Spaghetti... 627 Napisano 17 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 17 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, parabataii napisał: 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 15 godzin temu 15 minut temu, parabataii napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 117 Napisano 15 godzin temu Lasciatemi cantare con la chitarra in mano. Lasciatemi cantare una canzone piano piano. Lasciatemi cantare perche sono fiero. Sono un Italiano, un Italiano vero! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Lasciatemi cantare con la chitarra in mano. Lasciatemi cantare una canzone piano piano. Lasciatemi cantare perche sono fiero. Sono un Italiano, un Italiano vero! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 117 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Boże blue hotel. Jak dawno tego nie slyszalam. Jakbym zapomniala o czyms waznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Boże blue hotel. Jak dawno tego nie slyszalam. Jakbym zapomniala o czyms waznym. To wpadaj częściej na wątki Pana S, on tu dużo bardzo fajnych kawałków przypomina o których niektórym się już zapomniało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, parabataii napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 117 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: To wpadaj częściej na wątki Pana S, on tu dużo bardzo fajnych kawałków przypomina o których niektórym się już zapomniało Przejrzałam wszystkie Twoje i się zakochałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, parabataii napisał: To wpadaj częściej na wątki Pana S, on tu dużo bardzo fajnych kawałków przypomina o których niektórym się już zapomniało Tylko kuźwa nie na Pana, bo na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze, a tutaj jestem Makaron jadalny choć nie każda lubi Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Tylko kuźwa nie na Pana, bo na Pana trzeba mieć wygląd i pieniądze, a tutaj jestem Makaron jadalny choć nie każda lubi Całkiem smaczny - polecam dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, Koralgor napisał: Przejrzałam wszystkie Twoje i się zakochałam. Widocznie mamy podobny gust muzyczny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, parabataii napisał: Całkiem smaczny - polecam dziewczyny Dzięki, ale nie polecaj mnie - ja pracuje w reklamach nie Ty Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Dzięki, ale nie polecaj mnie - ja pracuje w reklamach nie Ty Chciałam się w tym spróbować- i jak mi poszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, parabataii napisał: Chciałam się w tym spróbować- i jak mi poszło? Całkiem nieźle, bo zrobiłem korektę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 14 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 627 Napisano 12 godzin temu . . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, Spaghetti... napisał: Całkiem nieźle, bo zrobiłem korektę Zobaczymy jaki będzie efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 125 Napisano 6 godzin temu Coś archiwalnego na dzień dobry Czy ktoś to w ogóle kojarzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach