ? Przecież amebo to jest mój własny temat, więc to ty tu przylazłaś, jak zresztą na praktycznie każdy. Nie będziesz mi dyktować warunków. 🦠 taka wielka obrończyni uciśnionych, wrażliwa na to, że o kimś coś wspomnę, a sama co rusz Madzię obgadujesz. Grzybie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 2 godziny temu A tak w ogóle to co oznacza tytuł tematu? Panna nam się przedstawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, wzorowa_pani_domu napisał: A tak w ogóle to co oznacza tytuł tematu? Panna nam się przedstawia? Dowolna interpretacja, można puścić wodze fantazji. Na przykład przykładna żona siedząca na privach z obcymi gachami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Cold Updraft napisał: Na przykład przykładna żona siedząca na privach z obcymi gachami. Jeśli przykładna, to nie siedzi z gachami. A jak siedzi, to ze swoim a nie obcym. A może chodzi o to, że siedzenie z obcym gachem jest jednak moralne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, wzorowa_pani_domu napisał: Jeśli przykładna, to nie siedzi z gachami. A jak siedzi, to ze swoim a nie obcym. A może chodzi o to, że siedzenie z obcym gachem jest jednak moralne Rozumku to ty za dużo nie masz. Istnieje jeszcze coś takiego, jak ironia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Cold Updraft napisał: Przecież amebo to jest mój własny temat, więc to ty tu przylazłaś, jak zresztą na praktycznie każdy. Nie będziesz mi dyktować warunków. 🦠 taka wielka obrończyni uciśnionych, wrażliwa na to, że o kimś coś wspomnę, a sama co rusz Madzię obgadujesz. Grzybie. To w końcu na twój się tylko "przyłazi", czy na cudze które zaznaczysz swoimi złotymi myślami też nie można? Ok, rozumiem że zbyt ciężko sobie odpuścić podśme...ki całodniowe, tudzież wyganianie ludzi z forum. No to jak już tam wolisz, roń dalej fałszywe łzy że za tobą chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Cold Updraft napisał: Rozumku to ty za dużo nie masz. Istnieje jeszcze coś takiego, jak ironia. U ciebie ani rozumku, ani logiki, ani ironii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Cold Updraft napisał: Rozumku to ty za dużo nie masz. Istnieje jeszcze coś takiego, jak ironia. Ty akurat na ironię reagujesz strachem że ktoś za tobą łazi po publicznym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ty akurat na ironię reagujesz strachem że ktoś za tobą łazi po publicznym forum A weź, jeszcze zacznie brać leki wyciszające lęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To w końcu na twój się tylko "przyłazi", czy na cudze które zaznaczysz swoimi złotymi myślami też nie można? Ok, rozumiem że zbyt ciężko sobie odpuścić podśme...ki całodniowe, tudzież wyganianie ludzi z forum. No to jak już tam wolisz, roń dalej fałszywe łzy że za tobą chodzą Nie ronię żadnych łez ani też nie mam przez to lęków, jak to garsonica przed chwilą napisała, tylko…czekaj, jak to wasze ulubione słówko brzmiało? A, już wiem - po prostu was „pojaśniam”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu ale baby sa nudne kutwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Cold Updraft napisał: Nie ronię żadnych łez ani też nie mam przez to lęków, jak to garsonica przed chwilą napisała, tylko…czekaj, jak to wasze ulubione słówko brzmiało? A, już wiem - po prostu was „pojaśniam”. Od rana do nocy powtarzasz jak bot że łażą za tobą. Na publicznym forum gdzie się produkujesz na każdym temacie na topie. Nie, wcale nie masz lęków Dobra, szkoda czasu na jalowe gadki. Zaproponowałam fair umowę, ty wolisz jednak od rana dos.rywac, później się żalić. Twój wybór, obicie w okolicach sylwestra widocznie nie wzięło się z nikąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 475 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Córka mi zmarła napisał: ale baby sa nudne kutwy Sorry, że się wtrącę Ty mnie na TikToku wystalkowałaś przypadkiem Dumbo czy ktoś inny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Sorry, że się wtrącę Ty mnie na TikToku wystalkowałaś przypadkiem Dumbo czy ktoś inny ? no ty nikt inny a nie wystalkowalam tylko mi sie wyswietlilo ze cos ogladales co udostepnialam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 1 godzinę temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: Że glosno gra? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 475 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: no ty nikt inny a nie wystalkowalam tylko mi sie wyswietlilo ze cos ogladales co udostepnialam Oglądałem normalnie filmy, ale Ty pierwsza wyświetliłaś mój profil dlatego zapytałem, bo nie mam tam znajomych z kafe Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Oglądałem normalnie filmy, ale Ty pierwsza wyświetliłaś mój profil dlatego zapytałem, bo nie mam tam znajomych z kafe no dobra sex po slubie dopiero jaki masz problem ujtgwe4yae4wtgew4rf3whbtrfshyd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 475 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: no dobra sex po slubie dopiero jaki masz problem ujtgwe4yae4wtgew4rf3whbtrfshyd O czym Ty bredzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach