Irongedon 3 Napisano 12 godzin temu Żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 12 godzin temu Zależy kto pyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 12 godzin temu Żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Irongedon napisał: Żyjesz? Kim jest Irongedon? Czyżby....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 10 godzin temu Żyjemy jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 10 godzin temu Do kogo to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Do kogo to Do wszystkich i nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, Margherite napisał: Kim jest Irongedon? Czyżby....? Czyżby kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Do wszystkich i nikogo. Hmm nie czuję się odbiorca, nie kojarzę gościa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyżby kto Wołaj Widmo, bo chce przekazać mu ster. Śliwka czeka na niego, a mnie się nie chce jej dotrzymywać towarzystwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Hmm nie czuję się odbiorca, nie kojarzę gościa Ja też whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wołaj Widmo, bo chce przekazać mu ster. Śliwka czeka na niego, a mnie się nie chce jej dotrzymywać towarzystwa Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. Sama przeczyta.. Jest irytująca z tą obsesją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sama przeczyta.. Jest irytująca z tą obsesją Widocznie widmo jest dla niej ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu Akurat fajnie że go nie ma ale nie ma co wywoływać xd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Akurat fajnie że go nie ma ale nie ma co wywoływać xd. Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kogo? Twego zleceniodawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kogo? Widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzykownaSzlora napisał: Twego zleceniodawcy. Sama jestem sobie zleceniodawcą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Widmo. Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. Jaki prokurator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu Dziwne rzeczy gadasz. Fajnie tu bez jego ględzenia, od razu spokojniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 179 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Powiedz jej że widma jakiś czas teraz nie będzie. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Jaki prokurator? Wpisz sobie kim jest prokurator i czym sie zajmuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 951 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak prokurator pozwoli to możesz iść sie spotkać z nim. W sensie, że siedzi? To już kolejny w takim razie, bo siedzi Smok i Kotarba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wpisz sobie kim jest prokurator i czym sie zajmuję Ale na co ma mi pozwolić prokurator i dlaczego bo gadasz jak osoba chora psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W sensie, że siedzi? To już kolejny w takim razie, bo siedzi Smok i Kotarba Nie wiem czy jestem upoważniona do udzielania takich informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Ale na co ma mi pozwolić prokurator i dlaczego bo gadasz jak osoba chora psychicznie. Nie jestem chorą, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie jestem chorą, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Whatever. Fajnie że go nie ma, oby jak najdłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1498 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Córka mi zmarła napisał: Whatever. Fajnie że go nie ma, oby jak najdłużej. Nie jest fajnie ale z 3 miesiące napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach