WywaloneJaja 69 Napisano 3 godziny temu Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 3 godziny temu Bóg mi wybaczy jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 3 godziny temu Do Afryki wyjeżdżam z koleżanką na misję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu gdzie do Afryki? Ciekawe jak jest w Mjanma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Różnie może być ale się nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu a w Europie jest Andorra i co tam jest w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Nie wiem jeszcze to odleglejsze plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie mylisz sie z Chwilunia teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu wiudzialam jakis filmik z babka podrozojaca i mowila ze predzej bialasy sa chore umyslowo a murzyny sa wg niej w porzadku do gadki i ze jak gada z czarnuchem to wie ze predzej sie dogada niz z bialasem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu predzej bice i sryniki zgwauca na jakims zadupiu niz te ciapate murzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: mylisz sie z Chwilunia teraz A w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 45 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: myjesz się z Chwilunią teraz? przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Ja nikomu jaj w misce myć nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Pochopnie to napisalam jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: to trzeba bylo wiecej sie ruszac zamiast tylek wozic samochodem wszedzie albo gnic na kafe od lat Ssij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 45 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij Sam se klekaj mnie krzyz boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu ciekawe co to jest urąg na szkle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 2 godziny temu teksty Genevieve to arcydzieło literatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij No wiesz co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Szach mat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 81 Napisano 2 godziny temu 41 minut temu, WywaloneJaja napisał: Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Pijaczja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Pijaczja Wez ketrel i opuść to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz Jasne że tak i wspólna szczoteczka do zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: A co ja mam ssac jak ci nie staje fujara Lezak by napisał glizde. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Ja kocham Gine, i bedzie mi smutno bez niej, bo juz zadnej fajnej mlodej laski tu nie bedzie. Ja pjerdole a idz ty w chùi z takim borderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, kochamelcie13 napisał: no co sama do mnie ssij Ssijcie sobie nawzajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach