WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Ide na inne forum. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Nie pasujesz do elzbieta wcale Kto twoim zdaniem pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kto twoim zdaniem pasuje? Jestem swatem który widzi tylko kto do kogo nie pasuje. Kleks też nie elzunia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wczoraj dzień i noc wypisywaleś o mnie najgorsze rzeczy jakie ci przyszły do głowy, a teraz sytuacja 180° odwrotna. Jedyna możliwość jaka by była to jakbyś był związany całkowicie bez możliwości ruchu nawet o centymetr i z zaklejoną gębą. Wtedy może bym zniosła twoją obecność w jednym pomieszczeniu, no ale raczej nie dłużej niż przez kilka minut. xd Ty się ciesz że wieczi nie ma racji nawet sobie faktu nie można stwierdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: To widać z daleka Nie to nie powód wywodu elka jest prosta po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jestem swatem który widzi tylko kto do kogo nie pasuje. Kleks też nie elzunia xD A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A jest w ogóle ktokolwiek kto pasuje chociaż trochę? xd Malowany jest bardzo podobny do mnie małolat tesz byl poryty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Malowany O. tego się nie spodziewalam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Malowany Tylko to nie będzie nic stałego czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Malowany jest bardzo podobny do mnie małolat tesz byl poryty Naucz się stawiać przecinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu Ja szukam czegoś romantycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tylko to nie będzie nic stałego czuje Czaszka ci paruje od zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Naucz się stawiać przecinki. Naucz mózg je dodawać w locie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Czaszka ci paruje od zazdrości. Znowu pudło po prostu czuje to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu Naprawdę nie chcę się poświęcić dla elki mam ambitne plany matrymonialne romantiko huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Znowu pudło po prostu czuje to Czujesz że ci elzbieta ucieka do malolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Czaszka ci paruje od zazdrości. Ja mu nawet drzwi otworze i się uklonie by wszedł do elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Czujesz że ci elzbieta ucieka do malolat O tego nie pamiętam jusz fajnie jak będzie szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Naucz mózg je dodawać w locie Jak ja dodam przecinki do twojego postu to w każdym innym miejscu gdzie postawie już cale zdanie będzie miało inne znaczenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mu nawet drzwi otworze i się uklonie by wszedł do elki Jesteś bekowce. Wchodzę tu by cię poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak ja dodam przecinki do twojego postu to w każdym innym miejscu gdzie postawie już cale zdanie będzie miało inne znaczenie. Dlatego musisz wysilic umysł aby znaleźć w locie te odpowiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jesteś bekowce. Wchodzę tu by cię poczytać Wreszcie ktoś docenił moje poczucie humoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu No i co jest takie zabawne w tym co pisze? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 20 godzin temu A cmoknijcie mnie w trąbkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 20 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 19 godzin temu Przypominały mi się gacie z trąbą slonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A cmoknijcie mnie w trąbkę. Liczysz że napisze klejaj i ssij Nie ma tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przypominały mi się gacie z trąbą slonia. Jaka ty prosta jesteś elka jak koleżanka z bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 49 Napisano 19 godzin temu Blogoslawie was golembje 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach