BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Ta jak se schlebia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, jeansy siostry napisał: Znałem jednego typa który dostał D na komisji, chłop bez szans na miłość od baby. Nie wiem jak to możliwe ale był jedynym ciapatym w całej szkole. A mój kolega z D w sumie dwóch majom kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Też mam A a E mam osobno jak mi się zechce pokazać Nie da się tak upoślaku. Masz E bo byłeś już upośledzony w wieku 19 lat albo nie masz jaj Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu No ale fakt że tylko niezwykle baby maja widmoka za elokwencje dandysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Jednego widziałem pod hipermarket to nie mogłem uwierzyć wyszedł z samochodu dwójka dzieci ona ładna dziewczyna szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 155 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BożeJajaWywalone napisał: Jak my wszyscy i dlatego tu przebywamy. Zjedz snickersa zigolo primus inter pares Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Nie da się tak upoślaku. Masz E bo byłeś już upośledzony w wieku 19 lat albo nie masz jaj xD Oczywiście że się da przecież ty nic nie wiesz jak to się ogarnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Nie da się tak upoślaku. Masz E bo byłeś upośledzonym w wieku 19 lat albo nie masz jaj xD A na co wam jaja? I tak nie rùchacie nie mówiąc o płodzeniu smerfetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: primus inter pares Sråres gonzales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Mam w ksiazeczce wbite A a w razie czego A4 z E i wylatuje z kobiety i dzieci z kraju a malowany na front do okopow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A mój kolega z D w sumie dwóch majom kobiety No ty masz E i kobiety nigdy nie miałeś i miał nie będziesz. U nas największe spierrdoxy dostawały D to ja nie wiem jak musiałeś być zjeebany żeby dostać E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, PauIa napisał: Przeginasz. Oczywiście Ona się dowie co wypisujesz JUZ ZESRALES SIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Załatwiłem to bo jestem odpowiedzialny chciałem wtedy rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajaWywalone napisał: A na co wam jaja? I tak nie rùchacie nie mówiąc o płodzeniu smerfetek Leżak nie ale mi się moje jeszcze przydadzą Edytowano 12 godzin temu przez PauIa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Mam w ksiazeczce wbite A a w razie czego A4 z E Nie istnieje coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 402 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, BożeJajaWywalone napisał: Tu zaden kaleka się do wojska nie nadaje. Mnie prosili, żebym został. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, PauIa napisał: No ty masz E i kobiety nigdy nie miałeś i miał nie będziesz. U nas największe spierrdoxy dostawały D to ja nie wiem jak musiałeś być zjeebany żeby dostać E Ja mam A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: primus inter pares Sratytaty twój stary parchaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: JUZ ZESRALES SIE? Zeesrasz to ty się w nachy na komendzie ze strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Nie istnieje coś takiego. Istnieje zalozysz się o nieruchomośc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Leżak nie ale mi się moje jeszcze przydadzą Ja na to kalectwo nie zamierzam płacić z moich podatków. I jakie to będzie obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, PauIa napisał: No ty masz E i kobiety nigdy nie miałeś i miał nie będziesz. U nas największe spierrdoxy dostawały D to ja nie wiem jak musiałeś być zjeebany żeby dostać E E to jest hardkor jakiś, nie ma czegoś, albo jest chory psychicznie tak że musi co miesiąc zgłaszać się na kontrolę do choroszczy czy bierze leki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, PauIa napisał: Zeesrasz to ty się w nachy na komendzie ze strachu Na komendzie w związku z czym? Że piszę iż jestes paskudny i poyebany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BożeJajaWywalone napisał: Ja na to kalectwo nie zamierzam płacić z moich podatków. I jakie to będzie obrzydliwe Przemka gnój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 313 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: E to jest hardkor jakiś, nie ma czegoś, albo jest chory psychicznie tak że musi co miesiąc zgłaszać się na kontrolę do choroszczy czy bierze leki. Przecież mówię że mam A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 402 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dostałem A Ale na huy kłamiesz. Dostałeś od razu E, tylko się odwołałeś, bo myślałeś, że to oznacza zdolny do służby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Przemka gnój To niech wywiezie bo capi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PauIa 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mnie prosili, żebym został. A ty byłeś w wojsku myślałem że masz E jak Leżak przez 11 cm fiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 7 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Przecież mówię że mam A Przed chwilą pisałeś ze masz E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 23 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale na huy kłamiesz. Dostałeś od razu E, tylko się odwołałeś, bo myślałeś, że to oznacza zdolny do służby. A ty skąd masz tyle wiedzy? Czyżby elzbietka sprzedawała priwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach