+RC+ 247 Napisano 6 godzin temu (edytowany) niepodważalną kobiecość, klasę i urok. Dziś to głównie koczyki w nosie i boki wygolone wgłąb za Odrą Edytowano 6 godzin temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wtedy miały też owłosione ciipki jeszcze Edytowano 6 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 247 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Wtedy miały też owłosione ciipki Czytałem, że na zachodzie był to powracający trend. W okresie przedwojennym najpierw weszła moda na depilację, potem w latach 70 powrócił trend owłosienia łonowego, aż w połowie 80-tych znów zanikł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 247 Napisano 3 godziny temu Chociaż w 2006 też znajdowały się brylanty w obsadzie. Tutaj bardzo ładna blondynka, elegancka z klasą. Zdecydowanie mój typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 88 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 godziny temu, PauIa napisał: Wtedy miały też owłosione ciipki jeszcze To nie owłosienie jest problemem tylko jego nadmiar, nadmierna obszerność lub zbyt ciemny kolor, a przynajmniej dla mnie. Edytowano 3 godziny temu przez Daniel86 Poprawiono błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 12 minut temu (edytowany) 6 godzin temu, +RC+ napisał: Czytałem, że na zachodzie był to powracający trend. W okresie przedwojennym najpierw weszła moda na depilację, potem w latach 70 powrócił trend owłosienia łonowego, aż w połowie 80-tych znów zanikł. W latach 60 czy 80 to była głeboka komuna i bieda. To co pokazujesz Ameryka i Zachòd większość mogła marzyć pojechać trzeba było mieć wizę i to jeszcze jak Państwo dało i paszport. Bida w tych latach trend Zachodni jak zobaczyli ktoś ma dolary za dolary zrobili wszystko. Komuna zakładała każdy ma mieć po ròwno czyli nic i goowno. Edytowano 11 minut temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 50 Napisano 9 minut temu 6 godzin temu, +RC+ napisał: Czytałem, że na zachodzie był to powracający trend. W okresie przedwojennym najpierw weszła moda na depilację, potem w latach 70 powrócił trend owłosienia łonowego, aż w połowie 80-tych znów zanikł. Łyse kojarzą mi się z ped.ofilią. Głupia moda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 589 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Łyse kojarzą mi się z ped.ofilią. Głupia moda. No co Ty gadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 247 Napisano przed chwilą 10 minut temu, Fifofa napisał: W latach 60 czy 80 to była głeboka komuna i bieda. Ale temat brzmi tak: "W latach 60-tych kobiety zachodu miały tę taką..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach