mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu Wgl leżak leję z tego jak podkreślasz posiadanie rzeczy które kupa ludzi ma i czekasz na oklaski xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nwm co ma do tego iPad 13" czyli 22" w pionie 5k idealnie oddaje głowę samicy 1:1 rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: maszyna rano kawy do łóżka nie przynosi ja tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: Wgl leżak leję z tego jak podkreślasz posiadanie rzeczy które kupa ludzi ma i czekasz na oklaski xd Nie masz ipada pro 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu Podejrzewam że nikt tu nie ma huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 13" czyli 22" w pionie 5k idealnie oddaje głowę samicy 1:1 rzeczywistości gdzie masz 22 cale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1636 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Właśnie to po co wam facet jak som takie rzeczy Mi do wieszania zaslon i odkręcania słoików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sam by sobie kupił dlatego tak dopytuje po prostu nie może zapomnieć tego tajskiego burdelu... a chłopaki ani nie piszą, ani nie dzwonią... elka lubi popularnosc i byc "gwiazda" to chyba niejeden facet z forum dajcie jakies nerwicowe ploty niech elka odpocznie kto u was jest tak kochliwy jak elka ? dla kolegi pytam zeby nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1636 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: sam by sobie kupił dlatego tak dopytuje po prostu nie może zapomnieć tego tajskiego burdelu... a chłopaki ani nie piszą, ani nie dzwonią... Chciałby wiedzieć co zrobił nie tak używając tej maszyny że nikt sie nie zglasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie masz ipada pro 13 zawsze mogę se kupić ale nie chcę bo za duży nieporęczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi do wieszania zaslon i odkręcania słoików. drabina a słoiki mozesz opukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: ja tez nie a już chciałem się umawiać... no trudno - szukam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Anastazje chyba jusz straciła zapał Wysokość urządzenia w pionie 281.6mm H to przekątną się podaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałby wiedzieć co zrobił nie tak używając tej maszyny że nikt sie nie zglasza papla naokoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a już chciałem się umawiać... no trudno - szukam dalej i tak za daleko mieszkasz xD jak tam Szynszyla ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to przekątną się podaje Hhttps://prod-api.avans.pl/media/cache/gallery/images/77/7781497/2079577-wymiary.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: drabina a słoiki mozesz opukać wszystko można zastąpić ale czasem może lepiej mieć kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu 22" cale monitora ma gdy go uzywasz w pionie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 4 godziny temu O to jest dobre. libed Opublikowano wczoraj o 00:33 no to skor mialem przeprowadzac wywiady to zapowiadam jutrzejszu wywiad z elka ktora na konkurencyjnym forum przyznala sie ze w scieku netowym wyrwala 22 latka i jest zakochana podobno pasuja do siebie bo mentalnie czuje ze ma 16 lat. wiedzialem kogo za jezyk dzisiaj pociagnac nastepnym razem prosze mi nie psuc wywiadow bo elka sama sie chce pochwalic podbojami bedzie 3 bombelek jak prognozowalem pol roku temu : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Еlciаа napisał: Mam prośbę, czy byłbyś tak miły i kúrwa nie pisał na nerwicy o kamienicach, maszynach heblujących i rzekomych moich podbojach? ok nie ma sprawy sadzilem ze ty sie cieszysz z reklamy. przeciez kafeteria to otwarte forum jak wyrwiesz jakiegos amanta to on i tak tu wejdzie i przeczyta ale jesli chcesz to ok nie bede pisal. zaden problem wystarczylo powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu Ja go tylko używam w pionie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu nwm co ty zmierzyłeś ale na pewno nie iPada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 4 godziny temu znaczy tam tez na kogos sidla zastawilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, lybed napisał: znaczy tam tez na kogos sidla zastawilas Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nwm co ty zmierzyłeś ale na pewno nie iPada Jesteś upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: i tak za daleko mieszkasz xD jak tam Szynszyla ? to o to chodzi - żeby się plotki nie rozniosły w okolicy bardzo dobrze, ostatnio promienieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Aaa, czyli amant jest z nerwicy widze ze wpadlismy na to samo kurde to nie jest smieszne zeby chore dzieci wykorzystwywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to o to chodzi - żeby się plotki nie rozniosły w okolicy bardzo dobrze, ostatnio promienieje pewnie ciąża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 22" cale monitora ma gdy go uzywasz w pionie 13 calowy ekran ma 22 cale jak go trzymasz w pionie? to może sobie telewizor przekręcę jak to tak działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 598 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: ok nie ma sprawy sadzilem ze ty sie cieszysz z reklamy. przeciez kafeteria to otwarte forum jak wyrwiesz jakiegos amanta to on i tak tu wejdzie i przeczyta ale jesli chcesz to ok nie bede pisal. zaden problem wystarczylo powiedziec A ty bys sie cieszył z takiej reklamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach