Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co kupywał? Adwokata chyba 2500 dałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Adwokata chyba 2500 dałem Za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chodziło o to że jak śpię z kimś to 140x200 jest wystarczające spokojnie. Może jesteś wysoki jak dąb Widmo przyjeżdża? Nie masz innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chodziło o to że jak śpię z kimś to 140x200 jest wystarczające spokojnie. Może jesteś wysoki jak dąb 200 w zdluz jak mam poduszkę jeszcze stopy mi wystaja,. Lepsze jest 2.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Adwokata chyba 2500 dałem On kupił prokuratora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: No jak kładziesz jej na głowie Na glowę chyba nie, ale na piersi owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Na glowę chyba nie, ale na piersi owszem. Nogi jej na piersi kładziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: On kupił prokuratora? Widzę że nie wiesz jak świat wygląda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Nogi jej na piersi kładziesz? Ręce ogòlnie robię podusie dodatkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: On kupił prokuratora? tak wzięli te 2500 i jeszcze sędziego opłacili... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Widzę że nie wiesz jak świat wygląda Nie legalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ręce ogòlnie robię podusie dodatkową. Z niej podusie robisz? Przemoc domowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak wzięli te 2500 i jeszcze sędziego opłacili... Bardzo możliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak wzięli te 2500 i jeszcze sędziego opłacili... Grali razem w piłkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: Z niej podusie robisz? Przemoc domowa Tak lubię ciepło jej za gorąco. Robi za grzejnik Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak lubię ciepło jej za gorąco. Robi za grzejnik Żony to dobre grzejniki. Tylko karm ją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Żony to dobre grzejniki. Tylko karm ją Ty jestes Poetka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Nie legalne A co jest legalne teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ty jestes Poetka? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: A co jest legalne teraz Zbieranie złomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bardzo możliwe tam musiałoby być więcej zer żeby ktokolwiek ryzykował braniem łapówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tam musiałoby być więcej zer żeby ktokolwiek ryzykował braniem łapówki Skąd wiesz bierzesz łapuwki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Widmo przyjeżdża? Nie masz innego Mam najlepszych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tam musiałoby być więcej zer żeby ktokolwiek ryzykował braniem łapówki Moze Lerzak lepszy od Epsztajna i ma bogata oferte dla zwyroli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tam musiałoby być więcej zer żeby ktokolwiek ryzykował braniem łapówki Ludziom się tak wydaje a kto kupi wygrywa sprawę a oni majom podwujne pensje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Skąd wiesz bierzesz łapuwki? Mądry jest to wie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mądry jest to wie. Może on sam jest adwokatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Skąd wiesz bierzesz łapówki? niestety nikt mnie nie chce korumpować Prokuratorzy rejonowi zarabiają średnio ok. 16 500 zł brutto, okręgowi 14 000–19 000 zł, a regionalni powyżej 20 000 zł . Sędziowie sądu rejonowego otrzymują ok. 12 600–17 500 zł, okręgowego 17 000–20 000 zł, a apelacyjnego 20 000–24 000 zł. czy któryś z nich ryzykowałby karierą dla 800zł? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Mam najlepszych. A ja najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Żony to dobre grzejniki. Tylko karm ją Żony inne grunt bardzo kocha, nieraz czytam to masakra tutaj. Jakaś dama trzeba ją obsługiwać sama nic nie daje. Ją to bym każdemu życzył takiej miłości nawet po 25 latach. Nie poznają 5 lat i na siebie srają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach