Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kupiłem drugi materac 140x200 na wszelki wypadek i burza na forum że jak to jusz się zmieści Anastazje Spokojnie sie zmieści. Ja mam 140 i mężczyźni sie mieszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A po co mi kobieta gada że zostawiła w domu wnuczka i się śpieszy albo koleś mowi że te żelki są lepsze od tamtych. Przecież ich o to nie pytam. A do mnie bezdomny podszedl czy mu dwa masla kupie a ja masla sam nie jadlem długo bezczelni som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam dom to po co mi melina? On cie podrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nic z tych rzeczy i to dowodzi że pisanie nie oddaje człowieka To że wyjasniam elke po 5 latach jusz dawno trzeba było to zrobić Jak dotąd jedyne co robisz to z siebie dėbila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mieszkając tam nigdy sie do tego nie przyzwyczaiłam. To męczy strasznie. Ja też dlatego wyjechałem. Widoki super, ale wolę spokojniejsze miejsca i ciszę przede wszystkim jesli o własny komfort chodzi Najlepiej jak dotychczas czułem się na morzem. W górach też bywałem, ale krótko, więc nie ocenię zamieszkania. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nic z tych rzeczy i to dowodzi że pisanie nie oddaje człowieka To że wyjasniam elke po 5 latach jusz dawno trzeba było to zrobić a co tam z Anastazja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A do mnie bezdomny podszedl czy mu dwa masla kupie a ja masla sam nie jadlem długo bezczelni som Chcial punie z masla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: Ale szyszyla jest z morza Wiem, widzieliśmy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 157 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Że bardziej się skuszą na Anastazje niż Asię a tego to już nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie sie zmieści. Ja mam 140 i mężczyźni sie mieszczą Ile tych mezczyzn miescisz na materacu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wiem, widzieliśmy się. Z Łodzi nad morze? Trochę daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spokojnie sie zmieści. Ja mam 140 i mężczyźni sie mieszczą No po to kupiłem do bum bum bum dbam bu kolce nam nie wbily się jak jeze w tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: bum bum bum Hhttps://www.tiktok.com/@irynakourniikova_xo/video/7613154893825723670 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Ile tych mezczyzn miescisz na materacu? Jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: a co tam z Anastazja? Chyba ok weszla coś odpisala tiktoka kanał ogląda psycholozki co jej polecilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No po to kupiłem do bum bum bum dbam bu kolce nam nie wbily się jak jeze w tym chłop 38 lat kończy za miesiąc. ;D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Koralgor napisał: Z Łodzi nad morze? Trochę daleko Dla mnie odległość to nie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jednego. Drugi kosztował 80 z 180 więc oba wyszly po 50 smieszna cena jak za odblokowanie braku sprezyn w ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: chłop 38 lat kończy za miesiąc. ;D Hhttps://www.tiktok.com/@irynakourniikova_xo/video/7613154893825723670 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 157 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojnie sie zmieści. Ja mam 140 i mężczyźni sie mieszczą a nie 159? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Jak dotąd jedyne co robisz to z siebie dėbila. Za bardzo przezywasz ze publik ma jakieś znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dla mnie odległość to nie problem Lata świetlne też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a nie 159? Chodzi o wielość łóżka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 95 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Za bardzo przezywasz ze publik ma jakieś znaczenie chyba sie denerwujesz Anastazja i Elce sie obrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu Ciekawe kto to zglasza że filmik jest seksualny pewnie zawistne lachona co się roztyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Koralgor napisał: Lata świetlne też? Nie, ale wierzyć mi nie musisz mam to z tyłu Sam pewnie g... osiągnołęś i pytasz mnie o konkrety. Zajmij się własną dupą. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja też dlatego wyjechałem. Widoki super, ale wolę spokojniejsze miejsca i ciszę przede wszystkim jesli o własny komfort chodzi Najlepiej jak dotychczas czułem się na morzem. W górach też bywałem, ale krótko, więc nie ocenię zamieszkania. Nad morzem zimno trochę ale jest tam fajnie. Ładne widoki i mogłabym tam mieszkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: chyba sie denerwujesz Anastazja i Elce sie obrywa Nie nie mam powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Еlciаа napisał: chłop 38 lat kończy za miesiąc. ;D Podobno kobietom sie dodaje 15 lat to mężczyzną sie odejmuje Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojnie sie zmieści. Ja mam 140 i mężczyźni sie mieszczą Co metr 140 taka wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach