Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 22:47 (edytowany) Z głośnika stara, ale jara... Edytowano niedziela o 22:47 przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bożena z moderacji Napisano niedziela o 23:13 Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 146 Napisano niedziela o 23:17 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 23:21 8 minut temu, Bożena z moderacji napisał: Wyglądasz ja czubaka z gwiezdnych wojen, a z jakiegoś powodu czujesz się włoska mafią, wytłumacz Nie tłumacz się Moon, jesteś lepszy od namiotowca, więc zajmij się konkretami albo spadaj cpać Wybór należy do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano niedziela o 23:43 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano niedziela o 23:51 Makaron ustawia po kątach. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano wczoraj o 00:07 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron ustawia po kątach. Haha Magda, miałaś iść do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano wczoraj o 00:11 16 minut temu, kochamginę napisał: Ja sobie wlasnie zablokowalem jutube i nie widze co wrzucaja, tylko widze szare kwadraty w koncu. Tobie życzę zdrowia i szczęścia byś żył tak jak chcesz, bo głupi też nie jesteś, ale czas wiąć się za siebie, perkusję i za zarobek z tego, bo zmarnujesz życie, a tego chyba nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1550 Napisano 19 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 3 godziny temu Lecimy z muzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 3 godziny temu Kużwa spoko, ale po co ta siekiera Boni ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 3 godziny temu Poproszę o kącik i kocyk dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Poproszę o kącik i kocyk dla mnie A ty już po nim nie jedziesz jak po ostatnim śmieeeciu łysa? Sama zostałaś to wazelina od nowa Do męza idź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: A ty już po nim nie jedziesz jak po ostatnim śmieeeciu łysa? Sama zostałaś to wazelina od nowa Do męza idź Hahaha padlam jak to zobaczyłam. Dla niej tylko dera i tam niech zad kładzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu I może jeszcze całuska w hełmofon i bajeczkę. A paszoł won 🪓 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu ZGŁOSZONE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Hahaha padlam jak to zobaczyłam. Dla niej tylko dera i tam niech zad kładzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 3 godziny temu Się odpaliły Makaron sorry za ogony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Rozgość się, poelcam dobre kino nie real w tym przypadku Jak tylko geniek otrzeźwieje to ci znowu zaczną jechać głupi uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: 🦬 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Się odpaliły Makaron sorry za ogony. Ty wstydu nie masz dosłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Się odpaliły Makaron sorry za ogony. Spoko, jukon się odpalił jak zapałka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Ty wstydu nie masz dosłownie To są właśnie ludzie z mózgiem gompczastym i kręgosłupem z gunwa ulepionym tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu Ale makaron lubi takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko, jukon się odpalił jak zapałka Boni chyba sobie robi dobrze pod moje wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ale makaron lubi takie Chcacemu nie dzieje sie krzywda wiec niech mu hełmofon naaasra na łeb znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Boni chyba sobie robi dobrze pod moje wpisy Teraz już wiem dlaczego siekierę wyciągnęła, ale my przecież tylko żartujemy Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach