BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Moje pisanie np o gaciach, to jest sztuka. Nikomu nic nie liże, jestem jednoosobową sforą wilków. Liżesz acz czuć swad jaj krasnala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Mam mendy w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: E to se załatwiłem na odwolaniu I co powiedziałeś? Bo to ciekawe bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: E to se załatwiłem na odwolaniu Musiałabyś se kulasy uciąć chyba żeby E dostać na odwołaniu Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Krasnal się podniecił ze może na leżaku się wyżyć i zaprzestał blokowania udając wygrywa wśród guwien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mogę grać byleby zapłacili mi Ja bym nie zapłaciła, nie lubię oglądać zwykłych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Paczka do więzienia ważna rzecz. Poleci w ciemności dla elokwencje plastick Jasne bo wiezień nie może chodzić głodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Musiałabyś se kulasy uciąć chyba żeby E dostać na odwołaniu Dostałeś bo jesteś ciężko upośledzony umysłowo Ale z wyglądu ty jesteś jak ritard z domu dziecka w dalekiej syberii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 155 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dostałem A 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: E to se załatwiłem na odwolaniu Brak jednego jądra (i sprawne drugie): Zazwyczaj pozwala na nadanie kategorii A (zdolny do służby) lub B (czasowo niezdolny, jeśli np. niedawno przeszedłeś operację). Brak obu jąder: Może skutkować przyznaniem kategorii D (niezdolny w czasie pokoju) lub E (trwale niezdolny), ze względu na konieczność stałej terapii hormonalnej. tak tylko mówię 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 402 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Pisanie o ojszczanych gaciach także więc jedziecie na jednym wózku. Juz nie liz tak kaczpy halabalowi bo zaraz i tak mu odejbie Moje pisanie np o gaciach, to jest sztuka. Nikomu nic nie liże, jestem jednoosobową sforą wilków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: I co powiedziałeś? Bo to ciekawe bardzo. Jak masz pieniądze sobie ogarnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jasne bo wiezień nie może chodzić głodny. Nie zesråj się z tej dobroci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 155 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ja bym nie zapłaciła, nie lubię oglądać zwykłych ludzi ale my jesteśmy niezwykli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale my jesteśmy niezwykli Jesteście komercyjni jak brocha anastazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu Znałem jednego typa który dostał D na komisji, chłop bez szans na miłość od baby. Nie wiem jak to możliwe ale był jedynym ciapatym w całej szkole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Tu zaden kaleka się do wojska nie nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Ale z wyglądu ty jesteś jak ritard z domu dziecka w dalekiej syberii Ale ja przynajmniej mam kategorie A a nie E jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Brak jednego jądra (i sprawne drugie): Zazwyczaj pozwala na nadanie kategorii A (zdolny do służby) lub B (czasowo niezdolny, jeśli np. niedawno przeszedłeś operację). Brak obu jąder: Może skutkować przyznaniem kategorii D (niezdolny w czasie pokoju) lub E (trwale niezdolny), ze względu na konieczność stałej terapii hormonalnej. tak tylko mówię Mam jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ale my jesteśmy niezwykli Jak my wszyscy i dlatego tu przebywamy. Zjedz snickersa zigolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: Tu zaden kaleka się do wojska nie nadaje. Mi Nimfuś pisała że szkoda mnie do wojska i nie poszedłem Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 402 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Liżesz acz czuć swad jaj krasnala Lubię pisać z leżakiem. Nie wiem o co ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Brak jednego jądra (i sprawne drugie): Zazwyczaj pozwala na nadanie kategorii A (zdolny do służby) lub B (czasowo niezdolny, jeśli np. niedawno przeszedłeś operację). Brak obu jąder: Może skutkować przyznaniem kategorii D (niezdolny w czasie pokoju) lub E (trwale niezdolny), ze względu na konieczność stałej terapii hormonalnej. tak tylko mówię Ja tylko mówię że w tym kraju wszystko można kupić se prezentacje maturalnom kupiłem i różne rzeczy kase się przydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Ale ja przynajmniej mam kategorie A a nie E jak Leżak To wypjerdalaj do woja uszaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Brak jednego jądra (i sprawne drugie): Zazwyczaj pozwala na nadanie kategorii A (zdolny do służby) lub B (czasowo niezdolny, jeśli np. niedawno przeszedłeś operację). Brak obu jąder: Może skutkować przyznaniem kategorii D (niezdolny w czasie pokoju) lub E (trwale niezdolny), ze względu na konieczność stałej terapii hormonalnej. tak tylko mówię Nie heblowałby tak sztucznej ciipy wściekle jakby się wykastrował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Mi Nimfuś pisała że szkoda mnie do wojska Nimfus jest naćpana bolerjozom i benzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) .. Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, PauIa napisał: Ale ja przynajmniej mam kategorie A a nie E jak Leżak Też mam A a E mam osobno jak mi się zechce pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1666 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja bym nie zapłaciła, nie lubię oglądać zwykłych ludzi No i dobrze bo jak ja zwykła to inni najzwyklejsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Nimfus jest naćpana bolerjozom i benzo Przeginasz. Oczywiście Ona się dowie co wypisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Też mam A a E mam osobno jak mi się zechce pokazać beka z kaleki, czego nie masz? czy to jednak choroba psychiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach