+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Wochenende! ................................ Biorę na premierę - 26 lutego. Zaskakująco przystępne wymagania jak na capcom Co tam, jak leci? Edytowano 4 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 4 godziny temu srak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 4 godziny temu Village byłem zachwycony, ale jak patrzę na to, to bez szału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Village byłem zachwycony, ale jak patrzę na to, to bez szału. Bo to dla koneserów serii. W RE2 z 1998 roku debiutował Leon Kennedy - główny protagonista. Pamiętam jak w podstawówce jako łebki jaraliśmy się "dwójką" i różne znajdźki i sekrety sobie opowiadaliśmy. Requiem ma być zwieńczeniem jego historii po 28 latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Village byłem zachwycony, ale jak patrzę na to, to bez szału. A Village też grałem, ta wielkoduupna wampirzyca zrobiła furorę w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: A Village też grałem, ta wielkoduupna wampirzyca zrobiła furorę w internecie. Zamek był dla mnie najbardziej klimatyczny, a im dalej w las tym gorzej. Słyszałem, ze ma wyjść dodatek do wieśka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 4 godziny temu Na co wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Słyszałem, ze ma wyjść dodatek do wieśka. Miałoby to sens jako wstęp do czwartej części. Takie wprowadzenie do nowej opowieści z Ciri w roli głównej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Mam kilka tytułów na oku, ale skąd na to pieniądze wziąć. Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Na co wychodzi PC Master Race oraz PS5/ Series X-S/Switch 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, +RC+ napisał: PC Master Race oraz PS5/ Series X-S/Switch 2 Ja grałem tylko w 4 na ps2 i 7 na ps4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 3 godziny temu Widget blockquote 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja grałem tylko w 4 na ps2 i 7 na ps4 Ja od RE2 z 1998 roku na PSX zaczynałem... grało się wieczorami do późna i nie spało się potem po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu a ja teraz tylko w to gram na moim handheldzie i mi sie podoba. a jak sie znudzi to kampanie w heroes III czekają i morrowind xD. mam tez ostatnia czesc wladcy pierscieni do skończenia książke. https://files.catbox.moe/52rdxn.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu Czyli nie dla mnie muszę najpierw 8 ograc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Widget blockquote Ja od RE2 z 1998 roku na PSX zaczynałem... grało się wieczorami do późna i nie spało się potem po nocach Motorstrom 2 teraz przechodzę 40% mam złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Motorstrom 2 teraz przechodzę 40% mam złotych Wbijasz platynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu ja w diablo immortal jeszcze sobie chwile czasem popykam, bo czasem za logowanie sie daja legendarne itemy. i czekam jak bedzie promocja na titan quest: legendary edition, bo czasem z £18 przeceniaja na £6 i sobie kupie. calymi dniami tylko gram. masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Mam kilka tytułów na oku, ale skąd na to pieniądze wziąć. Ja wziolem 154 gry w styczniu wydałem 2000zł i z oszczędności bo kredyt krzykneli 400zl więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Wbijasz platynę? Nie nie bawię się jusz w trofea jedynie 100% gry po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu Miałem dużo platyn pokazywałem brunette i tak nie wyrwalem szkoda życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu mnie juz oczy bola od ekranu ale trzeba gierczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu ja dopiero zaczalem grac, a w tej gierce jest pelno potworow z 30 skilli do trenowania a potem są bossy i sie napieerdala faak to bedzie cos, jak mi sie uda wbic wysokie poziomy xD. trzeba grac, bo na kafe nie ma co nabijac postow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu Ja mam nadzieję że takie ogromne zakupy gier co jakiś czas bedom mi się sponsorowac same z 10% poprzednich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Miałem dużo platyn pokazywałem brunette i tak nie wyrwalem szkoda życia Kobiety nawet nie wiedzą co to jest chyba, że na palcu platyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, +RC+ napisał: Wbijasz platynę? Nadal czekam na 13.02 hen ps4 sypialni i 11,60 hen ps5 salonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Kobiety nawet nie wiedzą co to jest chyba, że na palcu platyna. To była graczka ta młoda mama czy jakiś nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 198 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To była graczka ta młoda mama czy jakiś nik No bo co "młodej mamie" po jakiejś platynie na konsoli, jak tu trzeba dziecko wychować Życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu mloda mama to chyba pravik sie podszywal. a ja mialem cisnienie na peceta i world of warcraft, ale teraz jak mam handheld i gram sobie w taka gierke, to mi sie odechcialo. £10 miesiecznie place za subskrybcje, ale to grosze jakgrywam po 10 godzin dziennie fajny ten handheldzik. grafika na mnie wrazenie robi. Jestem w szoku. a lubilem zawsze mmorpg, a teraz moge sobie pograc na konsoli przenosnej i nie zre tyle prądu co konsole i pecet. mam nadzieje, ze bede mial przyjemnosc sobie kupic retroid pocket 7, jak wyjdzie za rok lub dwa. to pewnie bedzie mialo procesor z 16 rdzeni jak nic. na retroid pocket 5 linux za to odpali i juz testowalem rozne aplikacje, ale runescape nie dziala niestety, bo procesor arm i niewspierane. ale na android dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu mloda mama to bylo konto pravika w ogole, hahah ale zes odplynal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 3 godziny temu w wild rift juz nie gram, bo ostatnio wbilem wysoki ranking a co pol roku jest reset. i mi znizyli. troche mi sie odechcialo na razie. w world of warcraft tez podobno co pol roku wychodzi nowy dodatek i trzeba farmić nowy gear. to mi sie troche nie chce. wole sobie grac, ze mi sie nic nie resetuje, a itemy maja moc nawet za 10 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach