Irongedon 3 Napisano 9 godzin temu Żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 9 godzin temu Zależy kto pyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 9 godzin temu Żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Irongedon napisał: Żyjesz? Kim jest Irongedon? Czyżby....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu Żyjemy jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu Do kogo to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Do kogo to Do wszystkich i nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, Margherite napisał: Kim jest Irongedon? Czyżby....? Czyżby kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Do wszystkich i nikogo. Hmm nie czuję się odbiorca, nie kojarzę gościa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyżby kto Wołaj Widmo, bo chce przekazać mu ster. Śliwka czeka na niego, a mnie się nie chce jej dotrzymywać towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Hmm nie czuję się odbiorca, nie kojarzę gościa Ja też whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wołaj Widmo, bo chce przekazać mu ster. Śliwka czeka na niego, a mnie się nie chce jej dotrzymywać towarzystwa Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. Sama przeczyta.. Jest irytująca z tą obsesją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sama przeczyta.. Jest irytująca z tą obsesją Widocznie widmo jest dla niej ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu Akurat fajnie że go nie ma ale nie ma co wywoływać xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Akurat fajnie że go nie ma ale nie ma co wywoływać xd. Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kogo? Twego zleceniodawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kogo? Widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Twego zleceniodawcy. Sama jestem sobie zleceniodawcą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Widmo. Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. Jaki prokurator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 7 godzin temu Dziwne rzeczy gadasz. Fajnie tu bez jego ględzenia, od razu spokojniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Jaki prokurator? Wpisz sobie kim jest prokurator i czym sie zajmuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. W sensie, że siedzi? To już kolejny w takim razie, bo siedzi Smok i Kotarba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wpisz sobie kim jest prokurator i czym sie zajmuję Ale na co ma mi pozwolić prokurator i dlaczego bo gadasz jak osoba chora psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W sensie, że siedzi? To już kolejny w takim razie, bo siedzi Smok i Kotarba Nie wiem czy jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Ale na co ma mi pozwolić prokurator i dlaczego bo gadasz jak osoba chora psychicznie. Nie jestem chorą, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie jestem chorą, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Whatever. Fajnie że go nie ma, oby jak najdłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Whatever. Fajnie że go nie ma, oby jak najdłużej. Nie jest fajnie ale z 3 miesiące napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach