250GodzinTak 951 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie jestem po procentach jak mnie oceniłaś, więc daruj sobie i zmykaj spać Ty Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 47 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje bądź nie być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje Umiesz twerking? Podobno pufe masz solidną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Być sobie po czym chcesz Co mnie to interesuje To pisz Ginie jaka jest nie mnie po alko i zrób oko, bo o tej porze masz rozmazane Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: bądź nie być To ironia była gluptasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To pisz Ginie jaka jest nie mnie po alko i zrób oko, bo o tej porze masz rozmazane Dawno w piżamie jestem i wszystko zmyte. Ciężko nadążyć dziś za tobą Panie Makaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, ***** moona i salowa napisał: ty jak zawsze niezorientowana Ktoś musi być niezorientowany by zorientowany był Ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 10 godzin temu Makaron zaopodaj jakiś bit, a salowa zrobi nam prywatny pokaz i będzie du pom tszońść w rytm muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 47 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Makaron zaopodaj jakiś bit, a salowa zrobi nam prywatny pokaz i będzie du pom tszońść w rytm muzyki. tego sie nie da odzwobaczyc wiec ja sie wole wczesniej ewakuowac bawcie sie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dawno w piżamie jestem i wszystko zmyte. Ciężko nadążyć dziś za tobą Panie Makaron Więc idż grzecznie spać w tej piżamce... Wiem, że lekko nie ma ze mną Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Więc idż grzecznie spać w tej piżamce... Wiem, że lekko nie ma ze mną Pani Magdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 9 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Przecież sam chciał bym powiedziała. Czyli podpucha. Ciekawe w jakim celu. Ale to też wypłynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 godzin temu, Zero cukru napisał: Makaron zaopodaj jakiś bit, a salowa zrobi nam prywatny pokaz i będzie du pom tszońść w rytm muzyki. Ty sam nie wiesz jaką chcesz dlatego chodzisz za każdą i szukasz szczęścia Malowany Może Elka, może Gina, a może Iskra itd ... Zdecyduj się bo haremu jak Lex to Ty raczej nie założysz Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 109 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ty sam nie wiesz jaką chcesz dlatego chodzisz za każdą i szukasz szczęścia Malowany Może Elka, może Gina, a może Iskra itd ... Zdecyduj się bo haremu jak Lex to Ty raczej nie założysz A kogo Leksiu ma w swoim haremie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Ty sam nie wiesz jaką chcesz dlatego chodzisz za każdą i szukasz szczęścia Malowany Może Elka, może Gina, a może Iskra itd ... Zdecyduj się bo haremu jak Lex to Ty raczej nie założysz Bo ja chcę każdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: A kogo Leksiu ma w swoim haremie? To już prywatnie Quwerty musisz go o to zapytać, ale pewnie sporą kolekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu Leks to może przyjść do mnie na korepetycje. Iskrę mu zabrałem i dałem na pocieszenie elkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To już prywatnie Quwerty musisz go o to zapytać, ale pewnie sporą kolekcje Chyba kart pokemon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Bo ja chcę każdą Ale nie każda chce Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ale nie każda chce Ciebie Tak naprawdę to ja decyduje, a lachonom się wydaje, że one. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Zero cukru napisał: Tak naprawdę to ja decyduje, a lachonom się wydaje, że one. Nie jesteś pępkiem świata gościu, więc licz się ze zdaniem kobiet nie tylko swoim. Natręcie Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 109 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: To już prywatnie Quwerty musisz go o to zapytać, ale pewnie sporą kolekcje Widze że ty jestes tu dobrze poinformowany w temacie kto z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 109 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Zero cukru napisał: Leks to może przyjść do mnie na korepetycje. Iskrę mu zabrałem i dałem na pocieszenie elkę. I wilk syty i owca cała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie jesteś pępkiem świata gościu, więc licz się ze zdaniem kobiety nie tylko swoim. Natręcie Jak któraś chcę, to ona nie ma nic do gadania. Liczę się, ale w innych kwestiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Widze że ty jestes tu dobrze poinformowany w temacie kto z kim No ba wiem nawet, że lubisz ploteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 481 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Jak któraś chcę, to ona nie ma nic do gadania. Liczę się, ale w innych kwestiach. Jak chce, ale nie każda za którą chodzisz mówiłem już Liczysz się, ale i tak robisz swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: I wilk syty i owca cała Oczywiście, że możesz dołączyć do haremu tylko bez koleżanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 180 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak chce, ale nie każda za którą chodzisz mówiłem już Liczysz się, ale i tak robisz swoje. Głupoty gadasz. Każda mnie chce, a jak mówi, że nie chce, to i tak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 14 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Córka mi zmarła napisał: Serio aresztowanie eee Może do Yukonu sobie poleciał. Whatever. UJ mie to interesuje tak jak i jego osoba. Nawciskał pelikanowi bajek, w dodatku od Klaudiusza się nauczył frajer, bo ona też poszła do więzienia jak nie chciało jej się z tym mułem jukońskim gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach