Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

A co ja niby mam z tym wspólnego?

Przypomnij sobie co pisałaś gdy byłem w nVidie all in po 22 i 27 gdy spadala na wybuchu wojny

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał:

faak

ciekawe co by bylo gdyby nie internety i anastazje 

Lekkie życie na mlnach 

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał:

aha

no trzeba bylo isc all in w ta nvidie zamiast sie tlumaczyc libedowsky i poetkom

Teraz jestem sioniejszy ale teraz mowiom że jestem agresywny bo walom się moje urojenia

A to zwykła rama i asertywnosc bo jusz nie pozwolę sobie wejść na głowę 

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Przypomnij sobie co pisałaś gdy byłem w nVidie all in po 22 i 27 gdy spadala na wybuchu wojny

Lekkie życie na mlnach 

Huh?

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Lekkie życie na mlnach 

ja ostatnio zrobilem sobie eksperyment bez internetu 

5 tygodni. i kompletnie inaczej mi mozg zaczal dzialac. nagle zaczalem duzo cwiczyc perkusje na padzie, czytać nuty. w kilka dni przeczytalem 300 stron wladcy pierscieni po angielsku. chodzilem co tydzien do jazz klubu. mozg mi sie zaczal rozwijac.

ale minus taki ze samotnie bardzo. przyzwyczailem sie do kontaktu z ludzmi przez internet. telefonu tez nie uzywalem. i sie dziwnie czulem.

wiec powrocilem do neta i marnuje zycie, nie czytam juz, malo trenuje, za to gram w gry i tu trace cale zycie...

moze jakbym taki samotny nie byl w realu to moglbym olac internet i sobie czytac ksiazki calymi dniami... ;/

Edytowano przez KochamBabkęBożą

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

No ja tesz jej styl jest zazwyczaj rozpoznawalny gdy hejtuje 

Nie hejtuję cię, od dawna rzadko cię komentuję, natomiast nie wiem, na co jakby liczysz, codziennie zwierzając się tutaj ze swoich omamów, w tonie przechwałek, w końcu ktoś raz na jakiś czas cię podliczy matematyką ze szkoły podstawowej. I tak masz to niezwykle rzadko, bo w sumie z rozmówców został ci pra.wik, a on rzeczywiście tępo hejtuje, więc nie narusza to twoich iluzji i RC, który cię wspiera w twoim poczuciu dobrostanu. 

3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Teraz jestem sioniejszy ale teraz mowiom że jestem agresywny bo walom się moje urojenia

A to zwykła rama i asertywnosc bo jusz nie pozwolę sobie wejść na głowę 

nie ma co sobie dawac wchodzic na glowe przez jakichs randomow z neta Xd

8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Lekkie życie na mlnach 

ty upoślaku byłeś na Unity 

13 minut temu, KochamBabkęBożą napisał:

Ja od razu rozpoznam, ze to ruda z lasu.

CO do Leżaka  to ona ma rację

Edytowano przez malchik gay

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie hejtuję cię, od dawna rzadko cię komentuję, natomiast nie wiem, na co jakby liczysz, codziennie zwierzając się tutaj ze swoich omamów, w tonie przechwałek, w końcu ktoś raz na jakiś czas cię podliczy matematyką ze szkoły podstawowej. I tak masz to niezwykle rzadko, bo w sumie z rozmówców został ci pra.wik, a on rzeczywiście tępo hejtuje, więc nie narusza to twoich iluzji i RC, który cię wspiera w twoim poczuciu dobrostanu. 

On chyba sam siebie przekonuje do swoich teorii i że jest ogarniętym człowiekiem którego czekają sukcesy finansowe w przyszłości. Jak sobie tak popisze sam do siebie cały dzień to pewnie wieczorem głęboko wierzy w te swoje odwracanie kota ogonem.

• Like 1

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał:

ja tez pamietam, ze lezak w kolko pieerdolil o jakims unity Xd

No bo tak było. Unity spadało a ten upoślak ciąglę pisał że będzie rosło bo mu Eliot tak powiedział xD

Edytowano przez malchik gay

Przed chwilą, malchik gay napisał:

No bo tak było. Unity spadało a ten upoślak ciąglę pisał że będzie rosło bo mu Eliot tak powiedział xD

ja mu pisalem, ze unity to syf, bo szpieguje uzytkownikow jak kde albo gnome i zeby to olal, ale lezak caly czas unity i unity fibonacci spx wykresy

• Haha 1

Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał:

wiem ze lezak sie przejechal na anastazjii jak ja na kwikernes wiec rozumiem co czuje i tez nie pracuje.

Nie no to trochę inna historia bo leżak jednak okłamywał Anastazje że jest bogaty

1 minutę temu, malchik gay napisał:

Nie no to trochę inna historia bo leżak jednak okłamywał Anastazje że jest bogaty

aha. nie znam do końca detali Xd

ja mu pisalem, ze unity to syf, bo szpieguje uzytkownikow jak kde albo gnome i zeby to olal, ale lezak caly czas unity i unity fibonacci spx wykresy

Bo on nikogo nie słuchał też mu pisałem że będzie spadało tylko a on pierrrdolił tylko o eliotach i fibocini i wklejał jakieś bekowe wykresy co se robił.

I przejeebał wszystkie pieniądze co matce z emerytury nakradł xD

Bo on nikogo nie słuchał też mu pisałem że będzie spadało tylko a on pierrrdolił tylko o eliotach i fibocini i wklejał jakieś bekowe wykresy co se robił.

I przejeebał wszystkie pieniądze co matce z emerytury nakradł xD

ja prdl

aha. nie znam do końca detali Xd

Okłamywał Anastazje że ma miliony, gdyby nie to to przecież ona by w życiu z nim nie chciała mieć kontaktu

Okłamywał Anastazje że ma miliony, gdyby nie to to przecież ona by w życiu z nim nie chciała mieć kontaktu

faak. ale brutalna szczera prawda.

a mewa miał miliony?

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał:

faak. ale brutalna szczera prawda.

a mewa miał miliony?

Nie miał, ale miał 200 zł i samochód żeby do Anastazji pojechać i to wystarczyło 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować