Mewa again 17 Napisano 4 godziny temu Co tam w nowym roku słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Co tam w nowym roku słychać? Siemka. Ja nadal prawiczek. A ty jak tam por.uchałeś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, KochamWieczorną napisał: Siemka. Ja nadal prawiczek. Szczerze ci współczuję. Może ten rok będzie dla ciebie lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 58 Napisano 4 godziny temu Wypad bo tu nie miejsce dla frajerstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamWieczorną 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mewa again napisał: Szczerze ci współczuję. Może ten rok będzie dla ciebie lepszy. Dziękuję. Obym w końcu znalazł dziewczynę, bo ja w przeciwieństwie do ciebie się brzydzę prostytutek. Edytowano 4 godziny temu przez KochamWieczorną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Cold Updraft napisał: Wypad bo tu nie miejsce dla frajerstwa. Ta już zaczyna swój koncert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 58 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ta już zaczyna swój koncert I znowu za mną łazisz. Surprise? Pozyskaj pracę, usuń frustracje i żyj. Edytowano 4 godziny temu przez Cold Updraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 187 Napisano 4 godziny temu wszystko zaj3biście jestem młody piękny kochany i będę bogaty xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smakosz z Chojnic 0 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Cold Updraft napisał: Wypad bo tu nie miejsce dla frajerstwa. Zwolnij menelu, bo zaraz sama wylecisz razem z resztą tałatajstwa z kowbojek. :d Nie takich jak ty z moim kumplem Przemysławem przerabialiśmy. https://iili.io/fSPCHZb.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 58 Napisano 3 godziny temu @up Ćpunie, co się zmieniło w twoim życiu? Nic? Tak myślałam. Deportacje załatwić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 58 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: wszystko zaj3biście jestem młody piękny kochany i będę bogaty xD Młodość niejedni na imię … ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sromotnik namiotnikowy 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Młodość niejedni na imię … ile masz lat? To jest benny z kowbo, szloro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, sromotnik namiotnikowy napisał: To jest benny z kowbo, szloro. Benny byl tęczowy, a ziemniak ma dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Benny byl tęczowy, a ziemniak ma dziewczyne To on, tylko ukrywa się cieplak przed wieczorną. Temat wałkowany setki razy, następnym razem użyj opcji "szukaj", a póki co dostajesz jedynie ostrzeżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Krzynio Kupka napisał: To on, tylko ukrywa się cieplak przed wieczorną. Temat wałkowany setki razy, następnym razem użyj opcji "szukaj", a póki co dostajesz jedynie ostrzeżenie. Krzynio, weź przestań pjertolić Benek był nerwowy, szybko wpadał w szał, a ziemniak to ostoja spokoju. Jesteś w błędzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 16 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Krzynio, weź przestań pjertolić Benek był nerwowy, szybko wpadał w szał, a ziemniak to ostoja spokoju. Jesteś w błędzie Graża, daj spokój Nie bądź drugim libedem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 6 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Krzynio Kupka napisał: Graża, daj spokój Nie bądź drugim libedem Qweta bardzo dobrze wyjaśniła różnice między nimi. Nie brnij w absurdy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 7 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mewa again napisał: Co tam w nowym roku słychać? Hej, jakoś leci ptaszku. Poke mi tam pozdrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 7 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Krzynio Kupka napisał: Graża, daj spokój Nie bądź drugim libedem Munek, które to twoje konto w tym jednym temacie, na tej jednej stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, Mewa again napisał: Co tam w nowym roku słychać? Na forum czy w życiu osobistym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Seven napisał: Na forum czy w życiu osobistym? Na forum to wiemy, dawaj z życia osobistego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: Na forum to wiemy, dawaj z życia osobistego Qwerty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: Na forum to wiemy, dawaj z życia osobistego Uważaj bo tylko na to czekam, w sensie coby się tu chwalić itede. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Uważaj bo tylko na to czekam, w sensie coby się tu chwalić itede. to po co pytasz kobieto?? Tylko nadzieje robisz na jakieś smakowite ploteczki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: to po co pytasz kobieto?? Tylko nadzieje robisz na jakieś smakowite ploteczki! Mewie bym powiedziała co u mnie w trawie piszczy. ;] Tobie nie wiem od czego zacząć, tyle tego jest. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Mewie bym powiedziała co u mnie w trawie piszczy. ;] Tobie nie wiem od czego zacząć, tyle tego jest. ;] Haha, a w czym mewa niby lepszy, phi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: Haha, a w czym mewa niby lepszy, phi Jest mężczyzną i to wystarczy. A ja całuję tylko facetów. ;] Poczta mi nie działa więc nic ci nie powiem co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 105 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Jest mężczyzną i to wystarczy. A ja całuję tylko facetów. ;] Poczta mi nie działa więc nic ci nie powiem co i jak. Mi też nie, nie mam gdzie dikpików przyjmować, skandal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 42 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Szon patrol$$$ napisał: Mi też nie, nie mam gdzie dikpików przyjmować, skandal! Zostaje nam marzyć o forumowych wzwodach. Na marginesie powiedz? Można było wcześniej wysłać zdjęcie na skrzynkę? Kiedyś próbowałam i nie mogłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 43 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mewa again napisał: Co tam w nowym roku słychać? witaj podróżniku, gdzie cię skrzydła dzisiaj zaniosły ? obczajasz smakowitości stojące przy s7 czy przy trasie do terespola ? może dla swojego najlepszego przyjaciela leżaczka z którym dzieliłeś dziewczyne też coś przywiez. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach