250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To spytaj jego jak wróci. Dostanie 5 lat w zawieszeniu to może się tutaj zaloguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Ile ma fanek krzysztof plastikowy...Moze właśnie spełniają się jego fantazje o zimnej piwnicy i leżeniu na szmåtach obok niebieskiego wiadra. Podniecające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kotarbę też zwinęli, a Smoka za niepłacenie alimentów na 4 dzieci. Ile ten smof nieokrzesany ma lat? Że 4 dzieci małoletnich myślałam że to dziad stary jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Salowa ma coś z sadystki z ałszfic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie rozumię napisał: Wiesz, bo węszyłaś na prifku. W życiu. Na forum pisano. Tak Mnie nie obchodzą żonate gachy, które nie płacą na pociechy. Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dostanie 5 lat w zawieszeniu to może się tutaj zaloguje. Bunio go aresztuje jak wróci z emerytury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ile ten smof nieokrzesany ma lat? Że 4 dzieci małoletnich myślałam że to dziad stary jakiś. Jaki Smoff.. Pamiętasz Smoka od Robię jak lubię czy jak jej tam było? Ruda ją hejtowała od starych ( kogo ona nie obrażała) To o niego chodzi. A Kotarba to wyrywał domofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W życiu. Na forum pisano. Tak Mnie nie obchodzą żonate gachy, które nie płacą na pociechy. Wypad Hahaha przecież byłaś z jego babą na prifku. Sprawdzone und potwierdzone, prujesz prywatę jak bunio stare gacie przy pierdzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nie rozumię napisał: Hahaha przecież byłaś z jego babą na prifku. Sprawdzone und potwierdzone, prujesz prywatę jak bunio stare gacie przy pierdzeniu. Nie pij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Margherite napisał: Po coś się wygadała, jak to prawda w ogóle? Przecież sam chciał bym powiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie pij To do ketrelkowej? Reszta ma banicję na alkohol bo same chcecie wyzlopic wszystko ladacznice. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie pij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Margherite napisał: Po coś się wygadała, jak to prawda w ogóle? Nie wygadała się Ty to robisz Gretta Pnina Cię nazywali ? ile masz kont ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież sam chciał bym powiedziała. Po co? Każdy ma to gdzieś, a Śliwka już ryczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jaki Smoff.. Pamiętasz Smoka od Robię jak lubię czy jak jej tam było? Ruda ją hejtowała od starych ( kogo ona nie obrażała) To o niego chodzi. A Kotarba to wyrywał domofony Aaaa, tak, taki szalony.Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: To do ketrelkowej? Reszta ma banicję na alkohol bo same chcecie wyzlopic wszystko ladacznice. Zgłoszone. Dziwo to nie będzie tak, że ty będziesz mnie obrażać bez konsekwencji. Ketrelkowa to twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Po co? Każdy ma to gdzieś, a Śliwka już ryczy Ty zawsze masz gdzieś a węszysz jak stara osiedlowa baba która z luneta czatuje w oknie gdzie kto pierdnie a potem triumfalnie ogłosić że ten siedzi za alimenty a tamten bo pjerdolniety. Legendarny dystans salowej big berty... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wygadała się Ty to robisz Gretta Pnina Cię nazywali ? ile masz kont ? Co ty bredzisz? Umiesz czytać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Irressistible napisał: Dziwo to nie będzie tak, że ty będziesz mnie obrażać bez konsekwencji. Ketrelkowa to twoja stara Konsekwencje to dopiero poniesiesz. Raczej twoja bo psychozy są dziedziczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie rozumię 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież sam chciał bym powiedziała. Uważaj z tym, bo już robił na Kafełe takie rzeczy. Pisał na prif, że znika z różnych powodów, a baby przekazywały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Konsekwencje to dopiero poniesiesz. Raczej twoja bo psychozy są dziedziczne. Ssij kij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Konsekwencje to dopiero poniesiesz. Raczej twoja bo psychozy są dziedziczne. Kto odziedziczył twoją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto odziedziczył twoją? Moja chora curka. Dlatego musiała odpłynąć niczym Mojżesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wygadała się Ty to robisz Gretta Pnina Cię nazywali ? ile masz kont ? Chyba każdy wie że Pnina to byłam ja.To samo znaczenie imienia, zawsze takie robię, więc o co biega? Hmmm? Pnina jest zlikwidowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto odziedziczył twoją? Córka która oddała 26 lat temu. Pisała, że „nawet jeśli zdechła” to jej nie żałuje bo ma ją w guczy czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Margherite napisał: Co ty bredzisz? Umiesz czytać ? Umiem, tak jak Ty wyłowywać Wilka z lasu Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Irressistible napisał: Córka która oddała 26 lat temu. Pisała, że „nawet jeśli zdechła” to jej nie żałuje bo ma ją w guczy czy jakoś tak. To ile Babka ma lat? Bo od lat słyszę, że ciągle 32 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Umiem, tak jak Ty wywoływać Wilka z lasu Tylko tyle? Kiepsko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu 74 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To ile Babka ma lat? Bo od lat słyszę, że ciągle 32 lata Mi pisała że jest rocznik 1970. I że córa jej jest/byla w moim wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach