Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
rozowasmerfetka

Jak poderwać młodszego

Polecane posty

Typ 12 lat młodszy. Mamy swoje ig. Ja napisałam pierwsza i od tego czasu cisza. Ma 20+. Poznaliśmy sie na żywo na evencie. Raczej spokojny. Napisać z zaproszeniem gdzieś wyjść? Czy będzie przypał skoro sam nie wykazuje zainteresowania. Ogl tylko storki. Więc chyba sie nie podobam? Zapro na ig wysłałam jeszcze na evencie. On dodał już po, z domu i wysłał mi. W sumie mógł od razu olać.

Edytowano przez rozowasmerfetka

Nie mart się. Zapal se jointa.

Edytowano przez Fate

1 minutę temu, rozowasmerfetka napisał:

Nie pale

To napisz zwyczajnie do niego i się dowiesz, jak wygląda sytuacja.

Co w nim fajnego. Lubisz że by się dawał ustawić ?

2 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Sam musi chcieć. Nic na siłę.

Nawet nwm czy w ogóle miał dziewczyne. Teraz napewno nie ma, nie widziałam żeby kogoś tam podrywał. Nawet specjalnie tindera ściągnełam, ale go nie ma. 

Jakby chciał to by sie sam odezwał co nie? Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. 

Właściwie to glównie kolegów ma tylko w znajomych, na evencie też tylko z kolegami. Ale ciepły nie jest. 

Chociaż dziwne w tym wieku, żeby nikogo nie miał i nie szukał. Przecież wy wtedy nieźle nabuzowani chodzicie czy nie? Nie jest też jakiś nieśmiały tylko normalny, więc to nie to. 

1 godzinę temu, rozowasmerfetka napisał:

Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. 

pewnie poniekąd tak

ale myślę, że nie chodzi o wygląd (że stara)

pewnie bardziej rozkminia co on Tobie może dać

pewnie gość jest studentem albo ledwie zaczął karierę, a Ty masz pewnie wszystko poukładane

oczywiście możesz tez mu się nie podobać (tak po prostu)

1 godzinę temu, rozowasmerfetka napisał:

Nawet nwm czy w ogóle miał dziewczyne. Teraz napewno nie ma, nie widziałam żeby kogoś tam podrywał. Nawet specjalnie tindera ściągnełam, ale go nie ma. 

Jakby chciał to by sie sam odezwał co nie? Może mu sie nie podobam, a może za stara jestem. 

Dopiero doczytalam, że już do niego napisałaś pierwsza, a on to olał. Odpuść tym bardziej, nie poniżaj się.

Zapytaj Elci, Elcia wie jak xD Elcia sobie wyrwala mlodszego.

Edytowano przez kochamelcie12
  • Haha 1

Jak znajde te Elcie? Mało tu bywam i sie nie znam.

No nwm czy olał. Chciałam przejść na inny komunikator to powiedział jasne daj nr i do mnie napisał (ale to w trakcie tej samej rozmowy) tam popisalim i od tego czasu cisza. A to już 2 tyg

Ja myślę że by chciała ustawiać sweet dèbila a nie się bujać z krnąbrnym dûpkiem i robić schabowe, gadzi na pełnym 

• Haha 1

3 godziny temu, cieniAS wywiadu napisał:

A czemu ci tak zależy? Znajdź sobie kogoś w twoim wieku albo starszego. 

Może woli młodszych koleżanka też woli bo się zmęczyła starszym ciągle coś nie tak ogółem mniej inteligentna jest a takim młodym się jej lepiej zarządza tylko on jej nie chciał lol 

Edytowano przez IjoIjo

Jak uważa cię za MILF-a to samo poderwanie nie będzie żadnym problemem, to pójdzie gładko.

Co innego będzie problemem. Mianowicie, gdyby mowa była o związku, a nie przelotnym chędożeniu, to tak duża różnica wieku, tj. 12 lat, może być do zaakceptowania dla kobiety, ale dla mężczyzny długofalowo nie... Nie będę się tu bawić w żadne poprawne politycznie głupoty, piszę jak jest po prostu... 

Nawet jak na początku będzie deklarował z przekonaniem, że to nie problem, to dość szybko zacznie być to problem... za duża to różnica.

Co może działać z perspektywy kobiety, prawie nigdy nie działa w drugą stronę.

Edytowano przez +RC+

Przecież juz powiedziaľam czemu. Słodziak i tyle. 

Czemu nie w moim wieku i starszy? Próbowaľam w wyniku czego od lat jestem sama. Nikt mi sie nie podoba. Bo faceci po magicznym przekroczeniu 30tki dziadzieją. I z wyglądu i mentalnie. Wielce sie dziwią, czemu tylko 5% ich sie podoba kobietom. Wmawiając sobie, że chodzi o pieniądze. Nie, te 5% poprostu jeszcze nie zdziadziało. 

To już wole sb poszukać poprostu z mniejszą różnicą, i tak do mnie piszą. 28latek chyba nikogo nie zszokuje w tym wieku. 5-7 lat w naszym wieku to goowno nie różnica. 

Co do długotrwałości związku: a ile one teraz wśród ròwnolatków trwają? 3 lata? To już wole być te 3 lata, ale z aktywnym ciachem bez kija w dupie i coś z tego mieć.  Tak, ten kij też wam magicznie wyrasta. 

No majom kija i są nudni a tobie się jeszcze skakać po penach chce lepiej z cukrzykiem siedzieć bo będą wiecznie problemy i się człowiek nie chce już angażować bo to nudne 

Edytowano przez IjoIjo

W ogóle jak baba ma podrywać to porażka jakaś bo się tego nigdzie nie uczy i robi się krindz jak jesteś głupi a ty za mądra chyba nie jesteś 

Z rencistom masz najlepiej może raz na ruski rok mu stanie i pasi jak sama masz małe potrzeby to pasuje ale pewnie cię swędzi. Podobno baby przy menopauzie mają demencję może już mam 

Sa zaniedbani i nudni. A 20 mają te otwartość, są aktywni, inny livestyle. Zawsze sie wypomina traumy kobietom, ale może to wy je macie, skoro taka zmiana. 30latkowie pasują do 50latek / ewentualnie takich samych mentalnych emerytek. 

Chociaż mówię po fajnym murzynie czasem fajnie pewnie babci poskakać ale to na raz a nie na stałe bo potrzeby mają kosmiczne że się odechce po jednym numerku już a ten niech obróci całą wieś 

Edytowano przez IjoIjo

Uo Boże jak jeszcze dumę obrazisz to gwaucil będzie za kare chociaż też som normalni co rozumiejom że ludzie to zwierzęta ale to w jakimś Zanzibarze dla emerytek 

Mnie tez nie jaraja za wielkie chûje trochę bym się bała 

lezak podobno ma 17cm, jak zmiescisz tyle w swej konińskiej farfeluna?

Edytowano przez kochamelcie12

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować