250GodzinTak 950 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem czy jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Przekaz jest jasny i pozostają domysły oraz warowanie Śliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przekaz jest jasny i pozostają domysły oraz warowanie Śliwki Zgłoszone 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie jest fajnie ale z 3 miesiące napewno. Keksa też nie ma, może da rade tu pisać normalnie bez tych potworów brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 5 godzin temu Hahahaha, ale jaja, widmoka aresztowali Za katalizatory czy psy? A może mu się wydawało, że wystalkował kafeterianina a trafił na kogoś kto sobie nie da w kaszę dmuchać i doniósł na świra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie jest fajnie ale z 3 miesiące napewno. Czyli ma areszt tymczasowy. Szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem czy jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Nasz widmo get out starożytny kosmita siedzi ? Jak to Edytowano 5 godzin temu przez Irressistible Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 5 godzin temu Serio aresztowanie eee Może do Yukonu sobie poleciał. Whatever. UJ mie to interesuje tak jak i jego osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem czy jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Już raz wywinął taki numer jak pożegnał się z ludźmi na prifach, że wyjeżdża do Peru. 🥴 Z dwa miesiące udawał, że go nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli ma areszt tymczasowy. Szok Hahahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Po prostu karetka z Choroszczy zabiera po kolei. Zamówiłam wam już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Irressistible napisał: Nasz widmo get out starożytny kosmita siedzi ? Jak to Śliwka się zaryczy i całe forum będzie w spamie. Haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nie rozumię napisał: Hahahahaha. Big berta w to wierzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czyli ma areszt tymczasowy. Szok Nie wiem tak całkowicie. Nie znam sie na tym ale za coś z autem. Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Irressistible napisał: Nasz widmo get out starożytny kosmita siedzi ? Jak to No widzisz co za życie eh. Ale spokojnie chwila i wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Eskortę do Choroszczy prowadził pod wpływem wioząc kleksa i elzbiete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie wiem tak całkowicie. Nie znam sie na tym ale za coś z autem. To ma pozamiatane Nie moja sprawa i mam to gdzieś, ale ma za swoje i za te wyzwiska. Sprawiedliwość jest jednak na tym świecie. To Śliwka się zaryczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Przez jukonskie stepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Śliwka się zaryczy i całe forum będzie w spamie. Haha Zaraz wiecej będzie ryczeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No widzisz co za życie eh. Ale spokojnie chwila i wyjdzie. A nie uważasz że trochę nie fair jesteś że sprzedajesz tu takie rzeczy. Myślę że on nie byłby zadowolony że to piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem tak całkowicie. Nie znam sie na tym ale za coś z autem. Sory myślałam że coś niemiłego mi sugerujesz w związku z jego schizami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Irressistible napisał: A nie uważasz że trochę nie fair jesteś że sprzedajesz tu takie rzeczy. Myślę że on nie byłby zadowolony że to piszesz. Mówił że mam poinformować na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 5 godzin temu Kotarbę też zwinęli, a Smoka za niepłacenie alimentów na 4 dzieci. Drżyjcie dłużnicy, bo długi należy spłacać i znajdą was nawet pod ziemią. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No widzisz co za życie eh. Ale spokojnie chwila i wyjdzie. Po coś się wygadała, jak to prawda w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mówił że mam poinformować na kafe. Wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Sory myślałam że coś niemiłego mi sugerujesz w związku z jego schizami Nie coś ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 5 godzin temu Drży to ziemia gdy godzilla magdalena stompa bo niej bezbożnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Irressistible napisał: A nie uważasz że trochę nie fair jesteś że sprzedajesz tu takie rzeczy. Myślę że on nie byłby zadowolony że to piszesz. No... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Wątpię To spytaj jego jak wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 430 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Eskortę do Choroszczy prowadził pod wpływem wioząc kleksa i elzbiete Widzę że tęsknicie. Nam raczej najbliżej do Tworek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kotarbę też zwinęli, a Smoka za niepłacenie alimentów na 4 dzieci. Drżyjcie dłużnicy, bo długi należy spłacać i znajdą was nawet pod ziemią. Haha Wiesz, bo węszyłaś na prifku. Edytowano 5 godzin temu przez Nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach