Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu (edytowany) To gramy tutaj ... Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 8 godzin temu Sam syfu nie słuchasz ale ludziom będziesz wciskał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Sam syfu nie słuchasz ale ludziom będziesz wciskał? Jak narazie to Wy syfem hejcicie w moim temacie Nie zmuszam nikogo a już na pewno nie Ciebie do niczego. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 8 godzin temu To już twoje ostatnie podrygi. Więcej ostrzeżeń nie będzie. A zadzieje się w chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 8 godzin temu Nie wiem czego Ty ode mnie chcesz kobieto, ale idż z Bogiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu To się kùrwa lepiej dowiedz bo bóg ci już teraz nie pomoże. Zadbaj chociaż o życie po zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu Brałaś coś czy co Ci jest? Nie zaczepiam Cię i nie uwalam tekstami, więc daj mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Ketrel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 56 Napisano 7 godzin temu No i osrajpampers został skutecznie wyeksterminowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Idz babe jendze przepracowywać z patologia bananie. Albo je prostuj i się na coś przydaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ketrel Współczuje i zdrowia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Współczuje i zdrowia życzę Teraz? Nie kpij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Teraz? Nie kpij. Ty życzysz mi żle nie ja Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty życzysz mi żle nie ja Tobie. Ojoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Ja jestem tylko chora psychicznie. To chyba oczywiste. I proszę mję nie czytac. To nie ja pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 7 godzin temu Usun to! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 7 godzin temu Gramy nie gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 6 godzin temu Ach tak.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 6 godzin temu Rybiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Mgnienie napisał: Ach tak.. A Ty to kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A Ty to kto ? Incognito człek po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgnienie napisał: Incognito człek po prostu Nie ma tu takich kobietko, ale ok gramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie ma tu takich kobietko, ale ok gramy Gramy Że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Mgnienie napisał: Gramy Że Spoko Więc to masz na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 6 godzin temu Nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgnienie 43 Napisano 6 godzin temu Ech 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Mgnienie napisał: Nie wiesz. To mi powiedz. Wróżbitą nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 51 Napisano 6 godzin temu Iskrom znudziło się więc przyszla znowu prawic kazania na ambonie Madzi kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Iskrom znudziło się więc przyszla znowu prawic kazania na ambonie Madzi kochana Musiałaś mi kużwa zepsuć niespodziankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach