Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No po to kupiłem do bum bum bum dbam bu kolce nam nie wbily się jak jeze w tym Bum bum bum i jeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie, ale wierzyć mi nie musisz mam to z tyłu Sam pewnie g... osiągnołęś i pytasz mnie o konkrety. Zajmij się własną dupą. bardzo niemilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Co metr 140 taka wysoka. Ostatnio było 160 teraz jest 140 następnym razem będzie liliput 120. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Podobno kobietom sie dodaje 15 lat to mężczyzną sie odejmuje Bycie zbyt powaznym z kijem w dupie tesz nie jest dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Co metr 140 taka wysoka. Może to waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, jeansy siostry napisał: Ostatnio było 160 teraz jest 140 następnym razem będzie liliput 120. Metr 20 nie musi się schylać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bum bum bum i jeże I krew wszędzie menstruacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Bycie zbyt powaznym z kijem w dupie tesz nie jest dobre Tak twierdzi każdy ośmieszony publicznie pajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Bycie zbyt powaznym z kijem w dupie tesz nie jest dobre To wtedy twój adwokat hugo boss by nie znalazł kliętów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Co metr 140 taka wysoka. Piszę o łóżku że 140 szerokość a 200 długość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: To wtedy twój adwokat hugo boss by nie znalazł kliętów Ja miałem spoko adwokata mówiłem do niego takie zwroty jak "zajèbiscie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja miałem spoko adwokata mówiłem do niego takie zwroty jak "zajèbiscie" A on co odpowiadał? Może chciał ci dac pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Piszę o łóżku że 140 szerokość a 200 długość. Ale można pomyśleć 140 wzrostu i że miescisz faceta "przyrodzenie" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, jeansy siostry napisał: Ostatnio było 160 teraz jest 140 następnym razem będzie liliput 120. Czytaj ze zrozumieniem 140 szerokość łóżka a nie że ja mam tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 666 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Za bardzo przezywasz ze publik ma jakieś znaczenie Ja w ogóle nie przeżywam czego juz nie można powiedzieć o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Piszę o łóżku że 140 szerokość a 200 długość. Nie wiem sama śpisz to wygodnie ja tam nogi zarzucam robię sobie opieraczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: A on co odpowiadał? Może chciał ci dac pracę Chodzi o to że znał prokuratora ręka rękę myje dzielom się kasom kto nie kupi ten przegra sprawe biznes się kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Nad morzem zimno trochę ale jest tam fajnie. Ładne widoki i mogłabym tam mieszkać. Zimno, nawet w maju chodziłem w kurtce tam, ale mega było. Widoki przepiękne, pomieszkałem i polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeansy siostry 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja w ogóle nie przeżywam czego juz nie można powiedzieć o tobie. Przeżywasz wasz konflikt tak samo mocno jak twój ukochany odlerzaczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem sama śpisz to wygodnie ja tam nogi zarzucam robię sobie opieraczkę Żona nie obraża za obieraczkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Żona nie obraża za obieraczkę? Ciężko jej nieraz ręce tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Chodzi o to że znał prokuratora ręka rękę myje dzielom się kasom kto nie kupi ten przegra sprawe biznes się kręci Co kupywał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie wiem sama śpisz to wygodnie ja tam nogi zarzucam robię sobie opieraczkę Chodziło o to że jak śpię z kimś to 140x200 jest wystarczające spokojnie. Może jesteś wysoki jak dąb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 559 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Koralgor napisał: bardzo niemilo Nawet nie wiem kim jesteś, a wypytujesz mnie o szczegóły No sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ciężko jej nieraz ręce tez. No jak kładziesz jej na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co kupywał? Adwokata chyba 2500 dałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Adwokata chyba 2500 dałem Za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chodziło o to że jak śpię z kimś to 140x200 jest wystarczające spokojnie. Może jesteś wysoki jak dąb Widmo przyjeżdża? Nie masz innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 279 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Chodziło o to że jak śpię z kimś to 140x200 jest wystarczające spokojnie. Może jesteś wysoki jak dąb 200 w zdluz jak mam poduszkę jeszcze stopy mi wystaja,. Lepsze jest 2.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Adwokata chyba 2500 dałem On kupił prokuratora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach