Onaaaa 1645 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najfajniejsze są takie długie jak u zajęcy A długie włosy mogą być czy się nie liczą i muszą być uszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: To dla normalnych ludzi tu nie ma znaczenia. Z tego wynika ze ci normalni powinni udać się do psychiatry jeśli nie przeszkadza im to że media kłamią w tak kluczowych sprawach jak to czy ktoś zabił swoja rodzinę czy jednak kogoś obcego, bo świadczy to o na tyle niskim iq że podchodzi to pod upośledzenie. 2 minuty temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Ale po co zmieniasz temat, jakby chodziło o coś kompletnie innego. Mało mnie obchodzi jakieś pseudopolityczne pjerdololo o żydach i lewakach. Więc skoro cię nie obchodzi to mnie nie cytuj, bo wyrywanie wypowiedzi kogoś innego z kontekstu po chuuj wie w sumie co na forum to taki raczkujący trolling niedorozwiniętego planktonu. chyba ojciec ci dawno nie wpierrdolił że bez przerwy się do mnie przypierrdalasz nieuadczniku. przestań mnie cytować, nie pisz do mnie. jesteś deebilem, lewackim NPC bez żadnego potencjału poza byciem nawozem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Był i porwał Smerfetkę w bajce, ale mam na oku inną, więc duży nos mi też nie straszny Masz duży nos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KADŁUB 666 3 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Ale po co zmieniasz temat, ja nie zmieniam tematu, cały czas piszę o kadłubie. to ty zaczynasz pisać o jakiś hitmanach przegrywie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak tam? Była wczoraj Anastazja? Tak i pokazała mi króliczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak i pokazała mi króliczka Podobno munek cię znowu bajtuje z tą Anastazją (Asią). Ja bym uważał jednak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał: Podobno munek cię znowu bajtuje z tą Anastazją (Asią). Ja bym uważał jednak;) On mnie znalazł na Podlasiu a nigdy tam nie byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Masz duży nos Widziałaś, więc oceń sama Jak narazie farmer ocenia mnie, więc niech porwie Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu Nawet fajnie Asi na brunette huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 620 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mam pomysł No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 133 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, yeya napisał: Którego chyba już tu nie ma skoro temat został odblokowany. Tym razem idę spać pierwsza .) dobranoc. dobranoc Marusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No Ai zrobiła brunette fajnie wygląda huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 133 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: A długie włosy mogą być czy się nie liczą i muszą być uszy ? mogą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 133 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Był i porwał Smerfetkę w bajce, ale mam na oku inną, więc duży nos mi też nie straszny wystrugasz sobie Pinokia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: No Jak nie chcesz dzieci to możesz zwiększyć ilość partnerów w latach 60tych robiono badania że można nauczyć układ immunologiczny aby zabijał plemniki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 2 godziny temu Bedziecie cpac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wystrugasz sobie Pinokia? Nawet z drewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 620 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: wystrugasz sobie Pinokia? Chciałam napisać wyhebluje ale nie pasuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak i pokazała mi króliczka Wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 2 godziny temu ja tu nic nie kumam o co chodzi i zazdroszcze ze maja narkotyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ai zrobiła brunette fajnie wygląda huh a fajne ma hery taka Dakota Johnson? hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Widziałaś, więc oceń sama Jak narazie farmer ocenia mnie, więc niech porwie Cię Ciekawe ile ci da Bo mój kolega farmer da mi 9/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1645 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mogą być Całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 7 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Nawet fajnie Asi na brunette huh Musze zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Bedziecie cpac? A co jeśli będę bardzo bogaty i chciał się wyszalec Hhttps://www.tiktok.com/@crazy_nastya777/video/7608175955340774676 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A co jeśli będę bardzo bogaty i chciał się wyszalec H mozesz nawet jako biedak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Chciałam napisać wyhebluje ale nie pasuje zaraz Makaron pokazuje nos facetom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 242 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: mozesz nawet jako biedak No ale jednak szkoda na prostytutki teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 552 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciekawe ile ci da Bo mój kolega farmer da mi 9/10 Już dała i oceniła Spoko, skoro widział niech się wykaże nie tylko w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 56 Napisano 1 godzinę temu mzoecie pisac po polsku albo dac swoje dragi co cpiecie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach