Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

A mi się wydaje, że elka jest nieźle wyposzczona po małolat i nawet taki 22 latek nie może czuć się bezpiecznie.

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

O kogo chodzi?

Takie zdjęcie grupowe, na którym rzekomo jest Genia. Jest albo nie jest, mnie się wydaje, że inaczej opisywała swoją urodę niż wygląd tamtej (osoba ze zdjęcia to zdecydowana brunetka, w typie "ciapatym"). 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Ta laska z tamtego zdjęcia oczywiście jest ładna i nie jest żadnym Gargamelem, jak twierdzi bicek (na pewno ładniejsza od muminkowatej bagno), ale podobnie jak Bagno jest to taka "szara myszka dla anonka", nic co zapada w pamięć, a po tych samozachwytach spodziewałam się żylety. 

Bagno jest śliczna

1 minutę temu, Sayonara Boy napisał:

A mi się wydaje, że elka jest nieźle wyposzczona po małolat i nawet taki 22 latek nie może czuć się bezpiecznie.

Że on nie może czuć sie bezpiecznie? 😄

11 godzin temu, Janusz z wąsem napisał:

Stąd jedynie może pravik i sernik mogą być od ciebie gorsi. Nawet z takiego sernika - gdyby pracował i się leczył - baba miałaby więcej korzyści niż z Ciebie. Razem z Pravikiem jesteście jakimś ewenementem. Obydwoje całe życie spędzicie (a raczej gnijecie) w melinie w której się urodziliście. I tam też na 99% zemrzecie. Ewentualnie w przytułku jakimś.

Spójrz na siebie lepiej

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Że on nie może czuć sie bezpiecznie? 😄

Chłopaki w jego wieku. Ty jesteś na bani.

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Mi sie wydaje, że Ela dla nas wszystkich po prostu mały dramat kręci. I fajnie. Przynajmniej wszyscy się rozruszali.

Nie wiem jaka jest prawda, ale mam nadzieję, że to są jaja.  😁 

10 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Takie zdjęcie grupowe, na którym rzekomo jest Genia. Jest albo nie jest, mnie się wydaje, że inaczej opisywała swoją urodę niż wygląd tamtej (osoba ze zdjęcia to zdecydowana brunetka, w typie "ciapatym"). 

Na tym zdjęciu niewiele widac, poza tym to dziwne. Dawać akurat takie zdjęcie, na pierwszym planie jakies babcie itd. Gina jest chora.

• Like 1

6 minut temu, taka_pokraka napisał:

Nie wiem jaka jest prawda, ale mam nadzieję, że to są jaja.  😁 

Wygląda to na jaja. Albo na jakąś grę  😉 Jak to kobieta.

11 minut temu, Sayonara Boy napisał:

Chłopaki w jego wieku. Ty jesteś na bani.

Dopytalam ze zdziwienia bo w tym wszystkim to raczej ja nie mogę czuć się bezpiecznie. 😅

Edytowano przez Еlciаа

14 minut temu, Sayonara Boy napisał:

Tak szczerze. Ten mały ile ma? Dwa lata, trzy? Moim zdaniem jest to dobry czas, żeby zapomnieć o facetach na kilka lat. Jeszcze się jakis pojawi, na spokojnie.

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Tak szczerze. Ten mały ile ma? Dwa lata, trzy? Moim zdaniem jest to dobry czas, żeby zapomnieć o facetach na kilka lat. Jeszcze się jakis pojawi, na spokojnie.

Trzy lata. A zdajesz sobie sprawę że ona ma 36 lat i za kilka lat może mieć problem z zajściem  w ciążę albo urodzi downa Leżaka? A planuje jeszcze dwoje dzieci żeby mieć emeryture.

Poza tym  małym się zajmuje i tak ojciec 

Edytowano przez gej w kryzysie bezdomności

1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

Trzy lata. A zdajesz sobie sprawę że ona ma 36 lat i za kilka lat może mieć problem z zajściem  w ciążę albo urodzi downa Leżaka? A planuje jeszcze dwoje dzieci żeby mieć emeryture.

Poza tym  małym się zajmuje i tak ojciec 

Napisała, że nie chce miec więcej dzieci. Ja jestem konserwa, nawet jezeli lubię Elę itd to uwazam, że matka powinna na poczatek zadbac o reakcję z dziećmi. Szczególnie po dwóch rozstaniach, bo to jednak niezły balagan w zyciu. Także gdyby była moją siostrą to czekałaby nas poważana rozmowa 

10 minut temu, Doktor ZG napisał:

W sumie to musimy się tu zgodzić. Jeżeli nie ma już w planach kolejnego potomka, a Elcia pisała, że nie, to można na spokojnie wszystko sobie poukładać, bez pośpiechu poznać kogoś sensownego i stopniowo z wyczuciem wprowadzać taką osobę w życie dzieci. Ale raz jeszcze, tylko rada, nie moje życie, nie moja sprawa. 😉 

Edytowano przez +RC+
  • Thanks 1

Nie chce mieć więcej dzieci, a wszystko co piszę na mój temat pravol jest przez niego wymyślone.

3 minuty temu, +RC+ napisał:

W sumie to musimy się tu zgodzić. Jeżeli nie ma już w planach kolejnego potomka, a Elcia pisała, że nie, to można na spokojnie wszystko sobie poukładać, bez pośpiechu poznać kogoś sensownego i stopniowo z wyczuciem wprowadzać taką osobę w życie dzieci. Ale raz jeszcze, tylko rada, nie moje życie, nie moja sprawa. 😉 

Dopóki Elcia swoje poczucie wartości bedzie warunkować związkiem z typem to niemożliwe, niestety

14 minut temu, Doktor ZG napisał:

Wygląda to na jaja. Albo na jakąś grę  😉 Jak to kobieta.

Wszystko super, tylko po co?  Bo atencja nie śmierdzi, nawet taka negatywna?  Może nie jestem kobietą, bo nie rozumiem. 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie chce mieć więcej dzieci, a wszystko co piszę na mój temat pravol jest przez niego wymyślone.

To akurat raczej każdy nie będący złośliwcem wie. 😉

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nie chce mieć więcej dzieci,

OCZYWIŚCIE, ZANIM POWIŁAŚ DRUGIEGO PISAŁAŚ IDENTYCZNIE TO SAMO

A dzieci  może i faktycznie nie chcesz, ale socjal bardzo chcesz

1 minutę temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

A dzieci faktycznie nie chce ale socjal bardzo chcesz

To ty w kółko o jakimś socjalu nawijasz.

Podobno najczęściej mówimy o tym czego nam najbardziej brakuje. 😉

10 minut temu, Doktor ZG napisał:

Napisała, że nie chce miec więcej dzieci. 

JAK MIAŁO JEDNO DZIECKO PISAŁA TO SAMO, POTEM POJAWIŁ SIĘ MAŁOLAT I SZYBKO ZASZŁA I WPADKA TO NIE BYŁA

2 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

A dzieci  może i faktycznie nie chcesz, ale socjal bardzo chcesz

karta dużej rodziny może być kusząca 😂

• Haha 1

Elcia na pewno nie robi sobie jaj, poza tym ta akcja jest zgodna z jej całym profilem, więc nie wiem, skąd wątpliwości. Gdyby Pokraka napisała, że rozstała się z mężem i teraz będzie w związku z 22-latkiem i zrobi go tatusiem dzieci, to bym wiedziała, że jaja 😉 

4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Elcia na pewno nie robi sobie jaj, poza tym ta akcja jest zgodna z jej całym profilem, więc nie wiem, skąd wątpliwości. Gdyby Pokraka napisała, że rozstała się z mężem i teraz będzie w związku z 22-latkiem i zrobi go tatusiem dzieci, to bym wiedziała, że jaja 😉 

Wiem, że jestem stara nudziarą, ale żeby tak nie doceniać mojej zdolności do romantycznych porywów serca 😡

A tak serio, moja Św. P. babcia mawiała, że jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbierze, wiec mnie tez mogłoby spotkać takie nieszczęście. 😁

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Wiem, że jestem stara nudziarą, ale żeby tak nie doceniać mojej zdolności do romantycznych porywów serca 😡

A tak serio, moja Św. P. babcia mawiała, że jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbierze, wiec mnie tez mogłoby spotkać takie nieszczęście. 😁

Też jestem nudna, zako...ę się bardzo rzadko i trwale, tym razem sądzę, że do zgonu 😉 Na ten moment zgłupienie gdzieś "na bok" mi nie grozi, bo kocham po prostu i czuję chemię bez zmian, poza tym czuję pokrewność dusz i kompatybilność i dobrostan psychiczny w moim związku, więc liczę, że tak zostanie, ale znając moją konstrukcję emocjonalną, to raczej się nie odkocham, choć oczywiście uczucie ewoluuje, ale to normalne. Oczywiście mogę mówić tylko za siebie;)

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Też jestem nudna, zako...ę się bardzo rzadko i trwale, tym razem sądzę, że do zgonu 😉 

TERAZ TAK,  ALE WSZYSCY PAMIĘTAJĄ CO  JESZCZE KILKA LAT TEMU ROBIŁAŚ...

11 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Też jestem nudna, zako...ę się bardzo rzadko i trwale, tym razem sądzę, że do zgonu 😉 Na ten moment zgłupienie gdzieś "na bok" mi nie grozi, bo kocham po prostu i czuję chemię bez zmian, poza tym czuję pokrewność dusz i kompatybilność i dobrostan psychiczny w moim związku, więc liczę, że tak zostanie, ale znając moją konstrukcję emocjonalną, to raczej się nie odkocham, choć oczywiście uczucie ewoluuje, ale to normalne. Oczywiście mogę mówić tylko za siebie;)

Ja nie planuje żadnych życiowych zmian, jednak zarzekać się nie będę. Po co prowokować los 😜

• Haha 1

1 godzinę temu, Doktor ZG napisał:

Napisała, że nie chce miec więcej dzieci. Ja jestem konserwa, nawet jezeli lubię Elę itd to uwazam, że matka powinna na poczatek zadbac o reakcję z dziećmi. Szczególnie po dwóch rozstaniach, bo to jednak niezły balagan w zyciu. Także gdyby była moją siostrą to czekałaby nas poważana rozmowa 

Ty ale masz tupet.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się