kochamelcie12 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ja jakos jestem tyle lat bezdomny w UK, chodze nocami albo w dzien po miescie i zwiedzam wioski, i nikt mnie jakos nigdy nie zaczepil, a gimbus ktorego wiatr zdmuu...e na strzala haa haa. Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, kochamelcie12 napisał: ja jakos jestem tyle lat bezdomny w UK, chodze nocami albo w dzien po miescie i zwiedzam wioski, i nikt mnie jakos nigdy nie zaczepil, a gimbus ktorego wiatr zdmuu...e na strzala haa haa. Czemu ty masz faze na to jak wyglądasz nie masz innych zmartwień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 1 godzinę temu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 50 minut temu 24 minuty temu, kochamelcie12 napisał: nie mam 20 jèbancow wciagnolem 8 wczoraj i tuzin dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 46 minut temu wspolczuje. ja nie jem takich rzeczy, bo trzeba trzymać linię i się nie zapuścić. bo na stare lata jak bede gruberem, to mi nikt nie bedzie uslugiwal. do ciebie moze mops przyjdzie i beda ci przynosic pączki, jak juz bedziesz mial problem wstać z fotela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 1 godzinę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Nie o to chodzi, by złowić króliczka, Ale by gonić go, Ty goniłeś tak skutecznie, że w końcu uciekła Ignorancie. Edytowano 43 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 36 minut temu (edytowany) 13 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 20 jèbancow wciagnolem 8 wczoraj i tuzin dzisiaj O kurrrwaaa ale podłoga będzie obesrana Edytowano 36 minut temu przez Gówniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, kochamelcie12 napisał: wspolczuje. ja nie jem takich rzeczy, bo trzeba trzymać linię i się nie zapuścić. bo na stare lata jak bede gruberem, to mi nikt nie bedzie uslugiwal. do ciebie moze mops przyjdzie i beda ci przynosic pączki, jak juz bedziesz mial problem wstać z fotela. Mi mops zmarnowal życie Nie wcale nie trzeba Mi nikt nawet złotówki nie daje nie mam pracodawcy nie mam zasiłku renty babki nikomu nie jestem nic winny a zwłaszcza trzymać linii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mi mops zmarnowal życie Nie wcale nie trzeba Mi nikt nawet złotówki nie daje nie mam pracodawcy nie mam zasiłku renty babki nikomu nie jestem nic winny a zwłaszcza trzymać linii Matka ci całe życie dawała pasożycie jeeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 31 minut temu 4 minuty temu, Gówniak napisał: Matka ci całe życie dawała pasożycie jeeebany Hhttps://www.tiktok.com/@marcin.kucharski7/video/7603743942160452886 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 27 minut temu Koorwy chcieli mi mieszkanie zabrać ledwo mi się udało z nimi wygrać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Koorwy chcieli mi mieszkanie zabrać ledwo mi się udało z nimi wygrać Spokojnie jeszcze zabiorą meline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 23 minuty temu Przed chwilą, Gówniak napisał: Spokojnie jeszcze zabiorą meline Nie chodzi o mieszkanie to wartość setek tysięcy złotych mieszkać można gdziekolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 22 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie chodzi o mieszkanie to wartość setek tysięcy złotych mieszkać można gdziekolwiek Przecież ta melina nawet 100 tys nie jest warta Edytowano 22 minuty temu przez Gówniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, Gówniak napisał: Przecież ta melina nawet 100 tys nie jest warta O człowieku 100 to jest warty sam zsyp i to od ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 18 minut temu Teraz jest 15tys za metr a tam jest 4m2 plus powiększenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: O człowieku 100 to jest warty sam zsyp i to od ręki kiedyś nawet myślałem żeby kupić taką meline na Podlasiu za grosze jak ty masz ale w sumie to żadna baba i tak by tam nie chciała mieszkać, zresztą ja chyba też bym nie dla rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Teraz jest 15tys za metr a tam jest 4m2 plus powiększenie W powiatowym na Podlasiu? To nawet w Katowicach czy Łodzi masz 9 tys za metr a to jest inny świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 16 minut temu Ale ja nie jestem z Podlasia tylko wawa śródmieście 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 14 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ale ja nie jestem z Podlasia tylko wawa śródmieście Już cię Elcia wyjaśniła z tą Wawą Śródmieście mitomanie podlaski Edytowano 14 minut temu przez Gówniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 14 minut temu 3 minuty temu, Gówniak napisał: kiedyś nawet myślałem żeby kupić taką meline na Podlasiu za grosze jak ty masz ale w sumie to żadna baba i tak by tam nie chciała mieszkać, zresztą ja chyba też bym nie dla rady Ja mam ładne mieszkanie takie do remontu gruntowny chodzom 750-800tys 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 13 minut temu Układ jest tu fajny ładne pomieszczenia kwadratowe możliwość przeróbki na 3-4 pokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, Gówniak napisał: Już cię Elcia wyjaśniła z tą Wawą Śródmieście mitomanie podlaski Jedyne co wyjaśniła to że ex zarabiał 20 a nie 40 To mitomanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 11 minut temu Wiesz co ona mi napisała jak miałem 36tys reszty że nie pomoże bo sama zalega z czynszem ileś miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 11 minut temu Wgl to się martwię coś jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mam ładne mieszkanie takie do remontu gruntowny chodzom 750-800tys Chyba upośledzony je wyceniał. Sprawdzałem ogłoszenia na podlasiu do remontu poniżej 100 tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiesz co ona mi napisała jak miałem 36tys reszty że nie pomoże bo sama zalega z czynszem ileś miesięcy A z czym ci miała pomagać upoślaku myślałeś że ci kase da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Gówniak napisał: Chyba upośledzony je wyceniał. Sprawdzałem ogłoszenia na podlasiu do remontu poniżej 100 tys Nie jestem z Podlasia za 100 mogę ci zsyp sprzedać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gówniak 0 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jedyne co wyjaśniła to że ex zarabiał 20 a nie 40 To mitomanka Mitomanka czy nie, Ona naprawdę mieszka w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 45 Napisano 8 minut temu Najważniejsza jest lokalizacja a ja mam blisko hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach