Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A żeby tylko.... ;D Teraz mam opiekacz i jestem panem życia co ty możesz mi zaoferować kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Teraz mam opiekacz i jestem panem życia co ty możesz mi zaoferować kobieto Za 30 zł to musi yebac jak się nagrzeje plastiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Za 30 zł to musi yebac jak się nagrzeje plastiki Wszystko jest ok aż dziwne 3 minuty i zrobione nawet nie czekam na rozgrzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu 37 lat a tyle jeszcze odkryć tostera przecież tobom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Gofrownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu Asia się stara pokazywala mi jak gotuje spoko michy ja nie wymagam dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Gofrownica To jest problem trzeba ciasto robic ale tesz w planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Gotowe som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, JajaWywalonė napisał: Za 30 zł to musi yebac jak się nagrzeje plastiki Także nie śmierdzi nic się nie dzieje wiec podejrzewam że szybko teflon zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Gotowe som A po ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: A po ile Do 10 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: A ja zamówiłam 2 dni temu saturator do wody +2 naboje do niego. A co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Do 10 zl Jak gotowe gofry 5 coś tesz mi wymysl Gofrownica ma sens jak gofry prawie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A co to jest Bombelki boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A co to jest Napoje gazowane sobie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Jak gotowe gofry 5 coś tesz mi wymysl Gofrownica ma sens jak gofry prawie za darmo Mleko monka nie wiem nie przeliczam pokarmów na żadne miary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Mleko monka nie wiem nie przeliczam pokarmów na żadne miary A jajka wbijasz bo drogie Mleko można kupować 3+3 6+6 gratis mąki mam zapas przeterminowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Mleko monka nie wiem nie przeliczam pokarmów na żadne miary Strzela plastik za to jak PlayStation 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Napoje gazowane sobie robić. To sodatream? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: A jajka wbijasz bo drogie Mleko można kupować 3+3 6+6 gratis mąki mam zapas przeterminowane Nie wszedzie jaja dodajom ja mam wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: To sodatream? Jo, tylko akurat dafi push air kupiłam. Edytowano 8 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 8 godzin temu https://allegro.pl/oferta/saturator-dafi-pushair-czarny-z-dwoma-nabojami-butelka-17377047555 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 8 godzin temu Nie czarny tylko miętowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Nie czarny tylko miętowy. Kolor miętowy? Ładny czarny ja wszystko czarne biore teraz do kuchni huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, JajaWywalonė napisał: 37 lat a tyle jeszcze odkryć tostera przecież tobom Miałem tostownik jak bylem nastolatkiem ale chyba siostra zawinela jak się wynniosla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 8 godzin temu Oni wtedy byli jak taka Asia 21 + mewa i on byl kaleka 800 mc wyciagal na czarno i wszystko pobrala raz nawet szafki z kuchni górne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 8 godzin temu Tak kolor miętowy, czarny mi się juz znudził, z innej strony zamawiałam i musiałam dać +80 wiecej za miętowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu A teraz pieniezniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 8 godzin temu Zawsze doplata za kolor wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach