Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Chyba mam jusz wszystko

Polecane posty

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Na kuchnię idzie tak samo sporo kasy, więc jak facet nie ma zielonego pojęcia o remoncie i trzeba wezwać fachowca, to jesteś dopiero w czarnej d... e 😄

Ja wszystko sobie zrobię sam 

1 godzinę temu, +RC+ napisał:

Już ci tłumaczę, bo możesz być z takim cyckofonem jak z teledysku, co wszystko ma napompowane i cała jej osobowość sprowadza się do wyglądu i socialmediów, ale bardzo szybo seks powszednieje i dochodzisz do wniosku, że nic was nie łączy, nie ma o czym pogadać nawet i z ulatniającej się ekscytacji niewiele zostaje. A jak znajdziesz babę, z którą masz jakąś nić porozumienia, poza tylko pociągiem erotycznym, to życie płynie, jest miło, przyjemnie, wiesz, że to ma sens. 😉

Nie w moim typie ja lubię coś w deseń Cara Delevingne

Wszystko...  z wyjatkiem  niezarwanego łóżka, czystymi ubraniami/posciela (pranymi w pralce), normalnym jedzeniem i swoboda spuszczania wody w toalecie. Tak. 🤣

33 minuty temu, Maryyyś_+ napisał:

Wszystko...  z wyjatkiem  niezarwanego łóżka, czystymi ubraniami/posciela (pranymi w pralce), normalnym jedzeniem i swoboda spuszczania wody w toalecie. Tak. 🤣

Wszystko nieaktualne oprócz łóżka to faktycznie muszę jeszcze kupić 

1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

lubię coś w deseń Cara Delevingne

To znowu kompletnie nie w moim... taka flejowata lesbijka... 

• Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, +RC+ napisał:

To znowu kompletnie nie w moim... taka flejowata lesbijka... 

Wiesz jak ciężko teraz płytę kupić w folii tak średnio muszę 3szt zamówić tej samej żeby wybrać 1

Porwane folie

Zastepcze folie

Popękane pudełka 

Wgniecone okładki 

To standard a sorzedawcy nie widzom różnicy som jak libedowsky ale o co panu chodzi 

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

To standard a sorzedawcy nie widzom różnicy som jak libedowsky ale o co panu chodzi 

Oni chcą tylko pogonić i nie rozumieją, że dla ludzi o mentalu kolekcjonerskim, takie detale są dyskwalifikujące i mocno obniżają wartość. Dla nich to hurt którego mają setki sztuk i trzeba szybko pogonić.

Ja mam to znowu z laptopami poleasingowymi... typ ma tzw ghosts na matrycy i chce sprzedawać, jako żyleta... chyba mu kokos na dekiel spadł xD

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Oni chcą tylko pogonić i nie rozumieją, że dla ludzi o mentalu kolekcjonerskim, takie detale są dyskwalifikujące i mocno obniżają wartość. Dla nich to hurt którego mają setki sztuk i trzeba szybko pogonić.

No tak za 15 po kuponach była by ok ale jak chcesz kiedyś wziąć 200-500 to będzie problem 

Albo Januszexy piszą, że keyboard QWERTY US a dopiero na samym dole, jak sobie nakleisz naklejki, które ci dodajemy bo oryginalnie to jakieś AZERTY francuzikowate, a gonić się pajace 😆

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Ja mam to znowu z laptopami poleasingowymi... typ ma tzw ghosts na matrycy i chce sprzedawać, jako żyleta... chyba mu kokos na dekiel spadł xD

Ja nie jestem zadowolony z dźwięków chłodzenia używanych rzeczy ta niepewność czy nowa by chodzila tak samo

A zdarza się ten sam model konsoli rewizja i inny dźwięk 

Ps2 fat kazda rewizja inny dźwięk 

A zapomniałem jeszcze wygiete pudełka som aż się ciśnie czy na tym siedzieli przed sprzedażą nie wiem co trzeba zrobić żeby się wygielo pudełko xsx chyba mieć tysięcy sztuk i wybrać dla klienta tą na samym dole 

W czasach, gdy jeszcze kupowałem fizyczne wydania, czyli epoka X360, a miałem dość sporą kolekcję, na pewno powyżej 50 oryginałów na półce, to  ani razu na tyle internetowych zamówień nie trafiłem na jakieś felerne pudełko, czy naderwaną folię,  ale wtedy też lepszej jakości były pudełka, każde miało manual w środku, mapki, kody na Xbox Live. Często w sklepie online PSX Extreme wtedy brałem, to był sklep graczy dla graczy, także oni lepiej niż Januszex Allegro rozumieni kulturę gammingową.

Pamiętam jak na kuriera czekałem z premierowym wydaniem Fallout New Vegas... ja zamawiałem na Xboxa, kolega na PS3 i pamiętam jaki wściekły był kumpel, że jak wszedł do tytułowego Nowego Vegas to mu klatki spadały i lagowało strasznie 😆 Wydanie Xboxowe było znacznie płynniejsze... Skyrim to samo. Ach to wyczekiwanie na wymarzony tytuł było piękne, zapach druku, jakieś listy z podziękowaniami od devsów, mapa świata... 

6 minut temu, +RC+ napisał:

W czasach, gdy jeszcze kupowałem fizyczne wydania, czyli epoka X360, a miałem dość sporą kolekcję, na pewno powyżej 50 oryginałów na półce, to  ani razu na tyle internetowych zamówień nie trafiłem na jakieś felerne pudełko, czy naderwaną folię,  ale wtedy też lepszej jakości były pudełka, każde miało manual w środku, mapki, kody na Xbox Live. Często w sklepie online PSX Extreme wtedy brałem, to był sklep graczy dla graczy, także oni lepiej niż Januszex Allegro rozumieni kulturę gammingową.

Tak kiedyś tego nie było teraz jest ogromny hurt i myslom ze jak gra 29,99 36,99 to mogom wyslac byle co ja to wtedy kupuje następne sztuki a na koniec oddaje lipne wszystko kartą kredytową nie mroze swojego kapitału na januszy biznesu libedowsky 

A to co piszesz tak wtedy byly takie czasy że się kupowalo w jakieś ultimie po 223

9 minut temu, +RC+ napisał:

sporą kolekcję, na pewno powyżej 50 oryginałów na półce

Xd w styczniu kupiłem 154 gry pudełkowe 3 szuflady ikea malm xD 

2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Nie w moim typie ja lubię coś w deseń Cara Delevingne

Cara jest lesbijka nie tknie patykiem

5 minut temu, +RC+ napisał:

Pamiętam jak na kuriera czekałem z premierowym wydaniem Fallout New Vegas... ja zamawiałem na Xboxa, kolega na PS3 i pamiętam jaki wściekły był kumpel, że jak wszedł do tytułowego Nowego Vegas to mu klatki spadały i lagowało strasznie 😆 Wydanie Xboxowe było znacznie płynniejsze... Skyrim to samo. Ach to wyczekiwanie na wymarzony tytuł było piękne, zapach druku, jakieś listy z podziękowaniami od devsów, mapa świata... 

A ja myślę że wiele straciłeś z gier video 

W ridge racer 4 psx jusz potrafił blur swiatel

Później takie efekty całego ekranu np seria gta na konsoli

Później w boks ps3 podziwialem jak splywa pot po zawodnikach, w resistance jak snieg lata losowo we wszystkich kierunkach, w motorstrom błoto i fizykę 

A ty tylko pure i 30-60fps 720p 

Dlatego teraz dla mnie liczom się efekty specjalne ultra zamiast fps

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

A ty tylko pure i 30-60fps 720p 

Dlatego teraz dla mnie liczom się efekty specjalne ultra zamiast fps

Jak zamawiałeś Liberty City Stories na PS2 to miałeś oczywiście mapę, ale też taką książeczkę stylizowaną na wydanie miejskiej gazety "Liberty Tree" i tam był opis co się dzieje w mieście, ważne postaci opisane jakby w artykułach dziennikarzy, ten wyszedł z ciupy, ten o coś podejrzewany... super to był klimat i wstęp do świata gry.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się