Prezes z Męcikału 5 Napisano 5 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 5 godzin temu Cos jej nie widac. Dodam jeszcze, ze w namiocie jak jestem, to mi sie fajnie slucha muzyki, i moge sobie perkusje na padzie treningowym trenowac, bo nikomu nie przeszkadza to. A jak z kims mieszkam, a mnie wieczorem bierze na trening albo w nocy, to niestety... nie da rady. A w namiocie moge. No i tam w lesie swieze powietrze jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Ja jestem babka ale przez b a druga to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Bapka to chyba magdalena salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu co tam babka nudno dzisiaj jak zwykle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu Bardzo dawno z nikim nie rozmawialem albo nie pisalem tak, ze mnie wciagnela rozmowa... Ostatnio mnie tylko granie w gry wciaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu A ja se leze w ciepłym barlogu w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu W necie to ja tez nie. Wole se preclowac jedynie bo poważne rzeczy mam w realu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu W wyrze? Ja przy laptopie siedze i pije rumianek z mieta ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu To fajnie... Ja chcialbym zaczac sport uprawiac bardziej. Ale mysle, ze nawet gdybym sobie zrobil piekne cialo, jak u Cristiano Ronaldo, i mial piekne dlugie wlosy, to i tak nie mam szans na dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: W wyrze? Ja przy laptopie siedze i pije rumianek z mieta Jo. Mogę odetchnąć dzis na chwilę. Prawie sie zaɓìlam dzis na chodniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu Jak to? a co sie stalo? Slisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu On pewnie trenuje codziennie i ma inne pjerdolce dlatego tak wygląda. Poza tym jest miliarderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Slisko i zero posypania patologia totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu No jest, ale ja tez mam niezla fizyke, bo jestem wysoki, a moj ojciec byl bokserem Silownie/basen/saune tez mam. No i duzo czasu, bo nie mam rodziny, nie musze pracowac albo chodzic do szkoly Wiec moge sobie robic cialo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu to masakra dobrze, ze sie nic nie stalo. u mnie lodu nie ma, za to za miastem pelno blota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Ja bym Ci dala 175 na oko. Najgorzej odziedziczyć chùjowa figure gdzie nie ma z czego rzeźbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu Mam 185 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu Ale mam dlugie rece i dlugie nogi, wiec gdybym sobie zrobil miesnie, umial szpagat to bylbym niezly zabiijaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu w podstawowce jak nie bylo internetow i kompjuterow to codziennie prawie w pilke gralem, wiec tez mi to cos jednak dalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: Mam 185 xD Haha nie wierzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Ja bym Ci dala 175 na oko. Najgorzej odziedziczyć chùjowa figure gdzie nie ma z czego rzeźbić czyli jak u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu Haha nie wierzę xD x dlaczego nie? mam wzrost po ojcu kick-boxerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Haha nie wierzę xD Ja mam 181 i faktycznie on na wyższego ode mnie nie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: Haha nie wierzę xD x dlaczego nie? mam wzrost po ojcu kick-boxerze xD a schizofrenie po kim masz? bo Justyna chyba normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Flatpak napisał: czyli jak u ciebie Mam w czym rzeźbić ale jestem leniwa i mam wyebane. A ty idz sie z kału rzeźbić plastusia i się nie wpjerdalaj bo nie jesteś mile widziany. Wiedziałam że jakis patus tu wejdzie i zacznie swoje schizy przelewać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu na zdjeciach to sobie mozecie oceniac xD w realu mnie nie zobaczycie raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 4 godziny temu A ja tez jestem leniwy, ale lubie sie dobrze czuc. A jak potrenuje/posaunuje/pobiegam a potem lodowaty prysznic, to czuje sie fajnie i jak pachnie ode mnie ladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Ja mam 181 i faktycznie on na wyższego ode mnie nie wygląda No jak widzisz masz wala bo ty wyglądasz a nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: na zdjeciach to sobie mozecie oceniac xD w realu mnie nie zobaczycie raczej I całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach