Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: No bo co "młodej mamie" po jakiejś platynie na konsoli, jak tu trzeba dziecko wychować Życie... 24 jèbance zjedzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) a ja dzisiaj salatka z piersi z kurczaka, orzechy, ananas, pomarancza i natka pietruszki. polane sosem czosnkowym. i kawalek sernika pistacjowego z sera i bialej czekolady. kawka i rumianek. a teraz koncze brac goraca kapiel, wysmaruje sie deo i balsamem do ciala i do wyrka dalej gram i do rana bede gral hehe Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu niedlugo wjedzie zupa jarzynowa, mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 196 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 24 jèbance zjedzone Ja dziś jeden do kawy, wczoraj dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu mi angielskie pączki nie smakują z hipermarket. okropne są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu ja mam codziennie weekend w ogole haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 196 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: mi angielskie pączki nie smakują z hipermarket. okropne są. True 100% Nawet amerykańskie lepsze od crapu z UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, +RC+ napisał: True 100% Nawet amerykańskie lepsze od crapu z UK Krispy Kreme tez jadlem, ale podobno niezdrowe. Ja chyba lubię pączki u babci jak upiecze, i z niektorych cukiernii u mnie w miescie w Polsce Przepyszne są. Ale te z biedronki i inne lidle, to bardzo kiepski smak. Moze fajnie wyglądają tylko. Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 1 godzinę temu I zawsze mi się wydawało, że RE nie ma dużych wymagań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja wziolem 154 gry w styczniu wydałem 2000zł i z oszczędności bo kredyt krzykneli 400zl więcej. Nie wiem co to za gierki, ale ja planuję pozyskać DL newsy, a to chyba 300 zł. Powaliło ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wiem co to za gierki, ale ja planuję pozyskać DL newsy, a to chyba 300 zł. Powaliło ich xsx ps4 ps5 i pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 282 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: xsx ps4 ps5 i pc Zjem sobię pączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu mi szkoda kasy na granie w gry PC czy konsole, to duzo pradu zre. na razie prąd mam za darmo, ale to nie znaczy, ze fajnie jest sobie grac w gierki, a potem rachunek za prad kilkaset zlotych. dość drogie hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kochamelcie12 napisał: mi szkoda kasy na granie w gry PC czy konsole, to duzo pradu zre. na razie prąd mam za darmo, ale to nie znaczy, ze fajnie jest sobie grac w gierki, a potem rachunek za prad kilkaset zlotych. dość drogie hobby. Ja sprzedając płytę zapłaciłem prąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja sprzedając płytę zapłaciłem prąd moze tak, ale jednak. jakbym mieszkal i mial placic za prad, to chyba wolalbym za miasto chodzic sobie na spacery, a w mieszkaniu tylko spanie. mylbym tez sie w rzece i nie placilbym za wode Xd. albo zapisal sie na plywalnie jak tu w anglii. za £30 miesiecznie mam prysznic z sauną i jacuzzi. czasem basen, jak malo ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) to zacznij sam tworzyc gierki, malowany xD wczoraj czytalem o Andrew Gower, ktory podczas studiow napisal runescape i dzisiaj gierka warta jest miliard dolarow, to jego za dzieciaka tez nie bylo na gierki stac i dlatego zaczal sam je tworzyć. a dzisiaj jest jednym z najbogatszych brytyjczykow. tacy to mają fajnie. a ja biedak przegryw musze grac w to co stworzyl, bo inaczej skok z mostu, bo deprecha i nie wygralem. Edytowano 1 godzinę temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 54 minuty temu (edytowany) fajnie byloby byc adminem i grac we wlasna gierke i pisac na wlasnym forum kiedys jak mialem Katiuszke u mnie na forum to zesmy pisali, i przestalem tu wchodzic. a potem przycpalem kilka razy, wypilem i wszystko zniszczylem. a teraz dalej jestem przegryw, a katiuszki juz nie ma. Edytowano 54 minuty temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 16 Napisano 52 minuty temu tak samo byloby fajnie mieć wlasna piwnice z sauną, jacuzzi i zestawem perkusyjnym, i mozemy sobie grac z kolegami muzyke i nagrywac w studio. mozna sobie pomarzyc, bo czlowiek biedny i niewyksztalcony, to niestety. moze w przyszlym zyciu sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach