Spaghetti... 559 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Już dawno wyjeebałem na wieś z tego chlewu obssranego. Skoro tak, to nie masz się czym przejmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Skoro tak, to nie masz się czym przejmować Ale pojechać po tęczowej, ujeebanej w szambie żydowskim kurrwie warszawce zawsze warto przy każdej okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem i u mnie też dużo lepsze powietrze ale mi najbardziej tam denerwowały ci ludzie ze tyle ich wszędzie jak mrowki. W śródmieściu jest najwęcej chyba, ale ogólnie to tłok cały czas szczególnie dworzec zachodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie każy Magi, moja matka na przykład ma tylko jedno Ja mam trzy. Magdy som fajne bo lubiom sex i fwb Asie Anie są rodzinne i dogadywalne Jeszcze inne mam Zuzia ciotka tesz te same spostrzeżenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, jeansy siostry napisał: Ciebie to do jaskini najlepiej a nie do ludzi, to akurat wiadomo. Już nie bl/oku/jesz forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 7 godzin temu W końcu we własnej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, jeansy siostry napisał: Ciebie to do jaskini najlepiej a nie do ludzi, to akurat wiadomo. Lubie jaskinie i bunkry i opuszczone domy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: W śródmieściu jest najwęcej chyba, ale ogólnie to tłok cały czas szczególnie dworzec zachodni A ty znad morza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 221 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 40 minut temu, Onaaaa napisał: Daj spokój. Syn mial zawsze mówione że brzydko rysuję więc nie zdolny. Poszedł do 4 klasy i pani sie zmieniła i dawała jego rysunki na konkursy i wygrywał kilka razy konkurs. Jesli widać, że ktoś się stara, jego praca jest estetyczna to to przełoży się na wyższą ocenę u osoby mniej zdolnej... jest też coś takiego jak kryteria oceniania. Mówiąc, że brzydko może o to tej osobie chodziło, że robi pracę na tzw odwal... Dobranoc : ) Edytowano 7 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubie jaskinie i bunkry i opuszczone domy. Jemu chodziło że chcialby za wlosy i do jaskini cie zabradź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Najgorzej jak dyszom za plecami w samoobsługowej hipermarket Dokładnie tak prawie na plecy by weszli i ciągle sie o coś pytają albo gadają o wszystkim jak się w kolejce stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubie jaskinie i bunkry i opuszczone domy. Przeprowadź się do meliny jakiejś, ostatnio lerzaczek i elcia się sypią jako para forumowa i jak tak dalej pójdzie to podbierzesz go elci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: A ty znad morza? Na morzem też mieszkałem, ale aktualnie jestem w Łódzkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: W śródmieściu jest najwęcej chyba, ale ogólnie to tłok cały czas szczególnie dworzec zachodni Mieszkając tam nigdy sie do tego nie przyzwyczaiłam. To męczy strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie tak prawie na plecy by weszli i ciągle sie o coś pytają albo gadają o wszystkim jak się w kolejce stoi. A co majął robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Jemu chodziło że chcialby za wlosy i do jaskini cie zabradź A że w taki sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: Przeprowadź się do meliny jakiejś, ostatnio lerzaczek i elcia się sypią jako para forumowa i jak tak dalej pójdzie to podbierzesz go elci. Mam doświadczenie w spaniu na kolcach a teraz z materacem to lajcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: W końcu we własnej skórze. A teraz ściągnij skórę z fiuuta lerzaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 7 godzin temu Lerzak jest cały czas wkórwiony ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Na morzem też mieszkałem, ale aktualnie jestem w Łódzkim Ale szyszyla jest z morza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A co majął robić? A po co mi kobieta gada że zostawiła w domu wnuczka i się śpieszy albo koleś mowi że te żelki są lepsze od tamtych. Przecież ich o to nie pytam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A że w taki sposób. Kupiłem drugi materac 140x200 na wszelki wypadek i burza na forum że jak to jusz się zmieści Anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A że w taki sposób. Chcial w zawolawany sposob sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, jeansy siostry napisał: Przeprowadź się do meliny jakiejś, ostatnio lerzaczek i elcia się sypią jako para forumowa i jak tak dalej pójdzie to podbierzesz go elci. Mam dom to po co mi melina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, jeansy siostry napisał: A teraz ściągnij skórę z fiuuta lerzaczka. Ja wiem że tobie się wydaje że kłamstwo powtórzone 100 razy stanie się prawdą ale muszę cię zmartwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Lerzak jest cały czas wkórwiony ostatnio Nic z tych rzeczy i to dowodzi że pisanie nie oddaje człowieka To że wyjasniam elke po 5 latach jusz dawno trzeba było to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A po co mi kobieta gada że zostawiła w domu wnuczka i się śpieszy albo koleś mowi że te żelki są lepsze od tamtych. Przecież ich o to nie pytam. A jesteś pewna że to do ciebie mówią? Może masz urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam dom to po co mi melina? Piszesz że lubisz takie klimaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A po co mi kobieta gada że zostawiła w domu wnuczka i się śpieszy albo koleś mowi że te żelki są lepsze od tamtych. Przecież ich o to nie pytam. O ktorych zelkach mowil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja wiem że tobie się wydaje że kłamstwo powtórzone 100 razy stanie się prawdą ale muszę cię zmartwić... Jakie kłamstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach