baba jędza wołać księdza 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ciężko się z tym nie zgodzić, ale zastanawia mnie fakt, dlaczego nie zrobił nic ze swoim życiem. Przecież giełda to nie pewniak tylko hazard, więc grając o miliony trzeba się liczyć ze stratą wszystkiego. Finalnie stracił matkę, siostra ma swoje życie, a teraz znów kombinuje jak przetrwać nie pracując przede wszystkim nad własnym życiem. Znałem wielu ryzykantów, ale Leżak ma wyjątkowo wybujałą wyobrażnie i skacze na głęboką wodę po tak zwanych trupach do celu. Cóż, mimo wszystko życzę szcześcia i ogłady, bo będzie mu potrzebna Dlaczego? Bo ma skrajnie patologiczny mental. Woli oddać godność ludzką (tylko najwięksi meliniarze, na przykład skrajnie upodleni alkoholicy bezdomni, potrafią żyć w swoich odchodach, a on wybrał życie z nimi za ścianą zupełnie świadomie, byle tylko nie musieć skazić się uczciwą pracą). Ja mu nie życzę ani dobrze, ani źle, jego los mi zwisa, ale dziwię się ludziom, którzy się nim w jakikolwiek przejmują. On sobie sam wybrał własny upadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 559 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dlatego właśnie rozumiemy powody twojej degeneracji osobowościowej, uczuciowej i życiowej. Ale to nie oznacza że nie powinien pracować nad sobą pomimo takiego dziecinstwa, wychowania i genów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: No każdy se dobiera towarzystwo na swój wzór bo nie inaczej Ten typ co szczal do butekek to byl skejtem i wszystkie piszczaly zaliczal naiwne dziewice i kazda zakochana pewnie by tesz ten mocz wypily byle go zaaobraczkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 89 Napisano 7 godzin temu Ja jestem w szoku nie chce mi sie tego już czytac bo to przestaje być żenujące, a zaczyna być zwyczajnie niepokojące. Do tej pory miałam leżaka co najwyżej za nieszkodliwego w sumie oblecha, zboka i mitomana, który lubi sobie podkoloryzować rzeczywistość, a to prawdziwy psychol smieszkujący ze znęcania się nad zwierzętami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ten typ co szczal do butekek to byl skejtem i wszystkie piszczaly zaliczal naiwne dziewice i kazda zakochana pewnie by tesz ten mocz wypily byle go zaaobraczkowac Ty szczasz do dziś a piszesz o jakichś skejtach na których był szal w 2002 roku. Nastolatki to inna bajka a ty masz 40 i walisz w sloje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: byle tylko nie musieć skazić się uczciwą pracą) Tak Słowo kluczowe ucziwiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 7 godzin temu Jakiś schizofrenik dzis zabil dziadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Ty szczasz do dziś a piszesz o jakichś skejtach na których był szal w 2002 roku. Nastolatki to inna bajka a ty masz 40 i walisz w sloje Nie ja sikam do pisuaru w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 7 godzin temu To jak leżak, z iloma kobietami spróbowałeś tego "heblowania 4 godziny bez przerwy"? Podziel się wrażeniami swoich kobiet na temat tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ja sikam do pisuaru w łazience Masz pisuar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: To jak leżak, z iloma kobietami spróbowałeś tego "heblowania 4 godziny bez przerwy"? Podziel się wrażeniami swoich kobiet na temat tego Moje życie seksualne to nie twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Masz pisuar? Tak zrobiłem z umywalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Dlaczego? Bo ma skrajnie patologiczny mental. Woli oddać godność ludzką (tylko najwięksi meliniarze, na przykład skrajnie upodleni alkoholicy bezdomni, potrafią żyć w swoich odchodach, a on wybrał życie z nimi za ścianą zupełnie świadomie, byle tylko nie musieć skazić się uczciwą pracą). Ja mu nie życzę ani dobrze, ani źle, jego los mi zwisa, ale dziwię się ludziom, którzy się nim w jakikolwiek przejmują. On sobie sam wybrał własny upadek. Myślę, że zajmowanie się chorą matką go po prostu przerosło, bo wcześniej też w życiu łatwo nie miał. Nie zmienia to faktu, że powinien poszukać pomocy u sepcjalistów, którzy wyciągneliby go z bagna w którym się znalazł. Pójść do lekarza, to żaden wstyd. Wstydem jest nie robić nic ze swoimi życiem, tylko czekać aż manna z nieba spanie Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Moje życie seksualne to nie twoja sprawa To jest sprawa nas wszystkich juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak zrobiłem z umywalki Wiedziałam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie ja sikam do pisuaru w łazience Nie masz pisuaru. To jest twoja umywalka. A że nie używasz żadnych detergentów, przeznaczonych do pisuarów, to w miejscu, w którym żyjesz, śpisz, przebywasz, wali latryną ze slumsów. Poziom milionerski lu i perfekcja rzeczywistości w wykonaniu urojeniowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jakiś schizofrenik dzis zabil dziadków. A potem się dziwicie czemu Justyna Matuszczak woli żeby jej syn Filip w namiocie mieszkał a nie z nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Masz pisuar? A to nie wiesz? On oddaje mocz do swojej umywalki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: A potem się dziwicie czemu Justyna Matuszczak woli żeby jej syn Filip w namiocie mieszkał a nie z nią Ja się nie dziwię bo mnie malo co dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ale to nie oznacza że nie powinien pracować nad sobą pomimo takiego dziecinstwa, wychowania i genów. Jestem po samorozwoju kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Myślę, że zajmowanie się chorą matką go po prostu przerosło, bo wcześniej też w życiu łatwo nie miał. Nie zmienia to faktu, że powinien poszukać pomocy u sepcjalistów, którzy wyciągneli by go z bagna w którym się znalazł. Pójść do lekarza, to żaden wstyd. Wstydem jest nie robić niz ze swoimi życiem, tylko czekać aż manna z nieba spanie Ty masz za dobre serce, Makaron. Dla ludzi, którzy by ci odgryźli rękę, gdyby tylko im się to opłacało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jestem po samorozwoju kota Tzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Nie masz pisuaru. To jest twoja umywalka. A że nie używasz żadnych detergentów, przeznaczonych do pisuarów, to w miejscu, w którym żyjesz, śpisz, przebywasz, wali latryną ze slumsów. Poziom milionerski lu i perfekcja rzeczywistości w wykonaniu urojeniowca. Mam chemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Moje życie seksualne to nie twoja sprawa Twoje życie seksualne to plastikowe pusie i to z nimi uprawiałeś ten "seks". Wszyscy to wiedzą, a ty nadal się ośmieszasz, sam się poniżasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 2 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ale to nie oznacza że nie powinien pracować nad sobą pomimo takiego dziecinstwa, wychowania i genów. Z całym szacunkiem ale ty też. Wybrałaś model życia całkowite nieróbstwo na socjalu bo w domu była bieda, a twoi synowie niestety powielą te schematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Tzn Oj dużo fragmentow ksiazek blogów yt swego czasu mocno mnie wciagnol samorozwoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mam chemie Skończ robić fikoł. Trzeba było nie pisać, jak tam wali. W momencie, gdy poziom obrzydzenia do ciebie osiąga zenit, zaczynasz kręcić jak zwykle. Za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1616 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jakiś schizofrenik dzis zabil dziadków. Tak poćwiartował ich siekierą i tasakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Twoje życie seksualne to plastikowe pusie i to z nimi uprawiałeś ten "seks". Wszyscy to wiedzą, a ty nadal się ośmieszasz, sam się poniżasz. Im mniej wiesz tym bardziej mnie to bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 541 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał: Ty masz za dobre serce, Makaron. Dla ludzi, którzy by ci odgryźli rękę, gdyby tylko im się to opłacało. Dzięki za dobre słowa. Taki mam charakter jesli o jedną stronę medalu chodzi, bo druga jest inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach