Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nie rozumię napisał: Uważaj z tym, bo już robił na Kafełe takie rzeczy. Pisał na prif, że znika z różnych powodów, a baby przekazywały. Spytałam czy wspomnieć o tym ma kafe czy nie? to powiedział że tak że mogę powiedzieć więc nie robie nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Umiem, tak jak Ty wyłowywać Wilka z lasu Szukasz zwady? Nie ze mną takie numery. Nie umiesz czytać. Wróć i czytaj Ze zrozumieniem. Posty Onaaa Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spytałam czy wspomnieć o tym ma kafe czy nie? to powiedział że tak że mogę powiedzieć więc nie robie nic złego. Na widzeniu już byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Wróci silniejszy. I jeszcze autobiografie napisze moje plastickowe 48 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 2 godziny temu siejecie dezinformacje, jak was interesuje to lepiej na prif sie zapytac, moze odpowie, moze opjerdoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Tylko tyle? Kiepsko Kiepsko, to możesz wyjść na ambonie nie tylko facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Irressistible napisał: Mi pisała że jest rocznik 1970. I że córa jej jest/byla w moim wieku. Czyli ma 56 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli ma 56 lat. Łoł jestem pod wrażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie wygadała się Ty to robisz Gretta Pnina Cię nazywali ? ile masz kont ? Gdyby nie chciał i zakazał to bym nie powiedziała wiesz to napewno Paweł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyli ma 56 lat. A rozum 12 letniego bachora… i weź tu funkcjonuj z takimi. 🦷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Kiepsko, to możesz wyjść na ambonie nie tylko facet Aha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 2 godziny temu Madziu ale ten makaron jest żałosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Irressistible napisał: Madziu ale ten makaron jest żałosny Proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Gdyby nie chciał i zakazał to bym nie powiedziała wiesz to napewno Paweł. Wiem i nie denerwuj się nic Ci nie grozi obiecuje Magda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tylko tyle? Kiepsko Bardzo kiepsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Aha.. Masz męża, więc znasz temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Irressistible napisał: A rozum 12 letniego bachora… i weź tu funkcjonuj z takimi. 🦷 Ty z 12 latkom se nie dajesz rady a chcesz patuski prostować na babe jendze w mowie. Powodzenia zembuszko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Bardzo kiepsko. Coś nie tak się z nim dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Szukasz zwady? Nie ze mną takie numery. Nie umiesz czytać. Wróć i czytaj Ze zrozumieniem. Posty Onaaa Nie szukam, ale Ty chyba też nie Gretta skoro nie poznajesz kto ma jaką ksywę czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na widzeniu już byłaś? Nie. Myślisz że powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz męża, więc znasz temat Nie wiem o co ci chodzi i nie chce wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie. Myślisz że powinnam Na mokre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem i nie denerwuj się nic Ci nie grozi obiecuje Magda. Aha magda święta, bo się wygadała a ja ta zła bo ją upominam, że ak się nie robi. Coś z tobą kiepsko, nawet bardzo kiepsko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie. Myślisz że powinnam Ja Cię upoważni to tak. Ale raczej rodzina jest pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 479 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem o co ci chodzi i nie chce wiedzieć. Ja też nie więc trzymaj fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Aha magda święta, bo się wygadała a ja ta zła bo ją upominam, że ak się nie robi. Coś z tobą kiepsko, nawet bardzo kiepsko ... Magdy nie są święte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Aha magda święta, bo się wygadała a ja ta zła bo ją upominam, że ak się nie robi. Coś z tobą kiepsko, nawet bardzo kiepsko ... Zrozum że widmo mi mówił że nam sie wyglądać. Co do tego że jesteś zła to nie jesteś bo jesteś spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 2 godziny temu Niezła trupa kalek. W sam raz na wywóz wozem do Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja też nie więc trzymaj fason Męczysz bułę i dziwny nastrój wprowadzasz.Daj spokój, bo wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Magdy nie są święte W punkt to ujęłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach