Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Obiektywne zdanie teoretyczne

Polecane posty

Czy można zakochać się w chłopaku geju, jeśli się wie o jego orientacji? Czy to możliwe? Wspólne pocałunki przytulanie… 

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Czy można zakochać się w chłopaku geju, jeśli się wie o jego orientacji? Czy to możliwe? Wspólne pocałunki przytulanie… 

Mysle, ze mozna. Tutaj kolezanka dumbo jest, co tez miala przyjaciela geja, i sie przytulali, a ona miala ochote na niego. A najgorsze, ze potem go facet zostawil, i sie zabil. I dumbo smutno chyba do tej pory.

To tak samo jak gej moze sie zakochac w hetero facecie.

Ja kiedys jak mialem 19 lat i przylecialem do anglii to poznalem jednego geja zajeebistego goscia, i wlasnie mu sie podobalem i sie zaczelismy spotykac, bo chcial seeks ze mna xD

Ale ogolnie milo to wspominam, i szkoda, ze nam sie kontakt urwal, glownie przez Polske, bo pojechalem na swieta do rodziny, a jemu mama zmarla na raka, i zegnaj 😞 

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Chyba kocham…nie wiem. Zgłupiałam.

Ale ten gosciu traci tyle, ze jest geejem, masakra. Taka Gina sie w nim buja, a on woli facetow. Za to mi szkoda gejow. Laski na nich leca, a oni wola facetow.

Jak można się całować z babą i mówić, że się jest gejem? Co ty masz za porąbane i rozerotyzowane towarzystwo? Może w tzipce też ci merda dla rozrywki?

• Sad 1

Przed chwilą, Kleszcz z łyszkowic napisał:

Ale ten gosciu traci tyle, ze jest geejem, masakra. Taka Gina sie w nim buja, a on woli facetow. Za to mi szkoda gejow. Laski na nich leca, a oni wola facetow.

Ja sie mu nie dziwie, bo baby są popier*dolone.

• Haha 2

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Jak można się całować z babą i mówić, że się jest gejem? Co ty masz za porąbane i rozerotyzowane towarzystwo? Może w tzipce też ci merda dla rozrywki?

Jestes żałosna. Wróć do kościoła

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

No zazwyczaj się tam merda dla rozrywki. Nie wiedziałaś?

2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Przynajmniej z połową co ona pisze wydaje  się zmyślona 

1 minutę temu, Shameless AngeR napisał:

Haha. Znalem innego geja, ktory wlasnie wspolczul naszemu koledze, ze jest hetero i placze przez dziewczyny. Ogolnie mam mile wspomnienia zwiazane z gejami. W Polsce tez mialem jednego przyjaciela geja, i zesmy sie spotykali sluchac muzyki z wiezy CD i jaralismy ziolo, haha :P.

On na deskorolce zajeebiscie jezdzil i triki umial. ale poznal jakiegos chlopaka, ja wylecialem do UK i nam sie kontakt urwal. 

Śledzę każdy jego ruch, jak jest aktywny w mediach .. jak napisze to od razu się cieszę, a jak chce do mnie przyjechać to się jaram jak dziecko 

7 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

To wszystko dzieje się wyłącznie w jej głowie. 

Chodzi o te koleżanki z którymi się całowałas? Po 30 latach odkrylas swoją orientację lesbjanizm.

• Haha 1

3 minuty temu, Shameless AngeR napisał:

Śledzę każdy jego ruch, jak jest aktywny w mediach .. jak napisze to od razu się cieszę, a jak chce do mnie przyjechać to się jaram jak dziecko 

Oo kurde, to jakas obsesja xD

Ja w mediach nie siedze, tylko na kafe. Ale nie dziwie sie. Widocznie jestes moze samotna... Ja tez bym sie cieszyl, gdyby do mnie jakas dziewczyna przyjechala i bysmy sie przytulali razem. Od tylu lat o tym marze. Ale marzenia sie nie spelniaja wszystkie.

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

To wszystko dzieje się wyłącznie w jej głowie. 

Oczywiście pod wpływem różnorakich używek...

5 minut temu, Shameless AngeR napisał:

kolejna jak wieczorna stalkerka już po scianie priscillka jesteś i wyglądasz jak kobyła xD

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Męskie przytulenie ale nie seksualne …. Kocham. Kocham fo

W dzisiejszych czasach wiekszosc hetero przy takim przytulaniu juz im sie ruuchac chce. Ja jestem praawiczkiem i nigdy nie bylem z dziewczyna, to niestety. Nigdy sie nie przytulalem z dziewczyna ani facetem.

1 minutę temu, mitoman z podlasia 10cm napisał:

kolejna jak wieczorna stalkerka już po scianie priscillka jesteś i wyglądasz jak kobyła xD

Haha a myślisz że ludzie po co coś wrzucają do sieci? Na pewno po to żeby nikt nie widział. Tak to jest w ch⁷j logiczne xD twoja nimfetka krasnaja zwłaszcza nie chce być podziwiana i dlatego zasrÿwa świat swoją gra aktorska gorsza od mroczkow

• Haha 1

Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał:

Haha a myślisz że ludzie po co coś wrzucają do sieci? Na pewno po to żeby nikt nie widział. Tak to jest w ch⁷j logiczne xD twoja nimfetka krasnaja zwłaszcza nie chce być podziwiana i dlatego zasrÿwa świat swoją gra aktorska gorsza od mroczkow

już się odpalisz psycholko XD PEWNIE ci już leci piana z gęby XD

14 minut temu, Shameless AngeR napisał:

fakt, jakbym byla typem to tez bym byla geyem bo tzipa nie jest tego warta zeby sluchac zrzedzenia i wymadrzania

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się