Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Czyli jestem obrzydliwy, bo nie kręcą mnie geje? Dziwna jesteś. To po co tu włazisz, jak tematyka nie odpowiada, i nawołujesz, by przestać? Co kogo obchodzi co cię kręci? A może my nie chcemy oglądać par hetero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Mi się ciągle pokazuje piękny gey CEO dużej firmy z jego uległym gejaszkiem złodziejaszkiem i jak nad nim dominuje sceny do walenia Na jakiej platformie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jakby kiedyś okazało się, że jednak jesteś geyem, to ja też mógłbym być Nie przełamałbym się do analnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 814 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie mam nastroju. Ogólnie od piątku spędziłem razem jakieś ok 20 godzin na SOR i nigdy więcej. Pilnujcie się, żeby tam nie trafić. Długo u was trzeba jednorazowo odbębnić w kolejce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: To po co tu włazisz, jak tematyka nie odpowiada, i nawołujesz, by przestać? Co kogo obchodzi co cię kręci? A może my nie chcemy oglądać par hetero? to wyloguj się z życia, pedały nie rodzą dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Nie przełamałbym się do analnego. I to jedyny powód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: To po co tu włazisz, jak tematyka nie odpowiada, i nawołujesz, by przestać? Co kogo obchodzi co cię kręci? A może my nie chcemy oglądać par hetero? To obejrzyj sobie ten serial z reklamy. "Gorąca rywalizacja". Nawet tytuł odrzuca, pewnie ci sie spodoba Edytowano 3 godziny temu przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu bóg nienawidzi pedałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Długo u was trzeba jednorazowo odbębnić w kolejce? Ja nie bylam w sumie nigdy na SOR dla dorosłych tylko dla dzieci i zawsze w chúj czekania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu jakbym był pedałem to wolałbym się zabić niż wegetować z pedalstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja nie bylam w sumie nigdy na SOR dla dorosłych tylko dla dzieci i zawsze w chúj czekania. wkrótce znowu będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Na jakiej platformie? Mydrama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Długo u was trzeba jednorazowo odbębnić w kolejce? Średnio osiem, dziewięć godzin wychodzi. Procedura wygląda tak, że robią po kolei podstawowe wyniki, potem kroplówka i do domu. Na drugi dzien powtórka z rozrywki. Nie ma zagrożenia życia, wiecej ich nie obchodzi. Najbardziej rozbawiło mnie pytanie "czego państwo od nas oczekują?" na zadawane pytania. Powiedziałem, że traktowania nas jak ludzi. Atmosfera zgęstniała. To co sie dzieje w szpitalach to jakies jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 376 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie przełamałbym się do analnego. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 629 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Mydrama Oplacasz subskrypcje? Moim zdaniem ReelShort lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 104 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: To obejrzyj sobie ten serial z reklamy. "Gorąca rywalizacja". Nawet tytuł odrzuca, pewnie ci sie spodoba A obejrzę z chęcią. Nie wiem, co może być w tytule odrzucającego. W sumie bardziej odrzucające są tu twoje wpisy poziomu australopiteka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: I to jedyny powód? To najbardziej bolesny powód czyli ważny. Reszty nie liczę, bo nie jestem uczuciowy. Żartuję. Po prostu jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Średnio osiem, dziewięć godzin wychodzi. Procedura wygląda tak, że robią po kolei podstawowe wyniki, potem kroplówka i do domu. Na drugi dzien powtórka z rozrywki. Nie ma zagrożenia życia, wiecej ich nie obchodzi. Najbardziej rozbawiło mnie pytanie "czego państwo od nas oczekują?" na zadawane pytania. Powiedziałem, że traktowania nas jak ludzi. Atmosfera zgęstniała. To co sie dzieje w szpitalach to jakies jaja. pijaków w ogóle nie powinni obsługiwać to i traktowanie dla normalnych ludzi by było lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebnij się w głowę 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Shameless AngeR napisał: A obejrzę z chęcią. Nie wiem, co może być w tytule odrzucającego. W sumie bardziej odrzucające są tu twoje wpisy poziomu australopiteka. za to bardzo rozwiniętą ewolucyjnie jest obrona zwierząt grzejących się sobie wzajemnie do pysków przed sprawiedliwą karą. Edytowano 3 godziny temu przez jebnij się w głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Shameless AngeR napisał: A obejrzę z chęcią. Nie wiem, co może być w tytule odrzucającego. W sumie bardziej odrzucające są tu twoje wpisy poziomu australopiteka. Chodzi o określenie Gorąca. Seksualizacja byc może bardzo uczuciowej relacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Oplacasz subskrypcje? Moim zdaniem ReelShort lepszy. Nie, to reklamy na tiktoku i YouTube. Te geye za mną chodzą Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, jebnij się w głowę napisał: pijaków w ogóle nie powinni obsługiwać to i traktowanie dla normalnych ludzi by było lepsze. Fakt, że ludzie tam przychodzą z pierd.olami typu gość kuleje lekko, przyszedł na sor. Jednego boli bark, na sor itd. Natomiast poziom empatii u personelu 0. Trzeba ich straszyć pozwami, żeby w ogóle zaczęli traktować kogoś po ludzku. Przy okazji, ja bylem trzeźwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Doktor ZG napisał: Zawsze bawiły mnie takie teksty "ja pan ty su.ka" To nie tekst tylko rodzaj związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Ja nie bylam w sumie nigdy na SOR dla dorosłych tylko dla dzieci i zawsze w chúj czekania. Ja byłem zawsze dla dorosłych o mame czy siebie czasem bez snu czasem po araku paniki coraz bardziej pada wizja męża rudej z lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 252 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Nie, to reklamy na tiktoku i YouTube. Te geye za mną chodzą Zrobiłem 28 minut heblowania huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Doktor ZG napisał: To najbardziej bolesny powód czyli ważny. Reszty nie liczę, bo nie jestem uczuciowy. Żartuję. Po prostu jestem hetero Hetero kobiety też nie są uczuciowe tylko okrutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To nie tekst tylko rodzaj związku Moim zdaniem to idi.otyczne określenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 71 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Doktor ZG napisał: To najbardziej bolesny powód czyli ważny. Reszty nie liczę, bo nie jestem uczuciowy. Żartuję. Po prostu jestem hetero Hetero kobiety też nie są uczuciowe tylko okrutne mało wrażliwe penery. Edytowano 3 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Hetero kobiety też nie są uczuciowe tylko okrutne. Właśnie. A wy sie dziwicie, ze czlowiek raz tam uciekł jakiejś. Wolę uczuciowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Zrobiłem 28 minut heblowania huh Gratuluję. Tzn masturbacja, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach