Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu Jak dla mnie to mozecie myśleć że troluje. Nie będe nikogo przekonywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: A to stary kuń już jest, nie pasuje. Jednak zawsze wracacie po sensacje na kafe odbyt. Ludzie i ich gadzi. Ąę końcowo kafę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 4 godziny temu Elka on jest zonaty, nie idz ta droga dziedzko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak dla mnie to mozecie myśleć że troluje. Nie będe nikogo przekonywać. Dzięki za ożywienie emocji na tych kafe grzybach. Mogę se popjerdolic do czegos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: To niniejszym to czynię. za co ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 546 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Leżak leży i odpoczywa a jak wstanie to rozstąpi się morze. Może dla niego, bo dla mnie osobiście nie robi nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jednak zawsze wracacie po sensacje na kafe odbyt. Ludzie i ich gadzi. Ąę końcowo kafę Wracam po dychę od babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: za co ?! Za porzucenie precli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 197 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Oblesne ogólnie Elka ma mentalnośc kamczi nie spodziewałbym się nic bardziej fizejnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: A to stary kuń już jest, nie pasuje. no stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Za porzucenie precli. jakich precli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jak dla mnie to mozecie myśleć że troluje. Nie będe nikogo przekonywać. Ja wierzę A nie boisz się że to jakiś troll Szybko się ustawcie lepiej szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka ma mentalnośc kamczi nie spodziewałbym się nic bardziej fizejnego Fizejna nie była ale podjare czarno madonno miales sroga. Kamczi to kamczi sråmto. Po czasie to se możesz kozaczyć że fizyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jakich precli ? Szalonych precli z pieprzem i ziemniakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Elka on jest zonaty, nie idz ta droga dziedzko... Nie chodzi o leksa, z nim to akurat czasami gadam ale normalnie po kolezensku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 42 Napisano 4 godziny temu Fizejna jądrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Jak dla mnie to mozecie myśleć że troluje. Nie będe nikogo przekonywać. A wylegitymowalas tego dzieciaka 22letniego do ktorej podstawowki chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Szalonych precli z pieprzem i ziemniakami. zapomnialem hasla do konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Fizol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 122 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Leżak leży i odpoczywa a jak wstanie to rozstąpi się morze. przynajmniej nie jest tak bardzo niecierpliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Elka ma mentalnośc kamczi nie spodziewałbym się nic bardziej fizejnego Sorry ja nigdy nie pisalam ze lubie głębokie gardlo wiec płyń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 4 godziny temu Elcia daj tego dzieciaka tutaj my go sprawdzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 78 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: zapomnialem hasla do konta Można założyć nowe i poprosić o scalenie ze starym. Tylko użyj normalnego maila, bo logowanie jest po mailu a nie nazwie konta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 586 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: A wylegitymowalas tego dzieciaka 22letniego do ktorej podstawowki chodzi? Pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przynajmniej nie jest tak bardzo niecierpliwy Ładne uszka masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 97 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pracuje. Ty wiesz co mają w głowie mężczyźni w tym wieku? Ogólnie jedna wielka sråke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 14 Napisano 4 godziny temu Może ten młody chłopak, to któreś wcielenie Przemka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Elcia daj tego dzieciaka tutaj my go sprawdzimy To nie dziecko. Dzisiejsza młodzież szkobko dorasta z internetem i dużo wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 207 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Można założyć nowe i poprosić o scalenie ze starym. Tylko użyj normalnego maila, bo logowanie jest po mailu a nie nazwie konta. no w sumie tu albo tu bo czasu nie mam chyba za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1634 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Może dla niego, bo dla mnie osobiście nie robi nic Dużo robi bo pracuję wystawiając aukcje na allegro. Godzina dziennie czy dwie roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach