kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Jak najdalej od alkoholu i alkoholikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: to już mnie tutaj nie będzie Zlituj się łysa sa jakies granice żartu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcieigine napisał: Jak najdalej od alkoholu i alkoholikow. Prawda? Lepiej pomilczeć i popatrzeć na watahę wilków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Twoje poczucie humoru to już osobna kwestia xD Wiem, dlatego widzę twoje teraz i tak miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To łażenie jej jest żałosne i chyba brak bolca Kiedy idziesz do męza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Prawda? Lepiej pomilczeć i popatrzeć na watahę wilków. XD dusze sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, dlatego widzę twoje teraz i tak miało być 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A co na to bunio fotograf z gogla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Prawda? Lepiej pomilczeć i popatrzeć na watahę wilków. Tak, ja akurat cos o tym wiem, bo duzo kiedys pilem, a potem byl placz. Alkohol degraduje ludzi oraz mozg. A to jak ktos pije i namawia innych do tego, zeby pili razem z nim/nia to troche juz patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Termos Z herbatą góralską ''z prądem'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcieigine napisał: Tak, ja akurat cos o tym wiem, bo duzo kiedys pilem, a potem byl placz. Alkohol degraduje ludzi oraz mozg. A to jak ktos pije i namawia innych do tego, zeby pili razem z nim/nia to troche juz patologia. Mnie wystarczy herbata z cytryną Po co męczyć organizm, wątrobę i jeszcze płacić za to. Ja podziękuję, a za innych nie odpowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie wystarczy herbata z cytryną Po co męczyć organizm, wątrobę i jeszcze płacić za to. Ja podziękuję, a za innych nie odpowiadam Alkohol droga sprawa. Mnie wystarczy z uzywek kawa, bo kofeina to tez narkotyk, stymulujacy uklad nerwowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, kochamelcieigine napisał: Jak najdalej od alkoholu i alkoholikow. Każdy odpowiada za siebie, ale też każdy ma prawo wypić raz kiedyś i to żaden alkoholizm. Wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem nie nadmiarem Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Z herbatą góralską ''z prądem'' Proszę Cię I boczek do tego będziemy zajadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WywaloneJaja napisał: A co na to bunio fotograf z gogla? Bunio to tulpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 2 godziny temu A makaron będzie kucać na dywanie z dzika upolowanego przez bunia. Bardzo romantycznie i ja wam kibicuje 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 2 godziny temu Ale popatrzeć dajcie bo lubię oglądać dziwne akcje i dziwnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 44 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię I boczek do tego będziemy zajadać Podobno widac po tobie że lubisz sobie dobrze podjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Bog nakazuje pic alkohol, w Biblii tak jest, a raz na jakis czas tez nie mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu jedzenie wieprzowiny i boczku to tez grzech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, kochamelcieigine napisał: Jak najdalej od alkoholu i alkoholikow. Oraz od ćpunów i dewiantów z Choroszczy, którzy się zwinęli w dywan i hejtują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 65 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię I boczek do tego będziemy zajadać Madzia jak będziesz z gachami żarła boczek nie to nie tylko tylek ci urośnie ale i brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kochamelcieigine napisał: jedzenie wieprzowiny i boczku to tez grzech. Seks przedmałżeński to też grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 2 godziny temu blokuj schizol co se bedziesz gadal a innych blokowal siebei tez blokuj obys wykitowal w tym namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Ja lysy nie jestem mam pelno wlosow na glowie i loczki, bo zapuszczam. U fryzjera nie bylem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libedovsky napisał: blokuj schizol co se bedziesz gadal a innych blokowal siebei tez blokuj obys wykitowal w tym namiocie Wez leki i oddychaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Seks przedmałżeński to też grzech Haha, podobno tak. Zobaczymy po smierci, czy bedzie ten sad ostateczny czy nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 2 godziny temu a twoj kolega z indonezji ktory ci mowil ze jedzenie porka to grzech nie uwaza ze twoje pusczanie sie z gejami to tez grzech ? dziwne ze tylko co to jedzenia sie boisz grzechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcieigine 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Wez leki i oddychaj Hahah zasmialem sie Babko Boza z tego tekstu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsky 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Wez leki i oddychaj nie mam pozyczysz mi swoich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach