Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Chyba mam jusz wszystko

Polecane posty

4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

No dzisiaj sobie kupię pałki i donuty 

Napisała normalne jedzenie.

Trzeba z tym uważać, bo to jest casus miliarderów i multimilionerów, którzy kupili wszystko co pragnęli, a nadal mają niedosyt i popadają w apatię. 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Trzeba z tym uważać, bo to jest casus miliarderów i multimilionerów, którzy kupili wszystko co pragnęli, a nadal mają niedosyt i popadają w apatię. 

No doszedłem do ściany bo wszystko mam mogę upgrehdzic tylko ale nie wiem czy warto np mogę 5070rtx ale włączę dlss4.5 i tesz będę miał 60fps mogę 75" w sypialni ale po rzutniku 120 mi pasuje odpoczynek przy 32" mogę lepszy rzutnik ale ten ma jeszcze tysiąc godzin i działa 

Nie wiem muszę pomyśleć ale jest coraz trudniej szlifowac rzeczywistości 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

No doszedłem do ściany bo wszystko mam mogę upgrehdzic tylko ale nie wiem czy warto np mogę 5070rtx ale włączę dlss4.5 i tesz będę miał 60fps mogę 75" w sypialni ale po rzutniku 120 mi pasuje odpoczynek przy 32" mogę lepszy rzutnik ale ten ma jeszcze tysiąc godzin i działa 

Nie wiem muszę pomyśleć ale jest coraz trudniej szlifowac rzeczywistości 

Nie wiem czy dla ciebie jest sens taka 5070 Ti... U mnie tak, bo ja nie mogę 30fps, ale dla ciebie to akceptowalne, także tobie i 3050 wystarczy. 

Może powrót do bodybuilding 😉

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Nie wiem czy dla ciebie jest sens taka 5070 Ti... U mnie tak, bo ja nie mogę 30fps, ale dla ciebie to akceptowalne, także tobie i 3050 wystarczy. 

No właśnie taka karta graficzna wprowadza tryb performance i za trochę więcej ostrości wydać ze 3 koła z zasilaczem robi się mało sensu pewnie naturalnie wpadnie przy nadmiarze zamówień ale nie jest czymś o co muszę się spinac 

Dlatego właśnie dla mężczyzny, mimo wszystko, jest sens mieć kobietę, bowiem mężczyzna sam w sobie ma małe potrzeby, bo co nam trzeba: dobry komputer, jakiś tam samochód, byle kawalerka, jakaś kanciapa, dobry browar, mecz i wypad z kumplami...tyle. My mamy małe potrzeby, a bardzo wiele robimy ze względu na rodzinę.

Jak się ma kobietę, planuje rodzinę, to zaraz się wszystko zmienia i całe życie się wtedy dąży do celu, bo to dziecko trzeba zabezpieczyć, wyedukować, ubrać, wychować, bo to trzeba większy metraż, bo to trzeba drugie auto itp itd i tak całe życie się gdzieś dąży. Rodzina, wiara, daje człowiekowi sens w życiu, takie pierwotne rzeczy właśnie.

• Like 1

8 minut temu, +RC+ napisał:

Może powrót do bodybuilding 😉

Jeszcze w 2025 miałem straszne dziury rzeczywistości jak brak mebli pod obrazem 120 brak tej karty brak Xboxa w sypialni ale teraz jest wszystko domkniete

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Dlatego właśnie dla mężczyzny, mimo wszystko, jest sens mieć kobietę, bowiem mężczyzna sam w sobie ma małe potrzeby, bo co nam trzeba: dobry komputer, jakiś tam samochód, byle kawalerka, jakaś kanciapa, dobry browar, mecz i wypad z kumplami...tyle. My mamy małe potrzeby, a bardzo wiele robimy ze względu na rodzinę.

Jak się ma kobietę, planuje rodzinę, to zaraz się wszystko zmienia i całe życie się wtedy dąży do celu, bo to dziecko trzeba zabezpieczyć, wyedukować, ubrać, wychować, bo to trzeba większy metraż, bo to trzeba drugie auto itp itd i tak całe życie się gdzieś dąży. Rodzina, wiara, daje człowiekowi sens w życiu, takie pierwotne rzeczy właśnie.

No i to jest najgorsze że straciłem motywację bo póki miałem jeszcze xbox jeszcze coś to aż się chciało działać 

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Jeszcze w 2025 miałem straszne dziury rzeczywistości jak brak mebli pod obrazem 120 brak tej karty brak Xboxa w sypialni ale teraz jest wszystko domkniete

Wiem, że pisałeś o kuchni, że jest mocno do zrobienia, oraz, że na łazienkę nie możesz patrzeć. 

15 minut temu, +RC+ napisał:

U mnie tak, bo ja nie mogę 30fps, ale dla ciebie to akceptowalne, także tobie i 3050 wystarczy. 

Ale mając 30-40 fps na 3 monitory mogę mieć 90-120 na jednym a jak zjade detale 250 a z dlss4.5 500fps ta karta jest dziwna 

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Wiem, że pisałeś o kuchni, że jest mocno do zrobienia, oraz, że na łazienkę nie możesz patrzeć. 

No właśnie i taka depresja że zostało malowanie i to wszystko? 

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

No właśnie i taka depresja że zostało malowanie i to wszystko? 

Powiem ci tak, bo robiłem remont od podstaw... na łazienkę idzie kasy jak lodu... aż się człowiek za głowę łapie. 

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

No i to jest najgorsze że straciłem motywację bo póki miałem jeszcze xbox jeszcze coś to aż się chciało działać 

Może po prostu dotarło do ciebie że nie masz szans na kobietę i to dobrze bo nie cierpisz

Przed chwilą, majtki z dziurką napisał:

Może po prostu dotarło do ciebie że nie masz szans na kobietę i to dobrze bo nie cierpisz

Dotarło że jusz nie chce bo jak mówisz na takom jak chce to 20 milionera z tiktoka jej pisze jesteś piękna 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Może robiom to dla kredytu mieszkaniowego ale ja jusz mam mieszkanie 

ty masz meline którą niedługo stracisz 

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Może robiom to dla kredytu mieszkaniowego ale ja jusz mam mieszkanie 

Nadal robisz remonty, czy już skończyłeś? 😄

3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Ale jusz dawno mówiłem że mam orientacje do looku samicy a nie samej pochwy i nie rozumiałem dlaczego ludzie wchodzom w związki z pasztety w swojej lidze 

Już ci tłumaczę, bo możesz być z takim cyckofonem jak z teledysku, co wszystko ma napompowane i cała jej osobowość sprowadza się do wyglądu i socialmediów, ale bardzo szybo seks powszednieje i dochodzisz do wniosku, że nic was nie łączy, nie ma o czym pogadać nawet i z ulatniającej się ekscytacji niewiele zostaje. A jak znajdziesz babę, z którą masz jakąś nić porozumienia, poza tylko pociągiem erotycznym, to życie płynie, jest miło, przyjemnie, wiesz, że to ma sens. 😉

8 minut temu, +RC+ napisał:

Powiem ci tak, bo robiłem remont od podstaw... na łazienkę idzie kasy jak lodu... aż się człowiek za głowę łapie. 

Na kuchnię idzie tak samo sporo kasy, więc jak facet nie ma zielonego pojęcia o remoncie i trzeba wezwać fachowca, to jesteś dopiero w czarnej d... e 😄

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Na kuchnię idzie tak samo sporo kasy, więc jak facet nie ma zielonego pojęcia o remoncie i trzeba wezwać fachowca, to jesteś dopiero w czarnej d... e 😄

Na samych fachmanów idzie od groma, płytkarze, hydraulicy, wykończeniowcy... dlatego dobrze, że Leżak chociaż pomaluje sobie sam, bo są takie typy, co nawet tego nie ogarniają sami, albo gniazdko sobie założyć. 

Edytowano przez +RC+

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się