Еlciаа 532 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jak zawsze. To samo guwno w przereblu 24/7 366. Na nerwice idz Tyle że na nerwicy jest jeden temat ludzi z kafe i tam raz odpiszę ktoś po godzinie, raz po 5 godzinach a czasami następnego dnia, tak że tak. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja jeżyki. mogę się podzielić ptasim mleczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tyle że na nerwicy jest jeden temat ludzi z kafe i tam raz odpiszę ktoś po godzinie, raz po 5 godzinach a czasami następnego dnia, tak że tak. xD No więc cóż. Nie narzekaj jak na zimę. Srynik spi i nudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 532 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: No więc cóż. Nie narzekaj jak na zimę. Srynik spi i nudno Nie tylko on śpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tyle że na nerwicy jest jeden temat ludzi z kafe i tam raz odpiszę ktoś po godzinie, raz po 5 godzinach a czasami następnego dnia, tak że tak. xD możesz też pisać z 'tambylcami' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie tylko on śpi. Przywykniesz w końcu albo bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mogę się podzielić ptasim mleczkiem Waniliowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu Elcia -> w te czy we w te - zdecyduj się wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Waniliowe waniliowe w czekoladzie deserowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: albo stać i patrzeć się na pustą półkę głodnym wzrokiem I myślisz że wtedy ta półka sie zapełni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I myślisz że wtedy ta półka sie zapełni jak pracownicy to zauważą to mogą przynieść z magazynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 532 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: możesz też pisać z 'tambylcami' Nie mogę się coś tam wpasować, Widocznie za słabi wariaci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Tyle że na nerwicy jest jeden temat ludzi z kafe i tam raz odpiszę ktoś po godzinie, raz po 5 godzinach a czasami następnego dnia, tak że tak. xD Bo są nudni a tutaj chociaż zabawa trwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie mogę się coś tam wpasować, Widocznie za słabi wariaci. w kontekście profilu tamtego forum to nie wiem czy to komplement czy zniewaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 532 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Elcia -> w te czy we w te - zdecyduj się wreszcie Tak szybko się mnie nie pozbędziecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: waniliowe w czekoladzie deserowej Zjadałabym tak aż z 5 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 532 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: w kontekście profilu tamtego forum to nie wiem czy to komplement czy zniewaga Tam są ludzie z problemami a tutaj wariaci, to zupełnie co innego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 67 Napisano 17 godzin temu 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: możesz też pisać z 'tambylcami' A ty kiedy nas odwiedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjadałabym tak aż z 5 najpierw czekoladę dookoła i potem środek? czy jak zwierzak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A ty kiedy nas odwiedzisz? door swings both ways Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 67 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: door swings both ways No nieee, następny się popisuje. Mam dla ciebie nick - przychodzę na chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1605 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najpierw czekoladę dookoła i potem środek? czy jak zwierzak? Delicje tak jem. Ptasie mleczko to od razu sie rzucam na nie jak wygłodniały bezdomny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 17 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 67 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Spuchłaś. Przemyj oczy rumiankiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 17 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: Ja jeżyki. A widziałem fajne ciastka dzisiaj z 1m opakowanie za 6,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 17 godzin temu 14 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak pracownicy to zauważą to mogą przynieść z magazynu Nawet muszą. Ma być.podokladane na ciasno, tak to działa, żadnej pustki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: No nieee, następny się popisuje. Mam dla ciebie nick - przychodzę na chwilę moje alter ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 74 Napisano 16 godzin temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: Nie tylko on śpi. Przecież małolat jest przed 30 ja jestem po drzemce po zrobieniu 33 zdjęć i obróbce padłem na pysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Przecież małolat jest przed 30 ja jestem po drzemce po zrobieniu 33 zdjęć i obróbce padłem na pysk O wylagl się barlozanin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 90 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Delicje tak jem. Ptasie mleczko to od razu się rzucam na nie jak wygłodniały bezdomny. musimy nad tym popracować, bo jak to będzie wyglądać w filharmonii? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach