Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
igmar

Tabletki na powiekszanie członka działanie

Polecane posty

Czy ktoś moze wypróbował>

Czy widzieliście ich działanie? Zastanawiam się czy kupić czy nie, czy nie jest to przypadkiem placebo

Placebo - nie działa.
podróbka placebo - również nie działa. Tak wiec nie ma róznicy.

Jeśli chcesz sobie kupić jakieś tabletki powiekszające penisa to musisz trochę zapłacić. Jeśli widzisz kurację za 100 zł na 3 miesiące to nie ma opcji aby zadzialało. Porządne tabletki kosztują 100 zł na jeden miesiąc i trzeba je brać minimum 3 miesiace aby był efekt. I to codziennie. Efekt wynika z dzialania i mechanizmu tych tabletek. Zaiweraja w sobie duże dawki L argininy. Srodek ten zwieksza ilość azotu w organizmie i tym samym podczas erekcji napływa o wiele więcej krwi do penisa. TYm samym ciała jamiste sie powiekszają. Jeśli jest to często to powiekszenie jest na stałe. Tak więc penis po tabletkach pewnie będzie takiej samej wielkości w spoczynku ale za to o wiele większy w stanie erekcji.
Ważne jest jednak tak jak tutaj wspomniałem branie tabletek regularnie i przez dłuższy czas. NO i kupno sobie czegoś co ma już pewną renomę i było przetestowane. Polecam Penilarge.

Zastanawiałem się nad kupnem sobe tabletek. Jednak jest tam napisane,że te penilarge powiekszają nawet o 8 cm ale nie chce misię wierzyć w to,że tak jest ;/ Druga sprawa to to czy nie będzie tak,że powiekszenie będzie jedynie podczas brania tabletek a potem wszystko wróci do normy?

No wiesz, nie masz co oczekiwać na starcie powiekszenia 8 cm. Jest tam napisane, ze jest powiekszenie jest do 8 cm i to jest max jaki możesz osiągnąć. Więcej raczej Ci się nie uda.

No ale chodziło mi o to czy się to utrzymuje czy nie....

Utrzymuje się. Bo brałem jakiś rok temu i nadal powiększenie jest takie jakie było. Tak więc spoko. Możesz kupować ( najlepiej jednak kup cały zestaw bo pojedynczych penilarge nie opłaca się kupować, jest drogo no i do zestawu zwykle dorzucają ten żel, który jak pisałem jest dobry przy zapobieganiu rozstępom). Pompke tez kidyś miałem ale tutaj efekt był i sie nie trzymał.Tabsy to co innego.

Popieram tutaj kolegę powyżej. NIe będe opisywał swoich doświadczeń bo są bardzo podobne, ale penilarge mogę równiez polecić. Chyba najlepsze jakie możesz kupić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować