WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak dobierze odpowiednią do fraka do fraka zawsze się nosi białą muszkę to nie ma czego dobierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Ale z was śmieszki oesu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: ogolnie to mam to w d ale meczace to wasze zrzedzenie ciagle Tesz bym chciał mieć 200mln ukryte w btc i żeby 1,5mln ewentualnie alimentów 25x5000x12 nie martwilo mi głowy ale życie jest trudniejsze Wiesz że czatgpt nie chce pomóc w znalezieniu miejsc na świecie gdzie się da nie płacić alimentów do pl to jest wszystko pod kobiety zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Tercet egzotyczny kùrwa ich mac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Jak dobierze odpowiednią do fraka I po dobraniu będzie bił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: do fraka zawsze się nosi białą muszkę to nie ma czego dobierać Owszem jest do czego, bo dostrzegając jedną opcje tracisz drugą okazje w sklepie https://milermenswear.com/produkt/czarny-smoking-broadway?gad_source=1&gad_campaignid=22379642786&gbraid=0AAAAADi5JmQrkQ-MfnBNx4V1Ha2RYVnq-&gclid=CjwKCAiA-__MBhAKEiwASBmsBKGLuNN7IMx7pgD2etFbX18LK8MPGZJm2xto9jTZUsXjqQV-MW80AhoCCEYQAvD_BwE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tesz bym chciał mieć 200mln ukryte w btc i żeby 1,5mln ewentualnie alimentów 25x5000x12 nie martwilo mi głowy ale życie jest trudniejsze Wiesz że czatgpt nie chce pomóc w znalezieniu miejsc na świecie gdzie się da nie płacić alimentów do pl to jest wszystko pod kobiety zrobione Libed ci doradzi a ty i tak nie jestes z Elka a poza tym nie musisz sie identyfikowac jak nie bedziesz mial ani dziecioreksa ani alimentow jeeeeez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Wolę gore Ja też a mąż nasz będzie na dole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu zazdroszcze Elce jest zdrowa samica homo sapiens zdrowy okaz nie to co takie ja ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: Tercet egzotyczny kùrwa ich mac Słyszysz Pamelo ten śpiew i dźwięki gitarTo śpiewają chłopcy z naszego puebla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja też a mąż nasz będzie na dole Ty będziesz w budzie. Nie martw się jestem człowiekiem micha będzie na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 130 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Owszem jest do czego, bo dostrzegając jedną opcje tracisz drugą okazje w sklepie to nie jest frak tylko smoking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I po dobraniu będzie bił To już musisz jego zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Dla palacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu czemu czlowiek woli se pospac zamiast z pentem obcowac jak normalny czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to nie jest frak tylko smoking Wiem, dlatego napisałem o drugiej opcji Ty widzisz tylko jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Ty będziesz w budzie. Nie martw się jestem człowiekiem micha będzie na czas Fajnie i dzięki Ci tylko mało jem to i micha mi niepotrzebna a dom mam swój i budy mi nie trza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Fajnie i dzięki Ci tylko mało jem to i micha mi niepotrzebna a dom mam swój i budy mi nie trza. Ale ja ciebie chce mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To już musisz jego zapytać Nie muszę bo znam odpowiedź 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Spodobałaś mi się i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Libed ci doradzi a ty i tak nie jestes z Elka a poza tym nie musisz sie identyfikowac jak nie bedziesz mial ani dziecioreksa ani alimentow jeeeeez Jak uniknolem o wlos bo chciała sex na moje pytanie czy to do związku czy fwb ona elka ze jej smutno i temu. Wczoraj się dowiedziałem że chciała zrobić miłość od pierwszego wlozenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Słyszysz Pamelo ten śpiew i dźwięki gitarTo śpiewają chłopcy z naszego puebla Która głucha niech nie słucha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie muszę bo znam odpowiedź Super, więc po co mnie pytasz Masz lajka, ja daje klapsy nie bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalone napisał: Ale ja ciebie chce mimo wszystko Spoko ale nie tylko ty chcesz. To musicie stoczyć walkę o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko ale nie tylko ty chcesz. To musicie stoczyć walkę o mnie. Żartowałam. Nie chcę cię ani tego tercetu. Dość tych impertynencji krnabrnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 52 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jak uniknolem o wlos bo chciała sex na moje pytanie czy to do związku czy fwb ona elka ze jej smutno i temu. Wczoraj się dowiedziałem że chciała zrobić miłość od pierwszego wlozenia. nie doceniacie jakie macie narzedzie dla niedoroochanych babofonow, zapuszczacie sie jak knury i schowane pod bebzonem to tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 238 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, starra mendah balkonova napisał: no nie moge ze facet taki glupi ehhh to smutne Sama jesteś głupia sex przez folie to nuda Można zrobić wazektomie sobie i korzystać z życia tylko jak ktoś rozważa rodzinę to ma male pole manewru Prezerwatywy beznadziejny sex aż się nie chce logistyki Wazektomie później może się nie udać odwrócić i brak potomstwa Pozostaje być ostroznym i nie korzystać z ofert sexu A taka elka 5lat udawala kogoś innego ogarnij to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Żartowałam. Nie chcę cię ani tego tercetu. Dość tych impertynencji krnabrnych Szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Szkoda Zamijcie się dziećmi a nie glupa rznac po nocach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Sama jesteś głupia sex przez folie to nuda Można zrobić wazektomie sobie i korzystać z życia tylko jak ktoś rozważa rodzinę to ma male pole manewru Prezerwatywy beznadziejny sex aż się nie chce logistyki Wazektomie później może się nie udać odwrócić i brak potomstwa Pozostaje być ostroznym i nie korzystać z ofert sexu A taka elka 5lat udawala kogoś innego ogarnij to Wazektomia to genialna rzecz ale weź zmuś chlopa. Porażka. Sama bym się wywazektomjowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach