Get Оut 111 Napisano 18 godzin temu Dnia 12.03.2026 o 22:54, Onaaaa napisał: Dokładnie, zwłaszcza jak autor coś brał i gada głupoty Szkoda zdrowia i czasu na tych bełkoczących , bo oni muszą płacić lekarzom za rozmowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 18 godzin temu Dnia 12.03.2026 o 22:56, sv7 napisał: Ty myślałam, że mi powiesz czy się wtedy spotkamy za tym, wiesz? Pamietasz? Zielonym domkiem z przybudówką. ;] Ma się rozumieć, nie trzeba ściemniać i nie trzeba pamiętać co się ściemniło. Stare czasy dobre czasy i wtedy sie żyło , bo sie nigdzie nie śpieszyło . Sprawdzam czujność czy krążysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 18 godzin temu Dnia 12.03.2026 o 22:53, sv7 napisał: Skinięcie do góry czy w dół, hm? Bo ja ci się zawsze kłaniam czyli do dołu i se mówię: Cześć! Witam! Noo... znam cię doskonale w kwestii odpowiedzi odnosnie wiatru. Oraz tego, że z prądem jedynie niepotrzebne płyną. O! Wiesz, że u mnie rośnie pietruszka? Serio, serio! Zielona grzywa pod płotem. Różnie góra, dół, a nawet uśmiech na powitanie w zależności od ochoty . Myślę, że nie tylko w kwestii wiatru znasz. Widocznie nie przemarzła temu odbiła i rośnie. U mnie nasiona trzeba kupić i przygotować grunt to zawsze cuś urośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, Get Оut napisał: Szkoda zdrowia i czasu na tych bełkoczących , bo oni muszą płacić lekarzom za rozmowę. Taki lekarz to sam zaraz będzie sie musiał leczyć słuchając ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 14 godzin temu Dnia 12.03.2026 o 22:53, sv7 napisał: Skinięcie do góry czy w dół, hm? Bo ja ci się zawsze kłaniam czyli do dołu i se mówię: Cześć! Witam! Noo... znam cię doskonale w kwestii odpowiedzi odnosnie wiatru. Oraz tego, że z prądem jedynie niepotrzebne płyną. O! Wiesz, że u mnie rośnie pietruszka? Serio, serio! Zielona grzywa pod płotem. U mnie rośnie szczypiorek, cebulka i koper. Zaczełam podlewać i już niedługo będzie można zrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 13 godzin temu 56 minut temu, Onaaaa napisał: Taki lekarz to sam zaraz będzie sie musiał leczyć słuchając ich Na pewno sie udziela od pacjentów to wszystko te wszystkie przypadłości. Mniejsza z tym i przyjeżdżasz kiedy żebyś mnie w pieleszach nie zastała, a ja miał czas na przygotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Na pewno sie udziela od pacjentów to wszystko te wszystkie przypadłości. Mniejsza z tym i przyjeżdżasz kiedy żebyś mnie w pieleszach nie zastała, a ja miał czas na przygotowania. A gdzie żeś Ty bywał, jak Cię nie było? Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Get Оut napisał: Na pewno sie udziela od pacjentów to wszystko te wszystkie przypadłości. Mniejsza z tym i przyjeżdżasz kiedy żebyś mnie w pieleszach nie zastała, a ja miał czas na przygotowania. Od dawna już nie śpisz więc chyba jesteś przygotowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 13 godzin temu 16 minut temu, Margherite napisał: A gdzie żeś Ty bywał, jak Cię nie było? Cześć A gdzie ja mogłem być jeżeli nie w miejscach odosobnionych Małgosiu , ale wciąż wśród żywych homo sapiens i wciąż nadaje . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Od dawna już nie śpisz więc chyba jesteś przygotowany Bo nie wiem kiedy mi nalot zrobisz ,a wolę żeby wszystko błyszczało. Odważna jesteś i w kontakcie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 89 Napisano 9 godzin temu Chciałbym polecić bardzo fajne włoskie radio, w którym prawie cały czas emitowana jest fajna jak na radio muzyka. Radia można słuchać pod poniższym linkiem, ale też na satelicie, w tym w dekoderach CANAL+ pod numerem 577. https://www.dimensionesuonoroma.it/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1696 Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, Get Оut napisał: Bo nie wiem kiedy mi nalot zrobisz ,a wolę żeby wszystko błyszczało. Odważna jesteś i w kontakcie. Spokojnie może być posprzątane średnio na jeża do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 119 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Get Оut napisał: A gdzie ja mogłem być jeżeli nie w miejscach odosobnionych Małgosiu , ale wciąż wśród żywych homo sapiens i wciąż nadaje . W kontekście więzienia mówi się miejsce odosobnienia. Jeśli już koniecznie chciałeś przed Małgosią zgrywać wielkiego więziennego poetę, to może spróbuj jeszcze raz, tym razem z sensem: Gdzież bym był, Małgosiu, jeśli nie w odosobnieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 285 Napisano 7 godzin temu Sru tu tutu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 1 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: W kontekście więzienia mówi się miejsce odosobnienia. Jeśli już koniecznie chciałeś przed Małgosią zgrywać wielkiego więziennego poetę, to może spróbuj jeszcze raz, tym razem z sensem: Gdzież bym był, Małgosiu, jeśli nie w odosobnieniu? siemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 7 godzin temu 59 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojnie może być posprzątane średnio na jeża do potem Nie lubię średnio , bo albo dobrze albo wcale. Nie no koty albo psy jak wejdą, to wymaga ogarnięcia kilka razy dziennie, a wygonić ich nie ma sumienia bo to przyjaciele są wiecznie z apetytem na mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 7 godzin temu 46 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: W kontekście więzienia mówi się miejsce odosobnienia. Jeśli już koniecznie chciałeś przed Małgosią zgrywać wielkiego więziennego poetę, to może spróbuj jeszcze raz, tym razem z sensem: Gdzież bym był, Małgosiu, jeśli nie w odosobnieniu? Gdybym chciał uchodzić za takiego , to bym napisał , że na państwowych wakacjach, albo student któregoś roku resocjalizacji bądź z krainy tysiąca zamków i jednego klucza. Bo nie jesteśmy na lekcji języka polskiego i co ty taka nabuzowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 6 godzin temu 52 minuty temu, Get Оut napisał: Gdybym chciał uchodzić za takiego , to bym napisał , że na państwowych wakacjach, albo student któregoś roku resocjalizacji bądź z krainy tysiąca zamków i jednego klucza. Bo nie jesteśmy na lekcji języka polskiego i co ty taka nabuzowana. Płaska nudziara teraz dowaliła się do Ciebie? Co za tupet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Płaska nudziara teraz dowaliła się do Ciebie? Co za tupet. Chyba to udane życie musi odreagować i na ero też tak skakała ludziom do gardła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Chyba to udane życie musi odreagować i na ero też tak skakała ludziom do gardła. I to tak niezmiennie od lat się pulta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: I to tak niezmiennie od lat się pulta? Na to wygląda i tak wygląda osobowość antypatyczna. Mam jeszcze teorie , że brak piersi i płaski tyłek może się przekładać na takie zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Na to wygląda i tak wygląda osobowość antypatyczna. Mam jeszcze teorie , że brak piersi i płaski tyłek może się przekładać na takie zachowanie. Racja. Antypatyczna doskonale opisuje jej marną osobowość. Od niektórych czuć paskudną energię i ona się do nich zalicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 111 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Racja. Antypatyczna doskonale opisuje jej marną osobowość. Od niektórych czuć paskudną energię i ona się do nich zalicza. Ta paskudna energia to brudne intencje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan28 0 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Onaaaa napisał: Spokojnie może być posprzątane średnio na jeża do potem Im większy błysk tym, jeż wygląda jak dyskotekowa kulka z kolcami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 2 godziny temu Zapraszam na pasterkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, orkiestra księżniczek napisał: W kontekście więzienia mówi się miejsce odosobnienia. Jeśli już koniecznie chciałeś przed Małgosią zgrywać wielkiego więziennego poetę, to może spróbuj jeszcze raz, tym razem z sensem: Gdzież bym był, Małgosiu, jeśli nie w odosobnieniu? No a kibelek to jak nazwiemy, odosobnionym, czy ustronnym? Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach