250GodzinTak 1038 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Traffic Lights napisał: Włączam podcast kryminalny i pewnie przy nim zasnę. Dobranoc. wrzuć żetona do Makarona, to może szafa grająca coś zagra. 🦩 Idę spać. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 17 Napisano 2 godziny temu I to są normalne kobiety, normalne zachowanie, normalny sposób spędzania głębokiej nocy? Dosłownie żal mi człowieka (Makarona). W ogóle umknął mi chyba wątek fabularny, skąd ta nagła nienawiść i odwrócenie afektu? Kolejny obiecał wyru...ć grubą i się nie wywiązał? I że też szlora nie obawiała się, że zaśpi do pracy po nocnym maratonie hejtu. A nie,... wróć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1038 Napisano 59 minut temu Tu też jej jazgot To jest gorzej jak zaraza i co się dzieje z ludźmi na bezrobociu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 17 Napisano 57 minut temu Tutaj też gruba zapomniała, że mnie dodała do ignora Może to to wieczne niedospanie niewolnicze zaburza myślenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach