Iprra 0 Napisano 23 Luty Jak wyglada wasza rutyna codzienna w pielęgnacji twarzy ? Jakich kosmetyków używacie ? Jakieś rady dotyczące pielęgnacji ? Dobre kosmetyki w „normalnej cenie” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamia 0 Napisano 23 Luty 1) (opcjonalnie jeśli się maluje tego dnia) to płyn micelarny z garniera zielony 2) do mycia la roche posay effeclar żel (tylko wieczorem) 3) krem embryolisse 4) pod oczy nutridome 5)peeling do ust z Lush 6)balsam do ust Do ciała polubiłam tę markę https://sklep.dayspashe.pl/marki/260-diego-dalla-palma Od She Day spa Raz na jakiś czas myje buźkę samą wodą lub jakimś losowym żelem mojej mamki zeby odpuścić jej bo przy codziennym używaniu żel może wysuszać. Nie skarżę się na skore. Mam kaszkę jak przesadzę z nabiałem ale zamówiłam sobie ten peeling czerwony z the ordinary i zobaczę czy jakoś pomoże (tak wiem o filtrach). Kiedyś byłam mocno w koreańskiej pielęgnacji i używałam duzo wiecej ale zauważyłam że moja skóra wyjątkowo woli mniej używałam niedawno toników to chyba jedynie ten z Lush mojej skorze nie szkodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach