Gówniak 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie jestem z Podlasia za 100 mogę ci zsyp sprzedać nawet nie wiem co to ten zsyp, ale ja nie mieszkam w budynku z PRL tylko w nowym bloku z monitoringiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gówniak napisał: nawet nie wiem co to ten zsyp, ale ja nie mieszkam w budynku z PRL tylko w nowym bloku z monitoringiem Niesamowita sprawa pomieszczenie gospodarcze wielkości mikrokawalerki na polpietrze z drzwiami normalnie oknem. Można sobie wszystko trzymać i w domu mieć minimalist. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 3 godziny temu Ja tam towar trzymam allegro warty ze sto tysięcy złotych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja tam towar trzymam allegro warty ze sto tysięcy złotych Myślisz że kolekcja gooowien jest aż tyle warta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 163 Napisano 26 minut temu 2 godziny temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Niesamowita sprawa pomieszczenie gospodarcze wielkości mikrokawalerki na polpietrze z drzwiami normalnie oknem. Okno w zsypie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 9 minut temu 17 minut temu, Danger napisał: Okno w zsypie? Na podlasiu to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach