starra mendah balkonova 132 Napisano czwartek o 18:13 Czyżby sprośne madki i mynzatki były na wydaniu dlatego takie wredne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 18:14 (edytowany) rymcyma podobno wszyscy rwia jego jak chcesz isc z nurtem to go wyrywaj albo ziemniaka bo jego zawsze cycki omijaja i smutny wiekszosc bab lubi sie dowartosciowac wiec wysle cycki w internecie niewazne czy maja mezow czy nie Edytowano czwartek o 18:14 przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano czwartek o 18:15 Ja tam nikogo tu nie szukam poniżej moich standaow wizualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 18:15 dumbo to jest bicu czy smakosz/piwosz jak sadzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 132 Napisano czwartek o 18:16 fekalina to wg mnie Narcyz/srynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 40 Napisano czwartek o 18:26 no schizol by mogl udawac roznych ludzi ale ten brzmi jak wlasnie smakosz ktory ostrzega wszystkich przed przemkiem i go udaje jednoczesnie moim zdnaiem schizol to moje podszywy a ten tutaj to obstawiam ze jakis incel inny w stylu bica albo smakosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach