KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Dlaczego elcia mialaby się przejmować zdaniem osoby, która srunowi wysyła fote farfeluny, doopy i cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Za dużo hejtuje i się wozi jak pèdau a nie używa swojego narzędzia do zapładniania iskier bozych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: boisz sie tego pedaua? dobrze minete robi? to jest guwno nie czlowiek Boje się niesamowicie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu ty też hejtujesz i się wozisz, bardziej niz malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Takie coś co nawet Elci do farfeluny nie umiało trafić tylko problemu emocjonalne miało mam szanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: fajne tzytzki masz ale jak tu same pe/dauy co nawet ujem nie trafiom do twojej dziurki roskoshney to czego ty tu szukasz? Ja tu nie jestem po to bo coś/kogoś szukam tylko do popiêrdolenia glupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcieëé napisał: ty też hejtujesz i się wozisz, bardziej niz malowany Złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Nie wiem, ja w sumie nikomu nie mówie kogo ma szanować, a kogo nie, bo mnie to wali w sumie. Nie moja sprawa. Nie mój interes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu No dobra jak mi nikt nie mówi co mam robić bo tak mu się w doopie uroilo to milsza jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 282 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Mam kulki gejszy lecz nigdy z nich nie korzystalam. Co to jest i jak się używa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Co to jest i jak się używa? Google rabotaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Za dużo hejtuje i się wozi jak pèdau a nie używa swojego narzędzia do zapładniania iskier bozych Widziałaś kiedyś żula, który się wozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Glossy Mist napisał: Niestety nie obyło. Ach, ale nie mówmy o tym, co złe i bolesne… No tak. Po co mówić o tym co boli jak można mówić o tym co cieszy. Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Widziałaś kiedyś żula, który się wozi? Ja cię nie uważam za całkowitego żula akurat whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu (edytowany) To były ritardzie wyliczanki obmierzłe żul żul żul ble ble ble kłamstwa Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu Może za dużo w ludziach widzę i za dużo od nich oczekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja cię nie uważam za całkowitego żula akurat whatever On ma po prostu takie trochę specyficzne poczucie humoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Fifofa napisał: Co to jest i jak się używa? Łechcą rozkosznie okolice odbytu i orgazm murowany. Grunt to dobrze umieścić, reszta dzieje się sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 2 godziny temu Ja akurat lubię sobie poczytać tutaj jak kobity masakrują facetów czasami. Jest się z czego pośmiać. Szkoda, że baby tutaj takie potulne i się dają, zamiast pogonić samców alfa z babskiego srorum Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Może za dużo w ludziach widzę i za dużo od nich oczekuje Może stoisz w rozkroku i nie wiesz czy w prawo czy lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ja cię nie uważam za całkowitego żula akurat whatever Pamiętaj, że w kurniku zawsze musi być jeden kogut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: On ma po prostu takie trochę specyficzne poczucie humoru. Nie wiem pies sprzedajny atencja mało cenna a tobie nie śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcieëé napisał: Ja akurat lubię sobie poczytać tutaj jak kobity masakrują facetów czasami. Jest się z czego pośmiać. Szkoda, że baby tutaj takie potulne i się dają, zamiast pogonić samców alfa z babskiego srorum Xd. Większość płci męskiej to pipki i szkoda zachodu na angażowanie się w dyskur choćby od czapy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu Klakiera nie masz komu sprzedać, łazi tylko, popjerduje i męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Łechcą rozkosznie okolice odbytu i orgazm murowany. Grunt to dobrze umieścić, reszta dzieje się sama. Kulki gejszy (kulki waginalne/Kegla) to przyrządy do ćwiczeń mięśni dna miednicy, składające się z kulek umieszczonych w silikonowej otoczce, często połączonych sznureczkiem. Służą do wzmacniania mięśni Kegla, poprawia to doznania seksualne i regenerację po porodzie. Należy je stosować regularnie, zazwyczaj podczas ruchu, ale nie dłużej niż 2-3 godziny dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Większość płci męskiej to pipki i szkoda zachodu na angażowanie się w dyskur choćby od czapy. Tak, ja jestem np. pipka, ale jak tutaj czasem wpadam i się panoszy jakiś leżak albo inny, nieważne kto, a nagle wpadają kobity i go masakrują hahah to nieźle, ale rzadko można tu tego doświadczyć hahah. Ale lubię czytać jak baby gnoją facetów XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Pamiętaj, że w kurniku zawsze musi być jeden kogut. Niejeden kogut uważa się za orła i nie może dogadać się w kurniku z resztą ponieważ sądzi, że jest z wyższej planety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcieëé napisał: Tak, ja jestem np. pipka, ale jak tutaj czasem wpadam i się panoszy jakiś leżak albo inny, nieważne kto, a nagle wpadają kobity i go masakrują hahah to nieźle, ale rzadko można tu tego doświadczyć hahah. Ale lubię czytać jak baby gnoją facetów XDD Jak ty tak piszesz to mam ochotę jakiemuś dûpe polizać bo nie wiem czemu mamy robić tak jak ty sobie w dûpie uroiles hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Kulki gejszy (kulki waginalne/Kegla) to przyrządy do ćwiczeń mięśni dna miednicy, składające się z kulek umieszczonych w silikonowej otoczce, często połączonych sznureczkiem. Służą do wzmacniania mięśni Kegla, poprawia to doznania seksualne i regenerację po porodzie. Należy je stosować regularnie, zazwyczaj podczas ruchu, ale nie dłużej niż 2-3 godziny dziennie. Dokładna instrukcja Elżbieta dla tych, którzy o kulkach jedynie słyszeli. Dobrze, że wtajemniczasz cichociemnych aczkolwiek chętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Niejeden kogut uważa się za orła i nie może dogadać się w kurniku z resztą ponieważ sądzi, że jest z wyższej planety. Orzeł 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach